jedva cekam da cujem izjavu Mourinha
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ek0 je napisao/la:Sta je pizde, sta se odmah predajete ? Igramo ko ****, ali ja volim Real vise nego ikad. Poludio sam i **** sam sve, nista nismo uradili ali opet se nadam da cemo ih **** u drugom poluvremenu. A ovim putem **** SVE i Iniesti i Gvardioli i Iniesti sve u picku **** jedna separatisticka, provokatorska.
**** ti zivot i igru, pa znaju li oni koliko ce mene sutra ljudi **** u mozak ako izgubimo bez prilike ? pa igrajte **** mu mater. Nadam se da ce proigrati jer ja sam blizu zivcanog sloma, ili bar neka zavrse ovako inace ako prime treci i dalje ja sam donji. fuj
da, u tome je caka, a i da je krenuo bunker veceras primio bi najmanje tri komada jer Real nema igrace koji se mogu branitiToxicity je napisao/la:Ma nema se šta ovdje Mourinha kudit, on da je kojim slučajem postavio se kao s Interom bio bi opran od strane debilnih navijača u Madridu koji traže atraktivan nogomet u svakoj utakmici.. al eto.. ostat ponosan i u porazu, to je bitno
Gdje sam ja rekao da navijam za Barcu ? Jesam li upravu sa ovim za milione i razna pojacanja koja su se veceras pokazala ?legenda reala je napisao/la:joj ramosa glavni je ,kako ih šamar
Hary otkad ti navijaš za Barsu bogati
Pare, pare pokrecu svijetHZ_ilidzaa je napisao/la:Ko se zadnji smije najsladje se smije !
ma jesi upravu za to ,ali malo i provociraš the special fiveharry_90 je napisao/la:Gdje sam ja rekao da navijam za Barcu ? Jesam li upravu sa ovim za milione i razna pojacanja koja su se veceras pokazala ?legenda reala je napisao/la:joj ramosa glavni je ,kako ih šamar
Hary otkad ti navijaš za Barsu bogati
JetSet_Hantraga je napisao/la:Give me five!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.