Safet Sušić - Pape

hordas_Bec
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hordas_Bec » 10 maj 2012, 14:41

nema lose nam se pise, bas sad, kad imamo najlaksu grupu ever, mi opet prvenstvo necemo vidjeti.....al nije pape kriv - sta on moze, kad su nam igraci losi i kad nemamo neki kvalitet......dzeko klupa, pjanic slabo skroz, lulic ?, salihovic bezze, papac povrijeden i bez kluba, spahic ?, medunjanin bez kluba, miske u rusiji nista posebno, rahimic ne igra,.......jedino sto tu mogu izdvojit su mujdza i asmir.....ostalo sve za batalit......i kad vidim ove "nove", smuci mi se....lose nam se pise :( :(

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 maj 2012, 14:45

Znaci sazvalo se opet drustvo Dzeko, Spahic , Ibro .. Pozelili se nisu se odavno vidjeli pa da se malo proluftaju zajedno. ... fujj dok ovakvih stvari ima u nasoj repci necemo mi nikada i nigdje pa sve da naprave 100 trening centara.

Ne zove Besica (trkacki najaceg Bosanca trenutno) i jedini momak koji bi mogao odigrati neku vrstu trkac , destruktora il flastera.

Ja sam upola proslih kvalifikacija skontao da Safet nema ono najvaznije za trenera, integritet i hrabrost.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 maj 2012, 14:45

hordas_Bec je napisao/la:nema lose nam se pise, bas sad, kad imamo najlaksu grupu ever, mi opet prvenstvo necemo vidjeti.....al nije pape kriv - sta on moze, kad su nam igraci losi i kad nemamo neki kvalitet......dzeko klupa, pjanic slabo skroz, lulic ?, salihovic bezze, papac povrijeden i bez kluba, spahic ?, medunjanin bez kluba, miske u rusiji nista posebno, rahimic ne igra,.......jedino sto tu mogu izdvojit su mujdza i asmir.....ostalo sve za batalit......i kad vidim ove "nove", smuci mi se....lose nam se pise :( :(
jbt ti bas ne pratis fudbal
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 maj 2012, 14:48

nick je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:nema lose nam se pise, bas sad, kad imamo najlaksu grupu ever, mi opet prvenstvo necemo vidjeti.....al nije pape kriv - sta on moze, kad su nam igraci losi i kad nemamo neki kvalitet......dzeko klupa, pjanic slabo skroz, lulic ?, salihovic bezze, papac povrijeden i bez kluba, spahic ?, medunjanin bez kluba, miske u rusiji nista posebno, rahimic ne igra,.......jedino sto tu mogu izdvojit su mujdza i asmir.....ostalo sve za batalit......i kad vidim ove "nove", smuci mi se....lose nam se pise :( :(
Zagorio je ko tava sto se tice ove igre... :lol:

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 10 maj 2012, 14:55

Batko je napisao/la:
nick je napisao/la:
Zagorio je ko tava sto se tice ove igre... :lol:
pa zar nije tako momci? zar nisam u pravu? nemojte se sad izvlaciti na mujdzu, begovica i ibisevica, sto igraju onako solidno......

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 10 maj 2012, 14:59

**** ba sve, gdje Mravac? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 15:00

Na osnovu cega mozes rec da je Pjanic "slab skroz"? Svi eksperti govore da je najbolji transfer Rome zajedno sa Stekelenburgom. Pa onda Miske nista posebno, a lik daje golove u svakoj drugoj utakmici u zadnje vrijeme. Pa onda "Salihovic bezze". Pises kao da ti je 5 godina. Daj neke argumente za te tvrdnje barem. Nabrojani igraci nisu problem ove repke, nego ovi iza njih. Nemamo mnogo igraca, ali Susic ima katastrofalne spiskove vec dvije godine. Mogli bi komotno napravit 6-7 izmjena na ovom spisku.

Znaci out: Vrancic, Vranjes, Svraka, Sehic, Ibricic i Maletic
in: Cocalic, Zukanovic, Buric, Ljevakovic, Zec, Ognjen Vranjes i Visca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 maj 2012, 15:03

reptile je napisao/la:**** ba sve, gdje Mravac? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidiš, dobro si ti primjetio. :D Vidim ja fali nam neko, kad ono Mravac. On je kao trešnja na vrhu Sajinog kolača zvanog reprezentacija BiH. :D

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 10 maj 2012, 15:11

.....gledam pljuvaci se vratili :D :D :D :D .....imam osjecaj da ste vi iz one grupe ljudi koja do podne mrzi sebe,a od podne cijeli svijet :D :D :D ......covjek je pozvao one koje je pozvao(vama ce izvinjenje donijeti postar-sto vas nije konsultovao prilikom sastavljanja spiska) :lol: :lol: :lol: :lol: ....covjek ce odgovarati za svoje uspjehe odnosno neuspjehe (ako ih bude)....ja sam BOSANAC,volim ovu zemlju i ovu reprezentaciju,momci samo neka odigraju hrabro i borbeno i to je to .....NAPRIJED BiH

