+1amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:09MortemiHZMortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!
Ljudi igraju u dobroj formi, na svom stadionu a mi imamo mnogo bitniju utakmicu sljedeće sedmice u Zenici i isto tvrdim da x nije katastrofa ako ne budemo mogli pobijediti, je li se bojim Slobode ili fudbal shvatam malo drugačije?
Jedan od glavnih konkurenata je kiksao, ne vidim problem, u zoni komforta smo.
Mislim da griješiš, po meni pobjeda u Tuzli je važna koliko prolaz nad Budućnosti.
Upravo to što kažeš konkurenti kisali, kone su na koljenima, pobjedom u Tuzli možeš da ih pošalješ u totalni ambis.Poraz i remi ne daj boze ,samo ih vraćamo u život,a ide derbi.
Kunem se današnjom našom pobjedom njima slijedi raspad sistema, skidace se glave od navijača, ako smo pametni danas zapeti ko nikad.
Kakva taktika i kalkulacije, danas svim silama moramo pobijediti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Je li ko čuo ovo naa 1:55

Jel ono ti reče da imaš 18 godina, znači 4. srednje?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Naravno, da za utakmicu sa Celtic om treba dodatno premirati igrače, to nije ništa nepoznato i tako su radili i Dinamo i Zvezda.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:34Zamislite prođe se Budućnost i za grupe sa Celticom, čini mi se da grupe donose 2,9mil eura a Nam odliči da svi između sebe podjele 0,9mil eura u slučaju prolaska u vidu premija.
Mislim da bi poginuli na terenu![]()
A prije svega danas ući sa najjačim timom i pobijediti Slobodu, ključ će biti sredina terena i možda početi sa Pejovićem, Đokanom, TSS i Rahmanom, te Tatarom i Ahmom u napadu.
Sloboda ima jaku motoriku i mlade igrače, te bi bilo dobro tu dominirati, i pobjeda bi bila izvjesna.Ova utakmica na donosi prednost od 5 bodova nad suparnicima za titulu i to ne smijemo propustiti....
Od đetića smo igrački jači i smatram da smo favoriti protiv njih.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao sto sam govorio poslati najjacu ekipu na teren do maksimalno 60 minute. Do tad sta rjesimo na terenu to je to, kasnije izvesti 5 glavnih igraca pa taman izgubili na kraju. Ako od početka udjemo sa stavom lako cemo i bez glavnih igraca nema od nas nista pa taman posle uveli Messija i Ronalda, jer protivnici dobiju moral i opuste se pa in onda sve polazi za rukom (citaj Mladost).
Znaci ako je sastav tacan sto je krokodil napisao 5 glavnih igraca za izvesti: Ahmetovic, Tatar, Rahmanovic, Oremus i Susic.
Znaci ako je sastav tacan sto je krokodil napisao 5 glavnih igraca za izvesti: Ahmetovic, Tatar, Rahmanovic, Oremus i Susic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Hztesanj je napisao/la: ↑20 sep 2020, 09:43Kad skontam da smo nekada mi bili ovaj današnji seljo klub bez ideje bez budućnosti bez para bez ičega, i kad vidiš kakav smo sad klub i koliko se uradilo nekad me bude stid ispred nekih ljudi koji pljuju poslije poraza ili remija protiv Veleza...Mi svi trebamo da budemo sad podrška klubu veća nego ikad jer sad se lomi to da napravimo iskorak pa možda za čitavu deceniju
U to ime i znak male zahvalnosti Dio Zapadne tribine prema Sjeveru nazvati po FEĐI KUSTURICI.
Daj na glasanje @Morto jedini prijatelju na ovom pdf

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
sta hoces ja gledao ufc do 5 pa se ne žalim
You are someone else I am still right here
Pa, rekoh li ti ja zadnji put? Ako ti trebaju instrukcije, moje ti suze ne mogu pomoći.Zundo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:33Joj Vene imam i ja, yebeni predmeti u školi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:23A iskreno, šta me boli kuki za njegovim privatnim problemima? Sekiraš li se ti, kad dođeš kod doktora, ima li on nake personalne probleme? ili kod šalteruše u opštini? Grebe se meni za njegove probleme, isto onoliko koliko se i njemu grebe za moje.joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:56Šta li je sa ovim Zinedinom? Je li moguće da na treningu drka qrac, pa ga Vinko ne ubaci ni kad nema niko na njegovoj poziciji, nego radije stavi krilo na desetku? Možda momak ima nekih personalnih problema, bubica. Nejasan mi je skroz. Navijači Sparte žale za njim, nije vala mogao tako brzo u njegovim godinama grohnuti nikako. Mystery!!
On je pod ugovorom. Nek uzme bolovanje i nek rješava svoje stvari, ako ih ima. Ako neće, nek se nosi u vražju mater. Kako u firmi mogu bez mene, tako i Sarajevo može bez njega.
Šta više palamudimo o njegovim nakim problemima... Imaš li ti problema? Imam li ih ja? . Šuti i puši, što bi rek'o Pitagora...
Šta imaš toliko učit, tek 2 sedmice prošle, i to online?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ako prođete odlicnim imate dres jedan po pola od ekipe s foruma 

-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 09:02Moramo se malo našaliti.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 sep 2020, 04:53AlfredNobel je napisao/la: ↑20 sep 2020, 01:55
A i nema malu platu, njegova plaĆa je ogroman teret klupskoj kasi, nije profitabilan kasnije u slučaju prodaje, a i zauzima mjesto jednom Akademcu, Šabanu na beku ili F. Hodžiću u veznom.
Moji istomisljenici, dzaba vam, ja vas gotivim. Sve receno sam za jarana pisao.![]()
Sram vas bilo obojicu![]()
![]()
Znaci moze Sabanovic na svoju poziciju, a F.Hodzic u vezni red i Dizdarevic na gol,a Besic lijevi stoper. Nema veze sto se salite. Za ostale pozicije nek se potrude starci ala Pidro,Salcin,Djokanovic. Bit e mjesta za Pejovica,Ahmeta,Rahmana i po potrebi za Tatara(kad digne formu).
Ostali hoklica .

