FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prijenos je na MOJA TV, kakvi slonovi i antilope.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Evo ja pratim ovaj live stream, pa cemo vidjeti. Ako bude najava obavijest cu vas, ako ne onda je suplja..
Ide pjesma, jos prica raja da se biti belaja...
Ide pjesma, jos prica raja da se biti belaja...

Kakav Slon ukljuce se u 5 odjave u 5 i 20 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
- Moderator
- Kontakt:
Danas je Samiru Bekriću rođendan, bilo bi fino kad bi stadion skandirao njegovo ime, naravno da Manijaci povedu to 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
E Benjo,danas će vama Bekrić za rodjendan utjerat....glumac koji nista nije vise od prosječnog igrača nase lige.Benjo_AFC86 je napisao/la:Danas je Samiru Bekriću rođendan, bilo bi fino kad bi stadion skandirao njegovo ime, naravno da Manijaci povedu to
-
- Moderator
- Kontakt:
Neće on nama sam utjerati, tu je petica danas.. tako da svejedno, ionako smo propali kao Grčkavatreni je napisao/la:E Benjo,danas će vama Bekrić za rodjendan utjerat....glumac koji nista nije vise od prosječnog igrača nase lige.Benjo_AFC86 je napisao/la:Danas je Samiru Bekriću rođendan, bilo bi fino kad bi stadion skandirao njegovo ime, naravno da Manijaci povedu to

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ne mogu da vas skontam,imam osjećaj da će te navijati za Zelju zbog Bekrića,ma ne bi da mi moj babo igra a ne neko poput njega.Bas je Zeljo sta,jedva Rudar pobijedise i jedva remi sa Radnikom izvukose.Po meni tu smo mi svi negdje,respekt Sarajevu.
Moraš shvatiti da je Željo voljen u svim dijelovima Bosne i Hercegovine...vatreni je napisao/la:Ne mogu da vas skontam,imam osjećaj da će te navijati za Zelju zbog Bekrića,ma ne bi da mi moj babo igra a ne neko poput njega.Bas je Zeljo sta,jedva Rudar pobijedise i jedva remi sa Radnikom izvukose.Po meni tu smo mi svi negdje,respekt Sarajevu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Moderator
- Kontakt:
Ko je rekao da cu za Zelju navijati danasvatreni je napisao/la:Ne mogu da vas skontam,imam osjećaj da će te navijati za Zelju zbog Bekrića,ma ne bi da mi moj babo igra a ne neko poput njega.Bas je Zeljo sta,jedva Rudar pobijedise i jedva remi sa Radnikom izvukose.Po meni tu smo mi svi negdje,respekt Sarajevu.

Bekrića postujemo svi, i znam ga licno momak extra.. sta trebamo kontra njega pričati ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kako gdje i kako kod koga.Kamo sreće da uvjerljiv bude ligom i da ga sa ponosom gledam bar sa losijim ekipama u Europi.....ali se desi sto se desi i ta prividna uvjerljivost prethodnih godina u nasoj ligi pada na prvim euro ispitima i dokazuje da smo svi u cjelini nikakvi.ipetm je napisao/la:Moraš shvatiti da je Željo voljen u svim dijelovima Bosne i Hercegovine...vatreni je napisao/la:Ne mogu da vas skontam,imam osjećaj da će te navijati za Zelju zbog Bekrića,ma ne bi da mi moj babo igra a ne neko poput njega.Bas je Zeljo sta,jedva Rudar pobijedise i jedva remi sa Radnikom izvukose.Po meni tu smo mi svi negdje,respekt Sarajevu.

Slažem se da smo nikakvi, ali to nema razloga da ne navijaš za svoj klub. Mi nemamo ulaganja u nogomet i zato smo loši u Evropi...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobio je slobodno od Amarachampions1921 je napisao/la:Hoce li Svraka danas igrati??
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
Nije se nesto pretjerano umorio sa reprezentacijom ali hajde, bar ce nam biti odmoran za Olimpik..bistrikboy je napisao/la:Dobio je slobodno od Amarachampions1921 je napisao/la:Hoce li Svraka danas igrati??
BUDI ŽELJO !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
vatreni je napisao/la:Ne mogu da vas skontam,imam osjećaj da će te navijati za Zelju zbog Bekrića,ma ne bi da mi moj babo igra a ne neko poput njega.Bas je Zeljo sta,jedva Rudar pobijedise i jedva remi sa Radnikom izvukose.Po meni tu smo mi svi negdje,respekt Sarajevu.
fajront!
Ima problema sa zglobom, tako je juče pisalo. Zato je dobio poštedu.champions1921 je napisao/la:Nije se nesto pretjerano umorio sa reprezentacijom ali hajde, bar ce nam biti odmoran za Olimpik..bistrikboy je napisao/la:Dobio je slobodno od Amarachampions1921 je napisao/la:Hoce li Svraka danas igrati??
- champions1921
Prijenos utakmice Gradina - Željezničar mogu pratiti besplatno pretplatnici Moja TV IPTV platforme na BH Telecom Premijer liga kanalu danas od 15 sati.
Hoce li neko biti fin pa nam skontati kakav stream??
Hoce li neko biti fin pa nam skontati kakav stream??
BUDI ŽELJO !!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Može se gledati i putem Moja Web TV, evo meni već ubacili kanal.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- champions1921
Moze ko koristi njihov internet.. Nadam se da ce biti stream za ostale posto ima dovoljno vremena do tekme..GaziHusrevbeg je napisao/la:Može se gledati i putem Moja Web TV, evo meni već ubacili kanal.
BUDI ŽELJO !!!
Ja ne kontam kako vam raja uspije odraditi stream s ovako groznim uploadima koje ima adsl, ja s mojim paketom mogu samo sanjatchampions1921 je napisao/la:Moze ko koristi njihov internet.. Nadam se da ce biti stream za ostale posto ima dovoljno vremena do tekme..GaziHusrevbeg je napisao/la:Može se gledati i putem Moja Web TV, evo meni već ubacili kanal.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"