jbt ti bas ne pratis fudbalhordas_Bec je napisao/la:nema lose nam se pise, bas sad, kad imamo najlaksu grupu ever, mi opet prvenstvo necemo vidjeti.....al nije pape kriv - sta on moze, kad su nam igraci losi i kad nemamo neki kvalitet......dzeko klupa, pjanic slabo skroz, lulic ?, salihovic bezze, papac povrijeden i bez kluba, spahic ?, medunjanin bez kluba, miske u rusiji nista posebno, rahimic ne igra,.......jedino sto tu mogu izdvojit su mujdza i asmir.....ostalo sve za batalit......i kad vidim ove "nove", smuci mi se....lose nam se pise![]()
Zagorio je ko tava sto se tice ove igre...nick je napisao/la:jbt ti bas ne pratis fudbalhordas_Bec je napisao/la:nema lose nam se pise, bas sad, kad imamo najlaksu grupu ever, mi opet prvenstvo necemo vidjeti.....al nije pape kriv - sta on moze, kad su nam igraci losi i kad nemamo neki kvalitet......dzeko klupa, pjanic slabo skroz, lulic ?, salihovic bezze, papac povrijeden i bez kluba, spahic ?, medunjanin bez kluba, miske u rusiji nista posebno, rahimic ne igra,.......jedino sto tu mogu izdvojit su mujdza i asmir.....ostalo sve za batalit......i kad vidim ove "nove", smuci mi se....lose nam se pise![]()
pa zar nije tako momci? zar nisam u pravu? nemojte se sad izvlaciti na mujdzu, begovica i ibisevica, sto igraju onako solidno......Batko je napisao/la:Zagorio je ko tava sto se tice ove igre...nick je napisao/la:jbt ti bas ne pratis fudbalhordas_Bec je napisao/la:nema lose nam se pise, bas sad, kad imamo najlaksu grupu ever, mi opet prvenstvo necemo vidjeti.....al nije pape kriv - sta on moze, kad su nam igraci losi i kad nemamo neki kvalitet......dzeko klupa, pjanic slabo skroz, lulic ?, salihovic bezze, papac povrijeden i bez kluba, spahic ?, medunjanin bez kluba, miske u rusiji nista posebno, rahimic ne igra,.......jedino sto tu mogu izdvojit su mujdza i asmir.....ostalo sve za batalit......i kad vidim ove "nove", smuci mi se....lose nam se pise![]()
Vidiš, dobro si ti primjetio.reptile je napisao/la:**** ba sve, gdje Mravac?![]()
![]()
![]()
Bio je vec pozvan jednom, na kraju nije bio ni na klupi. Vucao se po drugoj i trecoj ligi Njemacke duze vrijeme, igrao i za amatere Dortmunda. Sad igra za klub koji je tek usao iz trece lige Njemacke. Znam lika sto prati 2. Bundesligu, i kaze da je prosjek prosjeka. Znaci igrac po ukusu Susica.xavi26 je napisao/la:a zna li neko nesto vise o ovome vrancicu?
ja znam da su bila dva brata tog prezimena. a ako nije stoper, ili defanzivac, ne vidim potrebu da ga se zvalo..Cartman je napisao/la:Bio je vec pozvan jednom, na kraju nije bio ni na klupi. Vucao se po drugoj i trecoj ligi Njemacke duze vrijeme, igrao i za amatere Dortmunda. Sad igra za klub koji je tek usao iz trece lige Njemacke. Znam lika sto prati 2. Bundesligu, i kaze da je prosjek prosjeka. Znaci igrac po ukusu Susica.xavi26 je napisao/la:a zna li neko nesto vise o ovome vrancicu?
