A naravno, hvala kumu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Danas sam citao da Can nece biti spreman za finale, a Lallana bi i mogao. Danas je odradio trening sa ekipom.KpbKaka22 je napisao/la:nesto mislim da ce se u finale ici u produzetke i da ce tu presudit Realova klupa koja je bolja u odnosu na Liverpool... Sta je vise sa Canom i Lalaanom ima jos dva ipo tjedna valjda se stignu oporavit
mirgerr je napisao/la:Danas sam citao da Can nece biti spreman za finale, a Lallana bi i mogao. Danas je odradio trening sa ekipom.KpbKaka22 je napisao/la:nesto mislim da ce se u finale ici u produzetke i da ce tu presudit Realova klupa koja je bolja u odnosu na Liverpool... Sta je vise sa Canom i Lalaanom ima jos dva ipo tjedna valjda se stignu oporavit
Tačno tako, Clyne nije u formi, a i zdrav Clyne ne može ponuditi u napadu ono što Arnold može.fera je napisao/la: Ako mislis na beka definitivno arnolda, momak je iznio tu poziciju cijelu sezonu skoro na svojim leđima ne bi bilo fer da clyne pocne u finalu a mislim da nije ni u formi jos.
Po meni nije neka dilema tu uopste jer u finalu liverpool nema sta izgubiti a za buducnost ce mnogo znaciti iskustvo koje je ove sezone AAT skupio u ligi prvaka.
Samo se nadam da ce se moci sastaviti vezni red bez improvizacije, u napadu i odbrani bi trebalo sve standardno biti.
Nadam se da ce se Klopp predomisliti za Grujica. Nikako ga ne vidim u vrhunskoj ekipi. Woodburn je vec nesto drugo. Sta je sa Kentom?mirgerr je napisao/la:Woodburn bi sigurno trebao dobiti vise sanse, a Klopp je vec u nekoliko navrata spomenuo kako racuna na Grujica u sljedecoj sezoni.
Od ovih sto su na posudbi tu je Harry Wilson koji ima odlicnu polusezonu u Hullu. Igra vrlo dobro, eh vidjecemo hoce li biti dovoljno da Klopp racuna na njega.
Posudba u Freiburg je bila greska. U Bristolu dobijao sansu na pocetku, ali se nije nesto pokazao pa ga i nema u timu zadnjih mjesec dana.ackeey je napisao/la:Nadam se da ce se Klopp predomisliti za Grujica. Nikako ga ne vidim u vrhunskoj ekipi. Woodburn je vec nesto drugo. Sta je sa Kentom?mirgerr je napisao/la:Woodburn bi sigurno trebao dobiti vise sanse, a Klopp je vec u nekoliko navrata spomenuo kako racuna na Grujica u sljedecoj sezoni.
Od ovih sto su na posudbi tu je Harry Wilson koji ima odlicnu polusezonu u Hullu. Igra vrlo dobro, eh vidjecemo hoce li biti dovoljno da Klopp racuna na njega.
Stavi kralju jos i Ramosa na stopera i Kantea na zadnjeg veznog.Reds1234 je napisao/la:----------------Alisson/Oblak-----------
----Clyne--De Light--Van Dijk--novi---
--------------- Ndidi----------
--------------Keita---Isco ------
-----Salah/Fekir--------------- Mane/Pulisic/Fekir
----------- -- Firmino----------------
a Fekira mozes gurnit kao i Isca u 2-1 varijatni veze kao tog isturenijeg veznjaka.Moze tip odigrat i laznu spicu ako je bas nuzda ,volio bih ga da ga dovedemo.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Otkud to da se Mane povrijedio? Gledam slike sa treninga, tu je.
Sadio Mane is a fitness doubt for Liverpool's crunch Premier League clash with Brighton at Anfield on Sunday.
The Senegal international picked up a knock during last weekend's defeat to Chelsea and has missed a number of training sessions this week.
He was involved in the warm-up with the squad at Melwood on Friday but didn't play a full part in the session
Asked if Mane would be fit, Klopp said: "We will see. It is not the same injury. It's a fresh problem."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.