Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Inače sam pesimističan po pitanju LFC-a, naročito u onoj baš bitnoj utakmici kao ovoj subotnjoj, ali nešto imam neki dobar osjećaj za finale.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da nikada dva duza dana u zivotu nisu, i nece biti. Slijedi dva dana gledanja klipova "road to kyev"
Znaci ocekujemo Tarkowskog i Fekira nakon finala. Svidja mi se izbor stopera.
Salis se?Osim13 je napisao/la:Marcelo je defanzivno prosjecan bek, a u 80% slucajeva ostavlja rupu iza sebe u istoj toj odbrani.
Ne ne šalim se. Anticipacija i čitanje poteza protivnika mu je slabija strana. Možda sam pretjerao sa ovim "prosječno", ali mana ima u defanzivi. On jeste najbolji na svijetu kada krene naprijed, zbog toga često ostavlja prazan prostor iza sebe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Salis se?Osim13 je napisao/la:Marcelo je defanzivno prosjecan bek, a u 80% slucajeva ostavlja rupu iza sebe u istoj toj odbrani.
Pa radi ono sto od njega trener zahtjeva. Ako bude trebalo da se vise fokusira na odbranu onda ce to odigrati maksimalno ozbiljno.
Fenomenalan igraci koji svaku poziciju moze igrati, za mene najbolji lijevi bek na svijetu.
Naravno da bi nam najvise odgovarala taj ofanzivni pristup Reala, posibati se pa sta Bog da.
Zatvore li se i budu forsirali zonu, sa Marcelom i markerom nad Salahom mislim da smo definitivno u podredjenoj situaciji.
Nas najbolji igrac ide na RamosaYNWA je napisao/la:Ako cemo gledati kvalitet igraca i iskustvo mi nemamo nikakve sanse, a i nas najbolji igrac ide na najboljeg beka na svijetu.
Ali slicno je bilo 2005 u Istanbulu, pa smo nekim cudom dobili.
Jedino mi optimizam daje zakon velikih brojeva, Real zadnji put u finalu izgubio od nas 1981, a Klopp redovno gubio finala, vrijeme je da mu se vrate ti porazi i da nesto osvoji.
Još gore za njeg, ide odmah po cjevanici.Reds1234 je napisao/la:Nas najbolji igrac ide na RamosaYNWA je napisao/la:Ako cemo gledati kvalitet igraca i iskustvo mi nemamo nikakve sanse, a i nas najbolji igrac ide na najboljeg beka na svijetu.
Jedino mi optimizam daje zakon velikih brojeva, Real zadnji put u finalu izgubio od nas 1981, a Klopp redovno gubio finala, vrijeme je da mu se vrate ti porazi i da nesto osvoji.
Sumnjam da ce Salah na devetkuReds1234 je napisao/la:Nas najbolji igrac ide na RamosaYNWA je napisao/la:Ako cemo gledati kvalitet igraca i iskustvo mi nemamo nikakve sanse, a i nas najbolji igrac ide na najboljeg beka na svijetu.
Salah ide na Marcela,Firmino na Ramosa.YNWA je napisao/la:Sumnjam da ce Salah na devetkuReds1234 je napisao/la:Nas najbolji igrac ide na RamosaYNWA je napisao/la:Ako cemo gledati kvalitet igraca i iskustvo mi nemamo nikakve sanse, a i nas najbolji igrac ide na najboljeg beka na svijetu.
Pretjerao si definitivno. Marcelo nije prosječan defanzivno, Marcelo je defanzivna provalija. Kao i Ramos.Osim13 je napisao/la:Ne ne šalim se. Anticipacija i čitanje poteza protivnika mu je slabija strana. Možda sam pretjerao sa ovim "prosječno", ali mana ima u defanzivi. On jeste najbolji na svijetu kada krene naprijed, zbog toga često ostavlja prazan prostor iza sebe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Salis se?Osim13 je napisao/la:Marcelo je defanzivno prosjecan bek, a u 80% slucajeva ostavlja rupu iza sebe u istoj toj odbrani.
Pa radi ono sto od njega trener zahtjeva. Ako bude trebalo da se vise fokusira na odbranu onda ce to odigrati maksimalno ozbiljno.
Fenomenalan igraci koji svaku poziciju moze igrati, za mene najbolji lijevi bek na svijetu.
Naravno da bi nam najvise odgovarala taj ofanzivni pristup Reala, posibati se pa sta Bog da.
Zatvore li se i budu forsirali zonu, sa Marcelom i markerom nad Salahom mislim da smo definitivno u podredjenoj situaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.