Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

miky_hz
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la miky_hz » 29 nov 2016, 22:59

zgmiky je napisao/la:haha toriNO kakvi lopovi, sad će ga dati odmah u prvih 5 minuta i to dva komada

Pa dat ce Pisa od 70 igra sa igracem manje,povrijedio se igrac a Gatuso uradio vec tri izmjene :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 nov 2016, 23:02

Miky koji si ti doktor.

Zlobnici bi sad rekli da ovo nije namjesteno i da im je ova kratka pauza nakon 90. min godila! :rol:

Btw. Gledam na bet365 provjeravajuci rezultate Newcastle 0:0, dodjem na forum napisem post odem popiti casu vode vratim se 1:1! :kafa: :kafa:

Jake vjerovatnoce. Nema gola u 90 min a u onih 30 ima ih i to 2-3! :urnebes: :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 29 nov 2016, 23:24

Mislim da je danas većina nas bila upravu za Dijon,iskreno na jednom tiketu sam i ja imao 2 na Monaco ali isto tako na drugom oba daju..
Je li neko imao X na ovoj utakmici ?

EDIT: I ovaj Torino ja igrao 3+ a oni se sad raspucali baš kad je nebitno :mrgreen:
Ac.Milan 2001-2024!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 nov 2016, 23:46

senadrosoner je napisao/la:Mislim da je danas većina nas bila upravu za Dijon,iskreno na jednom tiketu sam i ja imao 2 na Monaco ali isto tako na drugom oba daju..
Je li neko imao X na ovoj utakmici ?

EDIT: I ovaj Torino ja igrao 3+ a oni se sad raspucali baš kad je nebitno :mrgreen:
Ma ko ce X-a imati, jedino mozda krmpotich on voli igrati ta ludila. Jbg ja sam znao da ce biti teska tekma, i bio sam blizu sa HC X procjenom, ali iskreno mislio sam da Dijon nece dati, undere nisam smio jer je Monaco luda ekipa, a overe na Francuze ne smijem da igram. Jbg odigrao ko i sve ovce na 2 i pao, al hajd nije mi toliko vokri jer padam sve zivo i pao sam na taj tiket prije vec jedan tip tako da pishaj ga. Vise srece drugi put.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 29 nov 2016, 23:53

Za 20 eura čekam New Olrleans i Lakerse over 219,5. Nadam se da će se raspucati
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 29 nov 2016, 23:57

Kod mene zadnji pokusaj cupanja za ovaj dan na kvotu 7, proslo vec Betis bez drugog gola, sad Porto under 1.5 fino ide ali nikad se ne zna, Belenenses je na crvenom, i neki Atlanta Argentinci under 1.5 u njih uvijek imam povjerenja da nece dati go. :urnebes: :urnebes:

Ne znam bil prodavao kad se Porto zavrsi ako ovi ostanu jos 0:0 ??? Nude mi sad na 3 kvotu da prodam ali sta da radim ispusi danas boga oca i to sve na sitne uloge ali se nakupilo, moram cekati do kraja, jesam kockar ili pizdun? :D Yebat mu mater.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 29 nov 2016, 23:58

Jesu ovi kupovi za igrat nikakvi, Porto s ovim 0-0, ima igrača više 50min, ovo je postalo stvarno
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 nov 2016, 00:03

3,4 na lajvu na Porto, na 2 eura sam odigrao pa šta bude
LeBron James

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 nov 2016, 00:11

Jadnom Belenensesu ne mogu dat gol, još s igračem više
LeBron James

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 30 nov 2016, 00:14

Braca redsi guraju gastona :D effe, miky, gaston, bodi!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 nov 2016, 00:17

jopaa7 je napisao/la:Braca redsi guraju gastona :D effe, miky, gaston, bodi!
Najjači mi je onaj @Policajac. :lol:
Šta kaže glasat ću za Effea samo zato što Scouseri guraju Gastona. :urnebes: :urnebes:

Bratina naša! :tokralju:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 nov 2016, 00:20

Hajte jos Argentinci 3. under koji mi je ostao, 2 prosla vec, da li prodati tiket po 4.5 kvoti, ovu Atlantu imam U 1.5, da li se isplati cekati, prati li neko ove njihove Metropolitana lige? Jbg. ja znam da ne bi trebalo biti mnogo golova, da li se isplati cekati puni plijen? Ja sam istrzan od silnih padova i vise ne mogu da razmisljam sta je bolje u pm. Svega me strah vise.

Apropo tog forumasa godine, moramo se jos dogovoriti za PO koga cemo, ja cu rado predati kandidaturu ako neko ima vise sansi, mislim ipak gaston i bodi su dole u Bosni lakse im je i otici po tu nagradu nego meni ili mikyju da se nadizemo iz Austrije odnosno Hrvatske.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 nov 2016, 00:22

Effenberg je napisao/la:Hajte jos Argentinci 3. under koji mi je ostao, 2 prosla vec, da li prodati tiket po 4.5 kvoti, ovu Atlantu imam U 1.5, da li se isplati cekati, prati li neko ove njihove Metropolitana lige? Jbg. ja znam da ne bi trebalo biti mnogo golova, da li se isplati cekati puni plijen? Ja sam istrzan od silnih padova i vise ne mogu da razmisljam sta je bolje u pm. Svega me strah vise.

