Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde Schrodere crni Svabo, ti si zadnja nada. Svabo ima karakter valjda. Da mi bar spasi uloge, bio bi 60ku plusa da ovi pede.ri zeleni mogu dobiti rahljavci i da ove nije ovoliko usro sut, ovako cu se morati nadati da ce ovaj 16 ubaciti da spasim gace.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Trebalo bi osim blowouta jer ima najbolji igrač ne igra. Logika tako kaže, ali ovo je nba, tako daEffenberg je napisao/la:Hajde Schrodere crni Svabo, ti si zadnja nada. Svabo ima karakter valjda. Da mi bar spasi uloge, bio bi 60ku plusa da ovi pede.ri zeleni mogu dobiti rahljavci i da ove nije ovoliko usro sut, ovako cu se morati nadati da ce ovaj 16 ubaciti da spasim gace.

Ma znam pajdo, ovi Hawksi su presmjesna ekipa i idu mi strasno na qurac. Ja na njih igram i to bez hendikepa njeg outsider sahrani 30 razlike, pri tome ne ubace ni 75 poena cestito. Onda slijedecu odigram under on divlja primi 300 poena ali zabije 500. Ima karakter kad ne treba, ja bi dao ovo da se igra sezona do PO samo po jednom svak sa svakim i hajmo raspusi po 2 najbolje istok i zapad u 1/2 finale ovi drugi nek se yebu kad su smeca.Neutral je napisao/la:Trebalo bi osim blowouta jer ima najbolji igrač ne igra. Logika tako kaže, ali ovo je nba, tako daEffenberg je napisao/la:Hajde Schrodere crni Svabo, ti si zadnja nada. Svabo ima karakter valjda. Da mi bar spasi uloge, bio bi 60ku plusa da ovi pede.ri zeleni mogu dobiti rahljavci i da ove nije ovoliko usro sut, ovako cu se morati nadati da ce ovaj 16 ubaciti da spasim gace.![]()
KAt porzingis i whiteside tako lagano usli do 3 cetvrtine otprilike svi.... mnogo dobar odabri.... od kako ne slusam nikoga i sam biram 3 igraca ide skoro 90%
Briga te, Nijemac te spasioEffenberg je napisao/la:Ma znam pajdo, ovi Hawksi su presmjesna ekipa i idu mi strasno na qurac. Ja na njih igram i to bez hendikepa njeg outsider sahrani 30 razlike, pri tome ne ubace ni 75 poena cestito. Onda slijedecu odigram under on divlja primi 300 poena ali zabije 500. Ima karakter kad ne treba, ja bi dao ovo da se igra sezona do PO samo po jednom svak sa svakim i hajmo raspusi po 2 najbolje istok i zapad u 1/2 finale ovi drugi nek se yebu kad su smeca.Neutral je napisao/la:Trebalo bi osim blowouta jer ima najbolji igrač ne igra. Logika tako kaže, ali ovo je nba, tako daEffenberg je napisao/la:Hajde Schrodere crni Svabo, ti si zadnja nada. Svabo ima karakter valjda. Da mi bar spasi uloge, bio bi 60ku plusa da ovi pede.ri zeleni mogu dobiti rahljavci i da ove nije ovoliko usro sut, ovako cu se morati nadati da ce ovaj 16 ubaciti da spasim gace.![]()

Spasi mi Svabo gace na kraju. Ja vazda govorio ono sto je Bog na nebesima, to je Svabo na zemlji. Tako je kad neko ima karakter.Neutral je napisao/la:
Briga te, Nijemac te spasio
Eh sad kad bi dosli Hawks i Nuggets po -1.5 i Indiana under 215.50 bilo bi extra.
Gledam Portland - Indiana, teško under, Indiana bila loša u poenima, najednom krenuše pogađati sve i svašta. Portland standarno ide preko 105-110+Effenberg je napisao/la:Spasi mi Svabo gace na kraju. Ja vazda govorio ono sto je Bog na nebesima, to je Svabo na zemlji. Tako je kad neko ima karakter.Neutral je napisao/la:
Briga te, Nijemac te spasio
Eh sad kad bi dosli Hawks i Nuggets po -1.5 i Indiana under 215.50 bilo bi extra.