neznalica je napisao/la:.....gledam pljuvaci se vratili![]()
![]()
![]()
.....imam osjecaj da ste vi iz one grupe ljudi koja do podne mrzi sebe,a od podne cijeli svijet
![]()
![]()
......covjek je pozvao one koje je pozvao(vama ce izvinjenje donijeti postar-sto vas nije konsultovao prilikom sastavljanja spiska)
![]()
![]()
![]()
....covjek ce odgovarati za svoje uspjehe odnosno neuspjehe (ako ih bude)....ja sam BOSANAC,volim ovu zemlju i ovu reprezentaciju,momci samo neka odigraju hrabro i borbeno i to je to .....NAPRIJED BiH
Da, ima brata Maria. Igrao je za mladje kategorije Njemacke. Ali i on je sad u drugoj ligi.xavi26 je napisao/la:ja znam da su bila dva brata tog prezimena. a ako nije stoper, ili defanzivac, ne vidim potrebu da ga se zvalo..Cartman je napisao/la:Bio je vec pozvan jednom, na kraju nije bio ni na klupi. Vucao se po drugoj i trecoj ligi Njemacke duze vrijeme, igrao i za amatere Dortmunda. Sad igra za klub koji je tek usao iz trece lige Njemacke. Znam lika sto prati 2. Bundesligu, i kaze da je prosjek prosjeka. Znaci igrac po ukusu Susica.xavi26 je napisao/la:a zna li neko nesto vise o ovome vrancicu?
Admini stavite opciju like da se mogu i postovi lajkati...neznalica je napisao/la:.....gledam pljuvaci se vratili![]()
![]()
![]()
.....imam osjecaj da ste vi iz one grupe ljudi koja do podne mrzi sebe,a od podne cijeli svijet
![]()
![]()
......covjek je pozvao one koje je pozvao(vama ce izvinjenje donijeti postar-sto vas nije konsultovao prilikom sastavljanja spiska)
![]()
![]()
![]()
....covjek ce odgovarati za svoje uspjehe odnosno neuspjehe (ako ih bude)....ja sam BOSANAC,volim ovu zemlju i ovu reprezentaciju,momci samo neka odigraju hrabro i borbeno i to je to .....NAPRIJED BiH
Imate Halatke u svojim rukama, pa bujrum pucati.aleksandar_veliki je napisao/la:Izgleda da kapiten bolje kotirainsider je napisao/la:Nemoguće da poziv nije dobio A. Spahić iz SLASK-a. Baš sam mislio kako će Pape naći 'upražnjeno' mjesto za Džekinog havera.
I ja im hoću to da napišem, al me ti preduhitri, dajte i nama te insajderske informacijespielführer_21 je napisao/la:Imate Halatke u svojim rukama, pa bujrum pucati.aleksandar_veliki je napisao/la:Izgleda da kapiten bolje kotirainsider je napisao/la:Nemoguće da poziv nije dobio A. Spahić iz SLASK-a. Baš sam mislio kako će Pape naći 'upražnjeno' mjesto za Džekinog havera.Kritika je majka napretka, a taman da i mi forumaši saznamo ono što vi znate. Ali, mora biti objektivna, argumentima potkrepljena kritika, inače ćete proći k'o Avdo A.
Ni hare ga neće moći odbraniti, ako izgubimo u ovim mečevimaCartman je napisao/la:Gdje nam je zlatni Haris da brani Susica i dize Vranjesa i Vrancica u nebesa?
Sa ovim se potpuno slazem. Jedino ne vidim razlog da se pozove Ibricic, sve ostalo je ok.mdss je napisao/la:neznalica je napisao/la:.....gledam pljuvaci se vratili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Potpis covjek je zvao koga je zvao i kraj sad vi pametni svi pa bi zvali CocalicaZukanovica
jedino sto mu zamjeram je Ibricic ostalo apsolutno nista pozvao je nove igrace da testira slijedecu prijateljsku ce vjerovatno zvati druge da testira i to je to
Cartman je napisao/la:Na osnovu cega mozes rec da je Pjanic "slab skroz"? Svi eksperti govore da je najbolji transfer Rome zajedno sa Stekelenburgom. Pa onda Miske nista posebno, a lik daje golove u svakoj drugoj utakmici u zadnje vrijeme. Pa onda "Salihovic bezze". Pises kao da ti je 5 godina. Daj neke argumente za te tvrdnje barem. Nabrojani igraci nisu problem ove repke, nego ovi iza njih. Nemamo mnogo igraca, ali Susic ima katastrofalne spiskove vec dvije godine. Mogli bi komotno napravit 6-7 izmjena na ovom spisku.
Znaci out: Vrancic, Vranjes, Svraka, Sehic, Ibricic i Maletic
in: Cocalic, Zukanovic, Buric, Ljevakovic, Zec, Ognjen Vranjes i Visca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.