FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2012, 23:50

eki Aco živ :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 okt 2012, 00:31

E tacno si me oraspolozio :)
Nego,danas neki saban (jedini sa salom Gradine) na tribini lafo psuje Dzeli i Gusi sve sarajevsko zbog nevidjene ruke prije drugog gola,kako Zeljo dobija na sudije ovo ono. Raja se smije.
A vam Gradina se zatvorila na svom terenu,ne mogu da predju pola centra. Haos!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 okt 2012, 01:14

Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 21 okt 2012, 01:17

neroazzuro je napisao/la:E tacno si me oraspolozio :)
Nego,danas neki saban (jedini sa salom Gradine) na tribini lafo psuje Dzeli i Gusi sve sarajevsko zbog nevidjene ruke prije drugog gola,kako Zeljo dobija na sudije ovo ono. Raja se smije.
Raja se vama smije iz utakmice u utakmicu pobijedite koga bez sudija vaša ekipa je realno lošija i od Borca i od Sarajeva.Čuić vam donosi bodove protiv Borca na Grbavici,a i danas protiv Gradine koja je zadnja i u kojoj je raspad sistema kojoj Željo aktuelni prvak treba da zabije 5 komada.Nije ni čudo što kad izadjete u Evropu primite minimum peticu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 okt 2012, 01:22

Vandelanoitte je napisao/la:
Raja se vama smije iz utakmice u utakmicu pobijedite koga bez sudija vaša ekipa je realno lošija i od Borca i od Sarajeva.Čuić vam donosi bodove protiv Borca na Grbavici,a i danas protiv Gradine koja je zadnja i u kojoj je raspad sistema kojoj Željo aktuelni prvak treba da zabije 5 komada.Nije ni čudo što kad izadjete u Evropu primite minimum peticu.
Imas li jos sta za reci ili je to sve ?
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 okt 2012, 01:25

Raja? :lol: :lol: Je li ovo onaj, sta reci?, koju poruku poslati? :lol:

Opusteno samo, dolazi plava masina pa se prasina dize lagano, a alibiji se vec traze.... ;)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 okt 2012, 02:16

amerosm je napisao/la:Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
kako mislis nakon dva mjeseca,zar protiv slavije necemo imati navijace,i ja da se sta pitam javio bi upravi slavije da ne mozemo obezbijediti njihove navijace neka bezveze ne dolaze
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 okt 2012, 02:22

old school je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Rutinski odradjeno jos jedno gosotavnje i upisana nova tri boda. Meni licno malo utisak kvari primljen pogodak, no sta je tu je. Sada treba prvo obezbjediti ulazak u 1/4 finale kupa BiH i onda se nadam da ce uprava protiv Olimpica odabrati pravi termin kako bi sto vise navijaca bilo na Grbavici nakon dva mjeseca.
kako mislis nakon dva mjeseca,zar protiv slavije necemo imati navijace,i ja da se sta pitam javio bi upravi slavije da ne mozemo obezbijediti njihove navijace neka bezveze ne dolaze
Mislio sam na odsustvo nas navijaca - moja greska nisam se izrazio kako treba. Reprezentativna pauza i zabrana dolaska navijaca je utjecala da je Grbavica bila skoro dva mjeseca bez publike na utakmicama Zelje.

Sto se Slavije tice mislim da se po tom pitanju ne trebamo spustati na njihov nivo. Utakmicu rutinski odraditi, obezbjediti 1/4 finale i onda se lagano pripremati za duel protiv Olimpica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 okt 2012, 09:23

Igrači Gradine podijelili šalove (domaćeg tima) igračima Želje.. za svaki respekt :D
evo na slici možete vidjeti: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0424_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 okt 2012, 09:24

Termin je vjerovatno subota 19h doduse jos nije zvanicno.

Sto se tice jucerasnje utakmice cinilo se da sa pola snage uzimamo i tako smo i uradili,odmorili smo Svraku,a i oni ostali su malo potrosili snage.Protiv Slavije treba staviti ponovo Stanica i Brkovica neka ganjaju njihove bekove.Do sada smo totalno "u planu" drugi smo sa samo 2 boda zaostatka a laksi raspored nam ide na proljece.Svaka cast Amaru i ekipi i hvala im sto se vise ne sikiram kod ovakvih gostovanja.Hvala vam.Bravo Željo.Vidimo se u utorak!Sretno Gradini i Srebreniku u svakom slucaju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 21 okt 2012, 09:39

GaziHusrevbeg je napisao/la:
HorionBosna je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.