Portland ne igra odbranu nikako, imao bih i ja makar 2 poena protiv njih

Ne moze bog pogoditi NBA, jedva cekam Australian Open, na tenisu jos jedino mozes nesta i pogoditi i bit dobar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma to su majmuni. Jedino da ih portland natrpa i krenr se braniti malo. Mrzim te ekipe ko indiana, oni ce utrpati 120 i opet ispusit. Igraj malo odbranu pa nozda i dobijes koju. Ped.erska ekipa zato ga i glabaju ovoliko. Ma usrace i Atlanta. A i Denver ima neke naredbe ha naprave +7, 8 poena odmah vracaju poene. Nema nego da se tekme zavrse kako je cika bookie iz Vegasa napiso. Druzba je druzba a sluzba je sluzba. Valja i njima od neceg zivit.
Nema se buraz moj na NBA nikakvog profita, ne postoji bezveze parola 'where amazing happens' kada je rijec o NBA, nego cekaj ti januar, odma iza nove godine ide Chennai, pa Brisbane, Doha, tu cemo mi uzimat lovu.Effenberg je napisao/la:Ma to su majmuni. Jedino da ih portland natrpa i krenr se braniti malo. Mrzim te ekipe ko indiana, oni ce utrpati 120 i opet ispusit. Igraj malo odbranu pa nozda i dobijes koju. Ped.erska ekipa zato ga i glabaju ovoliko. Ma usrace i Atlanta. A i Denver ima neke naredbe ha naprave +7, 8 poena odmah vracaju poene. Nema nego da se tekme zavrse kako je cika bookie iz Vegasa napiso. Druzba je druzba a sluzba je sluzba. Valja i njima od neceg zivit.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Damien da baci tepsiju prošla bi kroz obruč, koja je to igračina. Čak ne forsira, tj. ubacio bi 30 poena da je htio, no odlučio se dijeliti malo loptu. Još nema Paul Georgea, 73 poena postigli u prvom poluvremenu, nadaj se blowoutu, to ti je jedina nada 
Večeras je bilo zaista teško šta pogoditi, recimo Wade over sam očekivao, a nije bio, eto Schroder je nekako ez bio pogoditi, nema Millsapa, logično je bilo da ide over. Nema Georgea, Myles over i to bi prošlo ako ga ima u ponudi i poklon dana, Thomas over, je li bio over? 27 je postigao, koliko je granica, 26.5? Pistonsi slabo to brane, jaki su pod obručem, vani tanki i očekivano je to iskoristio, a opet su izgubili
131 poena na poluvremenu

Večeras je bilo zaista teško šta pogoditi, recimo Wade over sam očekivao, a nije bio, eto Schroder je nekako ez bio pogoditi, nema Millsapa, logično je bilo da ide over. Nema Georgea, Myles over i to bi prošlo ako ga ima u ponudi i poklon dana, Thomas over, je li bio over? 27 je postigao, koliko je granica, 26.5? Pistonsi slabo to brane, jaki su pod obručem, vani tanki i očekivano je to iskoristio, a opet su izgubili

131 poena na poluvremenu

- camparinho
- Kontakt:
hajde mccollume sestru ti **** kad te ne odigram u 2drugoj i trecoj cetvrtini u prosjeku 30 poena das ja te odigram 4 za poluvrijeme jos ces me samo ti klosar oborit MRS !!!
Clutch city be safe rage hard!
@bodi: I ja sam se zazelio tenisa, no moram priznati da sam se malkice ustelio na fudbal sad. Bude padova ali se i skinu neka ludila. NBA treba samo igrati kontrahendikepe i overe ovako na ekipe sto se majmunisu. Hendi na favorita kada bas krenu u formu ko crna zemlja i to prepoznati odmah dok ne ufate lauf i dok bookiesi ih previse ne obore linijama hendikepa i po kvoti, jer tad ce ili chokirat ili odraditi tekmu za neciji tudji racun. I niposto vise od 3 na tiket. Taman da su 1.03 kvote.
Neutral, obzirom da te ostatak foruma bas i ne gotivi, najbolje ti je pridruziti se nasoj kladionicarskoj raji i cesce pisati na ovom pdfu, ovdje je najbolja raja vjeruj mi, uvijek je zabavno, jos ces imati i jak lobi iza sebe.
@Effe, ma tenis je najbolji za kladiti se vjeruj, pogotovo Grand Slamovi, i Mastersi gdje su ti iznenadjenja minimalna i gdje sve u vecini slucajeva prolazi glat, ja jedva cekam januar sto radi samog tenisa kojeg sam pozelio jako sto radi kladare jer ce biti pogodaka zagarantovano.
@Effe, ma tenis je najbolji za kladiti se vjeruj, pogotovo Grand Slamovi, i Mastersi gdje su ti iznenadjenja minimalna i gdje sve u vecini slucajeva prolazi glat, ja jedva cekam januar sto radi samog tenisa kojeg sam pozelio jako sto radi kladare jer ce biti pogodaka zagarantovano.