Apropo tog forumasa godine, moramo se jos dogovoriti za PO koga cemo, ja cu rado predati kandidaturu ako neko ima vise sansi, mislim ipak gaston i bodi su dole u Bosni lakse im je i otici po tu nagradu nego meni ili mikyju da se nadizemo iz Austrije odnosno Hrvatske.
Pa brate bilo kakav dobitak je bolji od nikakvog jbg ti. :lol:
Uzmi to i stavi šta na NBA i pratimo. :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 nov 2016, 00:31

gaston je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Hajte jos Argentinci 3. under koji mi je ostao, 2 prosla vec, da li prodati tiket po 4.5 kvoti, ovu Atlantu imam U 1.5, da li se isplati cekati, prati li neko ove njihove Metropolitana lige? Jbg. ja znam da ne bi trebalo biti mnogo golova, da li se isplati cekati puni plijen? Ja sam istrzan od silnih padova i vise ne mogu da razmisljam sta je bolje u pm. Svega me strah vise.

Pa brate bilo kakav dobitak je bolji od nikakvog jbg ti. :lol:
Uzmi to i stavi šta na NBA i pratimo. :D
Sad mi 4.2 kvotu daju. A ne vjerujem buraz. Vidim 40 minuta traje pauza izmedju PV-a, sad zalazak sunca tamo u Argentini prikazali ono crveno nisko sunce a na stadionu se cekalo da se reflektori upale kruh ti ljubim moram 100 sati cekati zadnji svoj tip. Bog te pito sta su sad u ovoliko dugoj pauzi mogli spremiti. Cekacu mozda da mi ponude po 5 - 6 kvoti isplatu, gledacu hoce li biti kakvih opasnih scena. Hadalji su to ne bi trebali prebaciti valjda.

EDIT: Ovima haman ne da su cekali da proradi nego ne osvjetljava dovoljno jako da se moze nastaviti tekma. A majku mu ja sam kontao da ovo samo u Bosni moze da se dogodi. Braca Gauchosi haman ni oni nemaju za kruha! Ja sad pojma nemam hoce li ovi nastaviti, ne znam ni kako bi ovolika pauza mogla imati uticaja na igru!

Linmer095
Kontakt:

Post Postao/la Linmer095 » 30 nov 2016, 01:28

trpaj kembaro ko da sutra ne postoji a kad te ja odigram mog podoji ybm ti sve pamučarsko
Reče da se zove Bosna, čudno ime za djevojku.

nikadnedobijam
Kontakt:

Post Postao/la nikadnedobijam » 30 nov 2016, 01:42

slika

slika

slika

Tri noci zaredom prolazim nba makar jedan tiket.Moja prognoza za ove gore je da cu na svakom tiketu pasti na jednom.Ovaj klarkson mi nenamjerno zalutao na dva tiketa, on ce me ispaliti.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 nov 2016, 01:59

Drummond zavrsio svoje, ebem ti over. Under majka igranja.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 nov 2016, 02:10

Lakoste je napisao/la:Drummond zavrsio svoje, ebem ti over. Under majka igranja.
Jes moj qurac under majka. Imam sad 1/4 under 50.5 na Netsima i Clippersima. 38 ubaceno jos 12 fore na satu 2:10 do kraja. Sklanjaju se jedni drugima da se prosecu i da se na silu poeni ubacuju jer su im previse sletile granice i da to mogu modifikovati da ne bi doslo do arbitrazi i jahanja overa po nizim granicama. Bukvalno na silu onaj se onom sklanja tamo veli de ljudino ubaci tricu, Clipersi izvode aut igracima Brooklyna pod kos, onome kobejagi ispada lopta kod skoka smijesno da je ovaj moze pokupiti i tako ta sranja. Neki klocevi zabijaju koseve nikad cuo. Jer ne mozes drukcije ti dodji i nasiliti poene nikako. Ovo da se igra posteno bilo bi mozda 10% vise poena nego sto je u Euroligi ne vise.

Ali je pitanje kako oni postave tako precizno te granice da padamo svi i overe i undere sto igramo? kuknjava

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 nov 2016, 02:53

A kako svi ovi veliki gradovi i metropole u Americi ko New York i LA vole da im puse njihove ekipe ovako kad dodje kakva veca tekma. Bas razmisljam nesto, ponukan jednim starijim kladionicarom koji je meni jos davno rekao da su te ekipe ko Roma, ko Chelsea ko ovi iz NY trn u oku kladionicama. Jer raja na njih trpa ogromno. I njima je tamo u centralama kladara muka kad dobijaju i kad ih moraju isplacivati i zato im i pasu ovako ove provinincijske ekipe.

Evo godinama ja ne znam u onom americkom fudbalu ona ekipa iz NY sto je vazda ga glaba i chokira u bitnim tekmama i ni za sta se ne pita u ligi, onda ovi Netsi i Knicksi rinake, ne mozes ih pogoditi ni kontrahendikepa kad im po 15 poena jos dodas, u hokeju oni Rangersi i Islandersi ne do Bog da dodje kolo da smiju oboje da dobiju. Mislim te stvari neke ne mogu slucajno tako biti. Metropola je to, ima to i talenata i kapitala i sponzora i atraktivnije je svima i logicki takvi klubovi moraju da su jaci a oni se namjerno blamiraju s vremena na vrijeme kad je na njima puno para samo da cika William moze svoj pogani krug da zatvori. :puke: :puke:

Mrzim selo!

Linmer095
Kontakt:

Post Postao/la Linmer095 » 30 nov 2016, 02:56

batume yebem ti sestri mater
Reče da se zove Bosna, čudno ime za djevojku.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.