Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Osim13
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Osim13 » 07 maj 2018, 23:05

Pitali su ga i za Fekira, rekao je "no comment" što generalno govori od prvog dana u Liverpoolu kad goda ga pitaju nesto vezano za transfere.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 maj 2018, 23:07

Ovo ljeto treba da pokaže jesu li vlasnici ozbiljni oko pojačavanja tima ili im je važniji profit. Ako je tačno da je blizu Fekir onda je to dobar pokazatelj da je to ono prvo.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 maj 2018, 23:17

gaston je napisao/la:
Neil Jones
For what it's worth, I'm told #LFC have not agreed a deal, or even bid, for Nabil Fekir.

Whether they will in the future, your guess is as good as mine right now, but nothing imminent as far as I am aware.

No idea on Dembele - first I'd heard was in the press conference!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 maj 2018, 00:03

Ljudi navalili na Kloppa, a čovjek donio finale, šta je reć :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 maj 2018, 14:42

Fekir moze igrati sve u napadu ako zapne,ali mislim da bi primarno igrao 10 sto je i njegova omiljena pozicija..Samo se pitam ko ce se jos povrijediti do 26 maja :facepalm: :damn:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 maj 2018, 14:56

Carlo je napisao/la:Ljudi navalili na Kloppa, a čovjek donio finale, šta je reć :)
Ja svoje kritike ispucao na vrijeme sad samo mogu sutiti i gledati a ovi sto su se cuvali sad moraju ispucati sve da ne propadne ostale samo 2 utakmice.
Samo se nadam da nece arnold u finalu veznog igrati.
You are someone else I am still right here

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 maj 2018, 17:44

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ljudi navalili na Kloppa, a čovjek donio finale, šta je reć :)
Ja svoje kritike ispucao na vrijeme sad samo mogu sutiti i gledati a ovi sto su se cuvali sad moraju ispucati sve da ne propadne ostale samo 2 utakmice.
Ma jok, nije lud Klopp. Mislim jeste, ali ne toliko :mrgreen:

I ovo sto je igrao je zbog rotacije. Cak i ako neko dozivi povredu (pu pu) mislim da bi prije rovitog Emrea/Lallanu gurnuo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 maj 2018, 21:05

Gomez pod injekcijama igrao u zadnje vrijeme, imao operaciju i propusta kraj sezone kao i Mundijal. Stvarno šteta, šta je ovo više. Mada eto, to opravdava realno nešto slabije njegove igre u zadnje vrijeme.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 maj 2018, 21:50

Povrede su sastavni dio svake momčadi tako da to ne treba biti neko iznenađenje. Veće je iznenađenje po meni što kroz sezonu nije bilo i više povreda ako se uzme u obzir kakav stil igre preferira Švabo i broj mečeva koji je odradio roster kojeg ima na raspolaganju.
U BVB-u je daleko više imao povrijeđenih igrača kroz sezone kada ih je vodio...

PS.Moram napisati da me je skipper razočarao izborom prvog kluba kojeg će voditi u samostalnoj trenerskoj karijeri...jednostavno, on i plava boja ne idu zajedno :shifty:
Joint_fc

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 maj 2018, 23:57

fera je napisao/la:
Hajde iskreno mi reci koga bi ti stavio desno Arnolda ili Clynea? :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 maj 2018, 01:15

Pojavila se informacija da je Klopp trazio Buvaca nazad pred zadnje 2 utakmice i da ce to ovaj vrlo vjerovatno prihvatiti. Istina, niko jos nije potvrdio.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 maj 2018, 08:55

Buvac navodno nije obavijestio da su ga kontaktirali iz Arsenala da preuzme posao, jer je smatrao da je nebitno prije veoma vaznih utakmica za Liverpool. Nakon pauze u Njemackoj nagovijestio da nema namjeru napustati Liverpool i preuzimati drugi klub. Najvaznije je da se vratio :clap:
Za nadati se da je istina.
Sto se tice Clyena ili Arnolda, ja bih isao sa Arnoldom. Zna odigrati odlicno velike utakmice, a na Clyneu se vidjelo protiv Chelsea da jos nije "u fazonu".

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 09 maj 2018, 09:54

Ma definitivno Arnold u finalu. Bas sto @OTNYS kaze, Clyne nije u fazonu jos, pa covjek nije igrao ove sezone uopste i tek tako da uskoci u prvih 11 u najvaznijoj utakmici sezone... vala ne ide nikako.
Sinoc sam procitao da se Gini povrijedio na treningu. Haj valjda se oporavi sto prije, jer nema vise igraca da stavi u vezu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 maj 2018, 14:43

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:
Hajde iskreno mi reci koga bi ti stavio desno Arnolda ili Clynea? :)
Ako mislis na beka definitivno arnolda, momak je iznio tu poziciju cijelu sezonu skoro na svojim leđima ne bi bilo fer da clyne pocne u finalu a mislim da nije ni u formi jos.
Po meni nije neka dilema tu uopste jer u finalu liverpool nema sta izgubiti a za buducnost ce mnogo znaciti iskustvo koje je ove sezone AAT skupio u ligi prvaka.
Samo se nadam da ce se moci sastaviti vezni red bez improvizacije, u napadu i odbrani bi trebalo sve standardno biti.
You are someone else I am still right here

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 09 maj 2018, 19:20

Napoli odredio cijenu za Jorginha 40mil,ako ne produzi Can iskesirat ovo prije Pepa.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 maj 2018, 20:21

Ma sredina ce biti Hendo, Milner i Wijnaldum, ovo ostalo standardno.
Nisam Manea vidio na slikama sa treninga :hmmmmm:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 09 maj 2018, 20:45

Ma garant je on sliko :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 maj 2018, 22:02

Poveo kum na Stamfordu.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 09 maj 2018, 22:43

svaka čast kume!
#Ynwa

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 09 maj 2018, 22:51

Ma izginuo kum bas :mrgreen:.
Mada je i Conte iznenadio, covjek hladno izveo kombinovan tim, kao da namjerno zeli srozati Chelsea.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.