Nama je najbitnije da ne gubimo korak i da samo tu u 2 ili 3 boda, dovoljan nam je jedan njihov kiks da ih prestignemo, a na proljeće će to aBd doći na svoje.

Sve je ovo dobro sad za sad. Stvari se odvijaju isto kao i prošle sezone kad samo ganjali Široki, a sad ganjamo pitare. Krajnji ishod je dobro poznat svima nama.
Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??

3000 postova za 5 mjeseci, lafo neki husrev beg, a bogara se po chatu?
Čuj bogara se. :lol: :lol: :lol:

Hajd uredu je. Iskuliraj me, matere ti. 8-)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2005838" onclick="window.open(this.href);return false;
HorionBosna je napisao/la:Izbacili su slobodu svojim lopovlukom, nas jucer pokrali, kradu i namjestaju godinama, primjer ove godine 6 bodova protiv nas i borca pred kamerama, svi vide osim njih, kupe i pokradu osim i ostala kompanija ali zato zadnjih 10 godina kad god izadju u europu prime na startu po 4,5,6,7 golova razlike.. **** takvog sampiona..
Šta ima, navijač Željezničara?! :lol: :lol:
Auuuuuuuuuuuu jbtttt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 okt 2012, 10:49

Slaviju odradit rutinski bez naprezanja, Olimpic na iskustvo, a u derbiju odigrat kako je Borac odigrao sinoć i rezultat neće izostati. Igrali su ljudi požrtvovano na svaku loptu, pravili šanse i iz igre i iz kontri. Treba priznati i reći da mi moramo još malo unaprijediti igru da bi to bilo to. Lijepo je reći rutinski pobijedili, al je još ljepše ubjedljivo. Mi jučer nismo bili ubjedljivi ni igrom ni rezultatom, to se mora mjenjati.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 okt 2012, 11:40

El' ovaj saban, stalno neki sabani, ovaj, onaj sabanski forum , a ovaj pravi milion od dva miliona boca...pravo loše smo igrali jučer, nije vrijedna spomena utakmica ...

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 okt 2012, 11:57

...
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 21 okt 2012, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 okt 2012, 12:07

AboveTheLaw je napisao/la:E ljudi kako se zove ona pjesma sto ima ritam od Bhf-a juče je par momaka pjevalo u Gradačcu ?
Sa Željom tugujem,Želji se radujem... jel ta?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 okt 2012, 12:08

...
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 21 okt 2012, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 21 okt 2012, 12:24

exbabilon je napisao/la:Slaviju odradit rutinski bez naprezanja, Olimpic na iskustvo, a u derbiju odigrat kako je Borac odigrao sinoć i rezultat neće izostati. Igrali su ljudi požrtvovano na svaku loptu, pravili šanse i iz igre i iz kontri. Treba priznati i reći da mi moramo još malo unaprijediti igru da bi to bilo to. Lijepo je reći rutinski pobijedili, al je još ljepše ubjedljivo. Mi jučer nismo bili ubjedljivi ni igrom ni rezultatom, to se mora mjenjati.

Burazeru sa tobom se uvijek slazem misljenja nam se podudaraju mene samo brine sto ni jednu utakmicu nismo odigrali kako treba neznam sta je razlog nikako da udjemo u formu mozda radi pauza reprezentacije ali me raduje da iako nismo u formi na drugom smo mjestu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 okt 2012, 12:56

Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 okt 2012, 13:38

Juniori igraju u 14:00 pa kome je dosadno moze ubiti dva sata..
BUDI ŽELJO !!!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 okt 2012, 14:15

Alipasino je napisao/la:Mi kako igramo samo je cudo pa smo 2 mjesto. Radnik 1-1,Rudara jedva uzeli evo sad Gradina ali kad pocnemo igrat kako znamo odosmo mi daleko ispred svih.Proljece pitari idu Celiku,,Nama,Sirokom,Borcu pa mislim a garantujem da ce im na zimu otic bar 2 igraca od ovih najboljih.
nije to nikakvo chudo,zavrshili ste sudije na minimalno 4 tekme,da nije bilo tog "chuda" bili bi ste 8-mi,al ko che vama skretnicharimka vishe znati,chudo je shto je uz takvu klimu i amariteta za osimizaciju rajvo i dalje prvo,chudo nevidjeno

voli vas vash bordoglavi kiklop

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.