A izvini ako sam izazvao takav dojam. Jbg, lave, imaju sve uslove, primaju odlične plate, a onda; znaš... ima privatnih problema... Šta mu ja mogu?? Da ja crknem, on ne bi ni znao da sam živio, a kamoli šta drugo...joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:35Cisto onako razmisljam, neobavezno. Ne moras odmah sakama i na agresivu. Da se nije kakva srpska brlja pila?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 sep 2020, 13:23A iskreno, šta me boli kuki za njegovim privatnim problemima? Sekiraš li se ti, kad dođeš kod doktora, ima li on nake personalne probleme? ili kod šalteruše u opštini? Grebe se meni za njegove probleme, isto onoliko koliko se i njemu grebe za moje.joker90 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:56Šta li je sa ovim Zinedinom? Je li moguće da na treningu drka qrac, pa ga Vinko ne ubaci ni kad nema niko na njegovoj poziciji, nego radije stavi krilo na desetku? Možda momak ima nekih personalnih problema, bubica. Nejasan mi je skroz. Navijači Sparte žale za njim, nije vala mogao tako brzo u njegovim godinama grohnuti nikako. Mystery!!
On je pod ugovorom. Nek uzme bolovanje i nek rješava svoje stvari, ako ih ima. Ako neće, nek se nosi u vražju mater. Kako u firmi mogu bez mene, tako i Sarajevo može bez njega.
Šta više palamudimo o njegovim nakim problemima... Imaš li ti problema? Imam li ih ja? . Šuti i puši, što bi rek'o Pitagora...![]()
Ništa srpska brlja. Potopio sam banane, pravim majmunovaču. Trebala bi biti gotova iduće sedmice. Ne cugam danas, radim sutra prvu.
Izvini, još jednom.
Mi balkanci imamo stvarno pickasti mentalitet. Prvo eto sad neke stid nekoga zato sto je FK SARAJEVO 14 godina posle eata bio duzan par miliona eura, neko bi kalkulisao daliigrat sa B timom protiv slobode da bi bio frisak protiv buducnosti neko bi to obrno. To su luzerski potezi i price, prava ekipa nikad nejde nazad i da kaze kako nam je bilo lose, vec gleda unaprijed i poboljsava se takode ne kalkulise vec ide da uzme sve i 3 boda i da izbaci buducnost pa u evropi je normalno prosjek 3 utakmice po sedmici, pogledajte ekipe koje igraju kup comunity shild lp prenier ligu jos tamo neke gradske kupove, i to sve osvajaju skabo kad to osvoi recimo bochum ili stock city uvjek te dvije tri najbolje ekipe.
Ako nemoze igrac odigrat u naj losijoj ligi svijeta 3 utakmice 3-4 sedmice zaredom nek se nebavi sportom.
Nekazem da se netreba otic u proslost i pogledat sta se radilo prije kako je bilo prije i da ti to da morala i vatru u guzicu da jos jace gazis al defnitivno nisam zato da se ide u proslist i da se trazi alibi kad dode vrijeme da se muda i jaja i kvalitet izvadi na sto ipobjedi. Prpa valjda sto je sloboda pobjedila krupu i sb...
Muda i kvalitet na sto ne srce mrava i energija puza i prebijene macke..
Svaka cast respekt al mi igrace placamo na gidisnjoj osnovi ne po utakmici, ako nemozes tri utakmice odigrat kvalitetno sedmicno vrati 70% plate klubu,
Ako nemoze igrac odigrat u naj losijoj ligi svijeta 3 utakmice 3-4 sedmice zaredom nek se nebavi sportom.
Nekazem da se netreba otic u proslost i pogledat sta se radilo prije kako je bilo prije i da ti to da morala i vatru u guzicu da jos jace gazis al defnitivno nisam zato da se ide u proslist i da se trazi alibi kad dode vrijeme da se muda i jaja i kvalitet izvadi na sto ipobjedi. Prpa valjda sto je sloboda pobjedila krupu i sb...
Muda i kvalitet na sto ne srce mrava i energija puza i prebijene macke..
Svaka cast respekt al mi igrace placamo na gidisnjoj osnovi ne po utakmici, ako nemozes tri utakmice odigrat kvalitetno sedmicno vrati 70% plate klubu,
to je vise tebe da motivisemo, hamsik uci redovno on nece biti problem.
Tako smo škoru alena naložili da završi fakultet al cim je ponestalo motivcije napusti nas decko ode navijati za zelju kaze lakse ce naci posao jer oni su radnicki klub mi neradnici mu vise ne trebamo

-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:09
pa bliza je tvoja vizija onom sto investitor zeli. đaba im sto te zezaju kad imas desetine izjava tana, nama i ljudi iz nase uprave gdje kazu da je prioritet rad sa mladim igracima, akademija i samoodrziv klub.
Nobel je dobar momak al ga iskvari ovaj olovski mahalac![]()
Kako ja tebe gotivim ljudino

Ipak nemoj protiv Olova, cesto se tamo banjam, moze mi problem napraviti i na trofaznu da me prikljuce. Dobar je @beli28, samo ga Mr.Sarkazam uze pod svoje.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 32 gosta.