filip13 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 20:17opet te potam,gdje sam spomenuo statistike???lumani je napisao/la: ↑06 maj 2020, 18:49Rekao si da su ovi sada bolji ...filip13 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 18:42
ma gdje ja spominjem staistiku,gdje,de nadji taj moj post gdje ja to spominjem?
spominjem to da je npr. jokic bio u najboljoj nba petorci,da je doncic u drugoj sezoni vec all star,gdje sam statistike spomenuo??
bezveze ti je pitanje,niko od njih nije bolji od bodiroge,bojan je mozda negdje blizu
,Petrovic,Danilovic,Kukoc,Divac,Radja,Bodiroga,Peras,Paspalj, Sale, su ipak Malo jaci tim od ovog gore nabrojanog gdje su Lucic,Jovic,Micov........
pravis se slijep izgleda,u timu gdje su medju ostalim spomenuta i ta trojica ima bar 15 igraca i ta trojica ako bi i bili u necijem imaginarnom ex yu timu ne bi bili nista vise od zadnje rezerve
Jokic je statistika,sta je on napravio do sada da bude bolji od Divca

Je li Bogdanovic bolji od Danilovica koji ima iza sebe hrpu titula,gdje je bio lider.Poz 3-4 Kukoc ,Bodiroga,Radja sve igraci koju su bili lideri!Tko je po tebi sada bolji?Eto neka je Doncic bolji od Petrovica a nije jos,mozda bude!!Ima tu i Paspalj,Dordevic i mnogi drugi necu sada o njima.
sada mi iskreno odgovori sta je bitnije imati 17 ppg u NBA ili osvojiti EL i biti najbolji igrac??