Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Neutral
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 05:39

Effenberg je napisao/la:Hajte vala ne trebaju bas pickovi klasicni, samo mi recite stanje kakvo je u ekipama neke analize tipa ko je pod pritiskom kome ko fati a ja cu spram kvoti skontati sam sta odigrati. Hvala unaprijed.
James protiv Bullsa uvijek over, a gledaj sada scene, Wade igra u Bullsima, njegov dobri prijatelj, šta mi znamo hoće li igrati pod ručnom ili ne :mrgreen:

Također s druge strane, Wade over, želi pokazati Jamesu da dominira protiv njegovih ekipa kada hoće poenima :lol:

Mindblow.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 05:49

Ma pravi se show. Ja sto put reko NBA nije sport vec show. Da imaju i mediji sta pisati za glupave mase da mogu da svrsavaju balavci na debile mrke koji cupaju koseve i tako to. Napravi se show svako malo da se zamazu oci od svakodnevne stvarnosti NBA a to je industrijsko krojenje linija hendikepa i o/u u suradnji sa psiholozima da se ljudima serviraju muda pod bubrege i da ih se istresa iz gaca i iz novcanika.

Oni su pustili zadnjih noci puno underdogova. Posljedica ce sad da bude da ce obicni kladionicar krenuti svrsavati na neke prosjecne ekipe dok su u formi (zapravo nisu ni u kakvoj formi vec im ovi bacaju tekme) i da se onda krene na njih trpat i onda se mjenja ploca.

I puna mi kapa vise ovih sto mi zele osporiti teoriju. Uglavnom se njihova argumentacija svede na 2. teze, prva je ta da moze tuci svak svakoga (Kolumbo), to se govori kad se krenu dogadjati prekomjerno ovakva ludila ko zadnje 3 noci. A druga je da kad dodje noc gdje svi favoriti pokriju i hendikepe i sve margine i granice a ti probas neki visoki kontrahendi na outsidera i frustrira te kako nemaju karakter, dodju ti kazu:" kako ces glupane igrat protiv GSW ili Clevelanda ili Clippersa. Znas ti ko su oni?" Znam jarane ko su, rinake placenicke koje igraju kako im se naredi.

Mislim ne mozes ti raditi onakve stvari ko Clippersi sinoc. Bucksi tu nista ne kazem, ljudi bili jednostavno bolji, a SA je neko debelo platio za sve ono. Izgubio sam svaki respekt za tu ekipu dabogda u PO odmah ispali a GSW koji mi je mrzak da ih 60 razlike dobije!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 01 dec 2016, 05:51

pa stotts ubaci mccolluma **** li te lillard majmunski
Clutch city be safe rage hard!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 dec 2016, 05:52

Neutral je napisao/la:Ne gotivi me 1% foruma, 20-tak članova od kojih sam sa 15-tak imao raspravu, pa su se našli uvrijeđeni što su na listi gnjavatora (nema smisla raspravljati se sa ljudima koji napišu nešto što nema veze sa temom). Svako ko je na toj listi, dakle nikako se ne quote dao je šest bodova, što dovoljno govori o tome :)

Nešto slično kao high, dakle zapadni mostar, jedan dio tuzle, željinini pioniri, te likovi koji prate samo mirzu teletovića (trener je kriv :D)

Ne znam uopće tvoj razlog sa podmuklim komentarima prema meni, nikad nisam ništa loše napisao protiv tebe, kao recimo protiv određenog nba forumaša koji kaže da je ekipa u progresu deset godina, veli on It need time, jašta, deset godina tankiranja it need time, pa sam mu ja kao mrzak, neznalica itd. Inače pro poznavaoc košarke :thumbup:

Zamisli ti odigraš tiket neki, igraš Murraya vs Đokovića kec, svi kažu nisi normalan, gdje ćeš to itd, na kraju bude kec, ti napišeš jesam li vam rekao i onda te ljudi hejtaju.

Sutra Effe dobija ekskluzivno pet parova, da ga malo oparimo :D
Ma rekao sam ti vec, ja protiv tebe nemam apsolutno nista, komentari kao komentari, ponekad me iznerviras sa nekim komentarom na NBA temama, kao uostalom jos nekolicina forumasa i to je to. Ako ces iskreno, jedina stvar koja mene nervira u vezi tebe, ako se to uopste moze nazvati nerviranjem, je to sto pises na haman pa svim temama na ovom forumu, mislim nije da me nervira ono klasicno, nego fkt ne mogu da poimim otkud jednom covjeku toliko **** vremena da je non stop na forumu, sta radis uopste u svom zivotu? :mrgreen:

Vidim da si jako pismen, kulturan i odgojen decko, sto je za svaku pohvalu. Kazem ti opet, pisi cesce na ovoj temi s nama, ovdje je najbolja raja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 06:08

Rođen sam u 80-tim, nisam baš dečko :mrgreen:

Sve je okej :thumbup:

Smanjila Indiana, navijamo za druga sa teme da C.J. prođe.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 dec 2016, 08:12

Effenberg je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:Ajmo se sad vadit,Colo colo-catolica 3+,Univ.concepcion-Leones 162.5 vise koseva :pray:
Nemoj to colo colo, stavi hendi x ili keca. Ja ih poso na undera a prebaci mi vamo preleti na salvador neki under 3.5 1.7 kvotu, i ne zalim se 0:0 stoji granicu spustili na 1.5 sada heehhe, maksuz jos cekija stavio da nece nikako biti gola na 6 kvotu ali to cu prodati samo ako bude islo dobro.
Mater im 2-0 zavrsi,od 57.min nista,dobiju crveni i nema gola,a kosarka lagano prođe.
Igraj Široki ti si najbolji!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 dec 2016, 11:33