Ne gotivi me 1% foruma, 20-tak članova od kojih sam sa 15-tak imao raspravu, pa su se našli uvrijeđeni što su na listi gnjavatora (nema smisla raspravljati se sa ljudima koji napišu nešto što nema veze sa temom). Svako ko je na toj listi, dakle nikako se ne quote dao je šest bodova, što dovoljno govori o tome 
Nešto slično kao high, dakle zapadni mostar, jedan dio tuzle, željinini pioniri, te likovi koji prate samo mirzu teletovića (trener je kriv
)
Ne znam uopće tvoj razlog sa podmuklim komentarima prema meni, nikad nisam ništa loše napisao protiv tebe, kao recimo protiv određenog nba forumaša koji kaže da je ekipa u progresu deset godina, veli on It need time, jašta, deset godina tankiranja it need time, pa sam mu ja kao mrzak, neznalica itd. Inače pro poznavaoc košarke
Zamisli ti odigraš tiket neki, igraš Murraya vs Đokovića kec, svi kažu nisi normalan, gdje ćeš to itd, na kraju bude kec, ti napišeš jesam li vam rekao i onda te ljudi hejtaju.
Sutra Effe dobija ekskluzivno pet parova, da ga malo oparimo

Nešto slično kao high, dakle zapadni mostar, jedan dio tuzle, željinini pioniri, te likovi koji prate samo mirzu teletovića (trener je kriv

Ne znam uopće tvoj razlog sa podmuklim komentarima prema meni, nikad nisam ništa loše napisao protiv tebe, kao recimo protiv određenog nba forumaša koji kaže da je ekipa u progresu deset godina, veli on It need time, jašta, deset godina tankiranja it need time, pa sam mu ja kao mrzak, neznalica itd. Inače pro poznavaoc košarke

Zamisli ti odigraš tiket neki, igraš Murraya vs Đokovića kec, svi kažu nisi normalan, gdje ćeš to itd, na kraju bude kec, ti napišeš jesam li vam rekao i onda te ljudi hejtaju.
Sutra Effe dobija ekskluzivno pet parova, da ga malo oparimo

@ Neutral dobijamo li i mi te parove da se oparimo ?
Ne bi bio u kozi onima sto su igrali Dragica preko frajer promasio oba slobodna 40 sekundi prije kraja i ostao na granici.

Ne bi bio u kozi onima sto su igrali Dragica preko frajer promasio oba slobodna 40 sekundi prije kraja i ostao na granici.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 01 dec 2016, 05:26, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja sam tako frendu redovno slao iz NBA, prolaznost je bila 75-80%, kaže slab siANTIFA ! je napisao/la:@ Neutral dobijamo li i mi te parove da se oparimo ?
Ne bi bio u kozi onima sto su igrali Dragica preko frajer promasio oba slobodna 40 sekundi prije kraja.

Najteže je nba pogoditi kada ideš logikom, zato je najbolji sport košarka

Napišem sutra dok vidim ko igra, a ko ne u nekim timovima, da vidimo jesam li sretne ruke za pojedince koji će to ispratiti.
PS:
Effeu sam jednom rekao tenis, Barthel da nije bila, 2.10 kvota, nije stavio stoju, njegova greška, na kraju je mislim i sam napisao da je očekivana pobjeda

PS2:
Našao sam, niej Barthel, nego Sabine Lisicki, Effe rekao da se ne kladi i da ne bi nikad na Sabine stavio pare

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 dec 2016, 05:29, ukupno mijenjano 1 put.
- camparinho
- Kontakt:
HAJDE MCCOLLUME TRECA CEVRTINO IZ SNOVA JOS SAMO 12 PA DA IDEM SPAVATI, PA POGODIIII
edit: haj jos 6 ljubim te
edit: haj jos 6 ljubim te
Clutch city be safe rage hard!
Neutral je napisao/la:Ja sam tako frendu redovno slao iz NBA, prolaznost je bila 75-80%, kaže slab siANTIFA ! je napisao/la:@ Neutral dobijamo li i mi te parove da se oparimo ?
Ne bi bio u kozi onima sto su igrali Dragica preko frajer promasio oba slobodna 40 sekundi prije kraja.![]()
Najteže je nba pogoditi kada ideš logikom, zato je najbolji sport košarka![]()
Napišem sutra dok vidim ko igra, a ko ne u nekim timovima, da vidimo jesam li sretne ruke za pojedince koji će to ispratiti.
PS:
Effeu sam jednom rekao tenis, Barthel da nije bila, 2.10 kvota, nije stavio stoju, njegova greška, na kraju je mislim i sam napisao da je očekivana pobjeda![]()
Samo ti postavi prijatelju ima ko ce ispratit, pogotovo ako je takva prolaznost bila.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hajte vala ne trebaju bas pickovi klasicni, samo mi recite stanje kakvo je u ekipama neke analize tipa ko je pod pritiskom kome ko fati a ja cu spram kvoti skontati sam sta odigrati. Hvala unaprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.