U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Sarajevo daje najvise omladinskih reprezentativaca,njih 10 i Gojka Cimirota koji je sigurno zasluzio da bude u A reprezentaciji umjesto Susica.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Priznajem da je Hodzic veliki talenati i potencijal,ali po cemu je najbolji?Igra poziciju napadaca,a nije najbolji strijelac lige sto znaci da nije ni najbolji igrac,ne lupaj.ZahaKING je napisao/la:![]()
pored Armina Hodžića najboljeg igrača premijer lige
Još boli onaj gol s Grbavice, kad je promješao stopere, beka i koga već?
Garantujem da je dečko općenito bolji od Cimirota i svih tih talenata

Tvoja garancija je jako utjecajna,jesi smijesan lik.ZahaKING je napisao/la:Još boli onaj gol s Grbavice, kad je promješao stopere, beka i koga već?![]()

Svaka mu cast na golu,on ga je vjerovatno i prodao u Dinamo.
Bez tih bespotrebnih vrijeđanja, džaba pokazuješ razinu intelekta. I da, stojim iza toga da je dečko najtalentovaniji i najbolji omladinac iz Premijer lige, nešto nije jasno? Nažalost, sad je u Dinamu, pa ćemo vidjeti nove uloge. A do tad u premijer ligi ostaju Kvesić-Zolotić-Sadiković Dado-Kuzmanović-Cimirot-Radovac..(ovi koje ja znam)
Komentar koji si ti napisao je na nivou trinaestogodisnjaka,ti garantujes,odmah je tako i jos branis tu tvrdnju.E tugo moja...ZahaKING je napisao/la:Bez tih bespotrebnih vrijeđanja, džaba pokazuješ razinu intelekta. I da, stojim iza toga da je dečko najtalentovaniji i najbolji omladinac iz Premijer lige, nešto nije jasno? Nažalost, sad je u Dinamu, pa ćemo vidjeti nove uloge. A do tad u premijer ligi ostaju Kvesić-Zolotić-Sadiković Dado-Kuzmanović-Cimirot-Radovac..(ovi koje ja znam)
Ja sam rekao da je veliki talenat i potencijal,ali dok je bio ovu sezonu u PL nije jos uvijek bio najbolji.Citaj kako treba ili nemoj citati nikako.

Al' je svakako bio od bilo kojeg "potencijalnog" reprezentativca iz FK Sarajevo 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Smijesan si kralju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa normalno je da Hodzic vrijedi mnogo vise od tih nabrojanih pa pigledas za koliko je otisao u dinamo (750000) funti.. ovi vasi svi idu za dzaba.. kakvi cimiroti i sl bakraci.. njega i sl zolotic koji nije igrao god dana fudbala i taman nekad u to vrijeme se vrati i stavi u dzep.. i jos plus Tomic povrijedjen igrao.. lako dominirati protiv celika, leotara i sl.. gdjr se cimirot pokazao protiv jace ekipe.. protiv zelje da ga ofic kom nije procitao ne bi ni znao da je igrao a cetiri medjusobne utak bile i sve 4 zeljina djrca i par ovih sa strane bili bolji.. u utakmica mlade repke bio najgori igrac.. nadji kako je odigrao recimo protiv Srbije u tuzli.. tragican bio.. al ja sam ga branio i tada jer sam mislio da je potencijal al nista od njega dobar kao i ona vedeta iz celtica...
I naravno dok je Zeljine djece bice i oml selekcija... najbolji igraci u kadetima su iz Zelje, u mladjim kadetima iz Zelje (iduci ciklus kadeta).. najbolhi u21 igrac i uvom ciklusu a i u sljedecem ce biti iz Zelje.. u A selekciji zna se ko je najbolji i odakle je poteklo najvise igraca itd.. jedino u juniorima Zeljo nema najbolje igrace jer su Modic i Kuzmanovic al je i ocigledno da se tu opstruiraju Zeljini juniori koji su najbolji u drzavi a samo Memija pozvan a realno bar hos trojica treba da su tu.. nek je na cast kari... Pioni imaju jedan remi u citavoj sezoni majsore sa koseva na njihovom stadionu 13 0 pobijedili.. pa ko da su vaterpola igrali..
I grehota je uporedjivati Zeljinu omladinsku skolu sa ostalima
I naravno dok je Zeljine djece bice i oml selekcija... najbolji igraci u kadetima su iz Zelje, u mladjim kadetima iz Zelje (iduci ciklus kadeta).. najbolhi u21 igrac i uvom ciklusu a i u sljedecem ce biti iz Zelje.. u A selekciji zna se ko je najbolji i odakle je poteklo najvise igraca itd.. jedino u juniorima Zeljo nema najbolje igrace jer su Modic i Kuzmanovic al je i ocigledno da se tu opstruiraju Zeljini juniori koji su najbolji u drzavi a samo Memija pozvan a realno bar hos trojica treba da su tu.. nek je na cast kari... Pioni imaju jedan remi u citavoj sezoni majsore sa koseva na njihovom stadionu 13 0 pobijedili.. pa ko da su vaterpola igrali..
I grehota je uporedjivati Zeljinu omladinsku skolu sa ostalima
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
hodzic klasicni napadac ,cimirot zadnji vezni ne znam kako mozete porediti nih dvojicu .cinjenica da bi cimirot lakse dosao u reprezentaciju posto smo na njegovoj poziciji najtanji .
-
- Kontakt:
Mora Cimirot stati u red i sačekati. Prcic i Vrancic su još daleko ispred.
Zadnja izmjena: imperator10, dana/u 28 maj 2014, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ma obojica su mogla dobiti šansu, jer na obje pozicije postoji deficit.bordobijeli je napisao/la:hodzic klasicni napadac ,cimirot zadnji vezni ne znam kako mozete porediti nih dvojicu .cinjenica da bi cimirot lakse dosao u reprezentaciju posto smo na njegovoj poziciji najtanji .
DRUG NEBI TI PUNCA
Arslanagic Prcic i Vrancic su ja mislim buduci potencijalni onda eventualno Hodzic i Cimirot u zavisnosti da li ce Hodzic igrati u DInamu..
E hebi ga, ali dobili smo Susica juniora zauzvrat sta mozemo. Izgleda da pomalo poruke stizu i do igraca. Ne moze se ovo branit ali branimo toliko budalastina da na i ovakve stvari postajem pomalo imun. Nek mu je sa srecom.
Očekivano, očigledno da im je HR prvi izbor, mi tu ništa ne možemo učiniti!!!
Sent from my Home using fingers
Ponekad i mozemo ali ne zelimo.Batko je napisao/la:Očekivano, očigledno da im je HR prvi izbor, mi tu ništa ne možemo učiniti!!!
Ova **** treba streljati za izdaju.Sto se nije odmah odlucio za Hrvatsku picka mu materina hrvatska nego valja BiH kad nema nista,seljacina maloumna.
Moguće, ali sto se tiče ovih igrača Širokog i Zrinjskog je nažalost tako... Ne možemo Maricu i Spikicu slati poziv u A repku, na sto bi to ličilo a ne vjerujem ni da bi se odazvali!!!Jutros sam Pauleti na porukama napisao da očekujem u budućnosti da i Spikic promijeni dres! Kao da sam znao da ce biti danas!!!dubrovnik je napisao/la:Ponekad i mozemo ali ne zelimo.Batko je napisao/la:Očekivano, očigledno da im je HR prvi izbor, mi tu ništa ne možemo učiniti!!!
Slijedeći je Modic!!
Trenutno korisnika/ca: JHam, Maverick, Quartararo i 43 gosta.