Neutral je napisao/la:Rođen sam u 80-tim, nisam baš dečko :mrgreen:

Sve je okej :thumbup:

Smanjila Indiana, navijamo za druga sa teme da C.J. prođe.
Ti si mladiccc mladjahni pubertetlijaa

:lol: :lol: :lol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 dec 2016, 13:19

Zna li neko gdje se može pratiti rezultat fudbala Srbija - Crna Gora do 18 godina? Utakmica je počela u 13h.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 13:24

Willy je napisao/la:Zna li neko gdje se može pratiti rezultat fudbala Srbija - Crna Gora do 18 godina? Utakmica je počela u 13h.
http://www.footlive.com/score/serbia-u1 ... negro-u18/

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 dec 2016, 13:26

Neutral je napisao/la:
Willy je napisao/la:Zna li neko gdje se može pratiti rezultat fudbala Srbija - Crna Gora do 18 godina? Utakmica je počela u 13h.
http://www.footlive.com/score/serbia-u1 ... negro-u18/
Hvala ti. :thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 13:29

Ima kod ovih mojih Rusa da se prati al samo rezultat i live kladjenje. Nema stream.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 dec 2016, 13:38

effenberg 196
Donnie Darko 147
MoretmHZ 104
Gaston 104
Zgmiky 102
Clutch 64
Sabinho 52
Joker90 51
Bodi 47
JurisicDuska 45
Feldmarshall 43
Virtu4al 42
Miki_92 38
Rio 38
Jopaaa 36
Effe dominira za sad ! :D :kafa:

Hvala svima koji ste nam podijelili glasove. Ako ima jos neko ko nije glasao, neka nam pozajmi svoj glas :salut: :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 dec 2016, 13:45

Prejak kladionicarski lobi. :)

Danas novi dan i nova nafaka... sta igrati ? Hmmm...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 13:45

Yebo im pas mayku sta rade. Imam 2 Iranca X, srecom na separatnim tiketima. Ove prve sto 2:1 zavrsise i X/X.
Dolazi kod 1:1 u 46.oj penal pravi. :lol:

Ove druge stavljam zajedno za Zenitom hokej under 5.5 na drugi tiket, domaci krene gubit kod ovih Iranaca 0:1, krene epilepsija kod svakog centarsuta u 16m ljudi hoce penal i bog. I da im ga sudija srecom mojom za 1:1 ali realno penala ni na mapi nije bilo, znate koja smjesna scena kako je ovaj nabacivao sa strane iz slobodnog bukvalno su svi popadali domaci igraci. Epilog jasan, kasni penal se ne fula nikad u tekmama koje su predodredjene.

Ovi Kinezi i Zenit prva trecina 1:1, izlaze u 2/3 daje im Zenit 2 gola u 3 minute pa idi u pm, ako ne znas igrat istupi iz lige i ovi i Medvescak i oni Rige Bratislave smeca, nisi ba covjece za toga idi u pm. Sad strijepi s njima, haj bar je Zenit posten i nece pustati ovima valjda a oni nece ici dalje ako bas ne moraju kod 3:1 ali ne znas nikad kad ovi zuti nemaju karakter. Oni ce se sad uskofrciti krenuti zalijetati da se vrate a ne mogu da se vrate i ovi ce ih ko beba zvecku strest. Hajke timovi, zenite odradi ovo rutinski ili bar rastegni duze da mogu prodati tiket!

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 01 dec 2016, 13:49

slika

da probamo šta i sistemski :kafa: :think:
Ac.Milan 2001-2024!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 13:51

Stone Island je napisao/la:Prejak kladionicarski lobi. :)

Ma ja sam sve nesto na sitno, sta cu kad ionako padam pa da se ne rasipam. Po meni je QPR veceras X, igraj neki dvoznak 80% ce ti proci. I under. QPR je vazda under. Terek - Krasnodar x2 ili 2 ako imas hrabrosti, njih sad neko gura maximalno, onda Alaves x2, Zvezda hendikep -1.5 mislim da im je red jednu postenu da odrade i Spartak Moskva kod Krylia Sovetov under 2.5.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 dec 2016, 13:54

Obavezno se dogovorit kojeg kandidata da gurnemo bez rasipanja glasova

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 13:59

Moraju ovi cigani kineski da daju go, odnosno Zenit da im pusta da moze raja i ova publika njihova da se raduje i da misli da su oni neki qurac. Kako me ovo zivcira, zna se kome ide pobjeda pa de hajmo da pravimo pizdariye, odsada svako kolo guram protiv ovih i protiv Medveda i to all in-ove. Nije cirkus jbt.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 01 dec 2016, 14:01

Effenberg je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Prejak kladionicarski lobi. :)

Ma ja sam sve nesto na sitno, sta cu kad ionako padam pa da se ne rasipam. Po meni je QPR veceras X, igraj neki dvoznak 80% ce ti proci. I under. QPR je vazda under. Terek - Krasnodar x2 ili 2 ako imas hrabrosti, njih sad neko gura maximalno, onda Alaves x2, Zvezda hendikep -1.5 mislim da im je red jednu postenu da odrade i Spartak Moskva kod Krylia Sovetov under 2.5.
Ma ovim danima samo kosarku gonjam. Ovaj prvi par Eurolige mi je interesantan, Unics i Milano, ali nemoguce stici jer do 16h sam na poslu. Nade polazem u raju sa foruma, iznijeci valjda neko nesto pametno za ove vecerasnje meceve.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.