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 10 maj 2012, 15:12

a zna li neko nesto vise o ovome vrancicu?
Volim te Bosno!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 15:13

xavi26 je napisao/la:a zna li neko nesto vise o ovome vrancicu?
Bio je vec pozvan jednom, na kraju nije bio ni na klupi. Vucao se po drugoj i trecoj ligi Njemacke duze vrijeme, igrao i za amatere Dortmunda. Sad igra za klub koji je tek usao iz trece lige Njemacke. Znam lika sto prati 2. Bundesligu, i kaze da je prosjek prosjeka. Znaci igrac po ukusu Susica.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 10 maj 2012, 15:15

Cartman je napisao/la:
Bio je vec pozvan jednom, na kraju nije bio ni na klupi. Vucao se po drugoj i trecoj ligi Njemacke duze vrijeme, igrao i za amatere Dortmunda. Sad igra za klub koji je tek usao iz trece lige Njemacke. Znam lika sto prati 2. Bundesligu, i kaze da je prosjek prosjeka. Znaci igrac po ukusu Susica.
ja znam da su bila dva brata tog prezimena. a ako nije stoper, ili defanzivac, ne vidim potrebu da ga se zvalo.. :roll:
Volim te Bosno!!!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 10 maj 2012, 15:15

neznalica je napisao/la:.....gledam pljuvaci se vratili :D :D :D :D .....imam osjecaj da ste vi iz one grupe ljudi koja do podne mrzi sebe,a od podne cijeli svijet :D :D :D ......covjek je pozvao one koje je pozvao(vama ce izvinjenje donijeti postar-sto vas nije konsultovao prilikom sastavljanja spiska) :lol: :lol: :lol: :lol: ....covjek ce odgovarati za svoje uspjehe odnosno neuspjehe (ako ih bude)....ja sam BOSANAC,volim ovu zemlju i ovu reprezentaciju,momci samo neka odigraju hrabro i borbeno i to je to .....NAPRIJED BiH

Potpis covjek je zvao koga je zvao i kraj sad vi pametni svi pa bi zvali Cocalica :lol: Zukanovica :lol: jedino sto mu zamjeram je Ibricic ostalo apsolutno nista pozvao je nove igrace da testira slijedecu prijateljsku ce vjerovatno zvati druge da testira i to je to
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 15:19

xavi26 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ja znam da su bila dva brata tog prezimena. a ako nije stoper, ili defanzivac, ne vidim potrebu da ga se zvalo.. :roll:
Da, ima brata Maria. Igrao je za mladje kategorije Njemacke. Ali i on je sad u drugoj ligi.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 15:19

neznalica je napisao/la:.....gledam pljuvaci se vratili :D :D :D :D .....imam osjecaj da ste vi iz one grupe ljudi koja do podne mrzi sebe,a od podne cijeli svijet :D :D :D ......covjek je pozvao one koje je pozvao(vama ce izvinjenje donijeti postar-sto vas nije konsultovao prilikom sastavljanja spiska) :lol: :lol: :lol: :lol: ....covjek ce odgovarati za svoje uspjehe odnosno neuspjehe (ako ih bude)....ja sam BOSANAC,volim ovu zemlju i ovu reprezentaciju,momci samo neka odigraju hrabro i borbeno i to je to .....NAPRIJED BiH
Admini stavite opciju like da se mogu i postovi lajkati...
Tako je druže.. sahraniše čo'eka odmah...
Odgovarati će za ono što je/nije učinio ... neka momci igraju hrabro i bore se... mi smo zemlja u svakojakim problemima i pravo malo ''čudo'' je da ovako dobro kotiramo u evropskim i svjetskim okvirima što se tiče fuce...

IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBIJEDI...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 15:21

Gdje nam je zlatni Haris da brani Susica i dize Vranjesa i Vrancica u nebesa? :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2012, 15:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
insider je napisao/la:Nemoguće da poziv nije dobio A. Spahić iz SLASK-a. Baš sam mislio kako će Pape naći 'upražnjeno' mjesto za Džekinog havera.
Izgleda da kapiten bolje kotira :lol:
Imate Halatke u svojim rukama, pa bujrum pucati. ;) Kritika je majka napretka, a taman da i mi forumaši saznamo ono što vi znate. Ali, mora biti objektivna, argumentima potkrepljena kritika, inače ćete proći k'o Avdo A. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 maj 2012, 15:47

spielführer_21 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
insider je napisao/la:Nemoguće da poziv nije dobio A. Spahić iz SLASK-a. Baš sam mislio kako će Pape naći 'upražnjeno' mjesto za Džekinog havera.
Izgleda da kapiten bolje kotira :lol:
Imate Halatke u svojim rukama, pa bujrum pucati. ;) Kritika je majka napretka, a taman da i mi forumaši saznamo ono što vi znate. Ali, mora biti objektivna, argumentima potkrepljena kritika, inače ćete proći k'o Avdo A. :mrgreen:
I ja im hoću to da napišem, al me ti preduhitri, dajte i nama te insajderske informacije :mrgreen:

I mi sve više počinjemo sumnjati da i neki drugi imaju umješane prste u pravljenja spiska :roll:
Jbt čitavo vrijeme po medijima u intervijuima se spominju, Cocalić,Zukanović,Hadžić(nema još papire),Ljevaković,Fajić,O.Vranješa
I dođe spisak očekujemo 2-3 ta imena, ono ko grom iz vedra neba nam pukne nekog Vrančića,Vranješa, o kojima niko ne priča.
Samo da mi je znati kako ovi naši selektori dolaze do ovih igrača, ko im vrši taj skauting. :roll:
I počinju mi smetati ove njegove izjave po medijima, i onda ponovo sve isto uradi. :roll:

Bojim se katastrofe u narednim mečevima, oba protivnika će nas natrčati, a znamo kako naši igraju preko kurca na kraju sezona :roll:

Cartman je napisao/la:Gdje nam je zlatni Haris da brani Susica i dize Vranjesa i Vrancica u nebesa? :lol:
Ni hare ga neće moći odbraniti, ako izgubimo u ovim mečevima :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 maj 2012, 15:54

mdss je napisao/la:

Potpis covjek je zvao koga je zvao i kraj sad vi pametni svi pa bi zvali Cocalica :lol: Zukanovica :lol: jedino sto mu zamjeram je Ibricic ostalo apsolutno nista pozvao je nove igrace da testira slijedecu prijateljsku ce vjerovatno zvati druge da testira i to je to
Sa ovim se potpuno slazem. Jedino ne vidim razlog da se pozove Ibricic, sve ostalo je ok.

Ljudi zapeli za Zukanovica, pa ako neko ima informacije iz Belgije, ima ih Susic. Njegove informacije ocito kazu da je Pandza trenutno bolji izbor od Zukanovica.

Uzeo je Stevanovica, vjerovatno ce i Viscu uskoro.

Isto tako za Vrancica i Alispahica- ako nam treba jos nesto u vezi, logicno je traziti iz cvajte ili iz Dinama. I ja bih prije probao njih nego ove sto 10 godina mlate po Ceskoj, Slovackoj, Poljskoj.... A zasto ne probati i Svraku i Stojana Vranjesa

Nadam se Ognjenu Vranjesu i mozda Cocalicu sljedeci put, cisto da ih se proba.

I.Hajrovic i Hadzic ce biti in sigurno cim dobiju papire.

Na kraju price, svi mi mislimo da znamo najbolje i imamo svoje favorite, ali Susic zove, Susic vodi tim i odgovara za rezultat. Ne sahranjujte covjeka prerano. Vidjecemo sta je njegova ideja
FKS❤️1946

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 10 maj 2012, 16:07

Cartman je napisao/la:Na osnovu cega mozes rec da je Pjanic "slab skroz"? Svi eksperti govore da je najbolji transfer Rome zajedno sa Stekelenburgom. Pa onda Miske nista posebno, a lik daje golove u svakoj drugoj utakmici u zadnje vrijeme. Pa onda "Salihovic bezze". Pises kao da ti je 5 godina. Daj neke argumente za te tvrdnje barem. Nabrojani igraci nisu problem ove repke, nego ovi iza njih. Nemamo mnogo igraca, ali Susic ima katastrofalne spiskove vec dvije godine. Mogli bi komotno napravit 6-7 izmjena na ovom spisku.

Znaci out: Vrancic, Vranjes, Svraka, Sehic, Ibricic i Maletic
in: Cocalic, Zukanovic, Buric, Ljevakovic, Zec, Ognjen Vranjes i Visca.

druze moj, pjanic je tanak, nije on los igrac, al povrede i sve to, trenutno je slab da budemo realni....a miske konacno nakon dvije godine na klupi (ukljucujuci galatasaray) dao par golova i svi vele kao "super", i to je za mene samo na trenutke.......po cemu je salihovic dobar? jeste bio dok je hoffenheim igrao u vrhu, posle nista od njega....da je dobar, otisao bi iz provincije bar u werder ili hsv, tako da se i tu ne radi o nekoj kvaliteti.....mujdza, begovic, ibisevic su trenutno ti, koji solidno i standardno igraju....ovo ostalo mozes zaboravit.....i ponovo kazem, nije pape kriv, sto mi trenutno nemam kvalitetni i standardnih igraca!......

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.