30 je glasova koji mogu razliku da naprave...al da je neko drugizgmiky je napisao/la:effe sustižu te tamo na glasanju, ajmo ljudi VOTE FOR EFFE
mirsoni ne za mene za effea
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
prihvati čovjeka ovo je grupno glasanje, želimo pokazati da se možemo nositi sa pl i prepucavanjima, što bi oni pobjeđivali stalnoboss991 je napisao/la:30 je glasova koji mogu razliku da naprave...al da je neko drugizgmiky je napisao/la:effe sustižu te tamo na glasanju, ajmo ljudi VOTE FOR EFFE
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sve vam je bilo kako je effe rekao, Altach isad 1-0
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Hajde ba ljudi ko nije glasao neka da bodove, jer ako uđemo u PO moći ćemo ponovo glasati i onda da usmjerimo sve glasove za samo jednog pa ko god to bio od nas. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nece ovih 30 niko ni od protukandidata dobiti. Eto i to je nestozgmiky je napisao/la:prihvati čovjeka ovo je grupno glasanje, želimo pokazati da se možemo nositi sa pl i prepucavanjima, što bi oni pobjeđivali stalnoboss991 je napisao/la:30 je glasova koji mogu razliku da naprave...al da je neko drugizgmiky je napisao/la:effe sustižu te tamo na glasanju, ajmo ljudi VOTE FOR EFFE
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Evo onda ću pomjeriti za jednu poziciju svakome, radi effea.. čast svima, ali jedan je zgmiky..zgmiky je napisao/la:effe sustižu te tamo na glasanju, ajmo ljudi VOTE FOR EFFE
Effe do pobjede

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Stone Island
- Kontakt:
Glasao.
Eto ga Benjo, dade ga Bešiktaš.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Zavukose ga nekako.. I onda odigram ovo, kontra svih prijedlogaStone Island je napisao/la:Glasao.![]()

Momciluk je napisao/la:Igraj druze Aris pobjednik prve cetvrtine sad ce pocet u 8 i lille manje od 4,5

This time next year we'll be millionaires.
- Stone Island
- Kontakt:
Bit će to. 

Eno tamo hajka na pdfu kazu Effe ce prodati dres da odigra cuke!zgmiky je napisao/la:effe sustižu te tamo na glasanju, ajmo ljudi VOTE FOR EFFE

Hvala vam svima, mada mozda bi najbolje bilo da mi za @bodija svi kad dodje anketa, on je iz Sarajeva mislim pa moze podici taj dres lakse, valja se nama zahmetiti iz stranih drzava dolaziti dole u seher po to. Ja nemam dileme da ce kladionicar ove godine uzeti dres, sloga je na nivou!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- senadrosoner
- Kontakt:
Dobro je krenulo Leganes-Valencia na jednom imam ps1 a na drugom pm3 

Ac.Milan 2001-2024!
Idemo još Altach.BenjooJutub je napisao/la:Zavukose ga nekako.. I onda odigram ovo, kontra svih prijedlogaStone Island je napisao/la:Glasao.![]()
Eto ga Benjo, dade ga Bešiktaš.![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nadam se da ce Štefan Efenberg iz Graza ovaj put pogrijesiti sa svojim underima 

hehehe jest klinac, Valencia 2:0 u gostima vodi ja reko X, nadam se da nije to stigao odigrati. Zar moze i Valencia ova nekoga da vodi, ipak mi se ovaj Leganes cinio kad tvrd orah.KingJamesMVP je napisao/la:Sve vam je bilo kako je effe rekao, Altach isad 1-0
Jbg kume ode Lille u helac, totalno sam los s procjenama danas, jedan jedini mi je tiket otvoren od onih para sto sam dobio iza podne na hokeje, ide kec Lille i Altach haman za cudo boga nece ni 2 a kamoli 3 gola biti. Mada ja Austrijancima ne vjerujem do zadnje minute.
Treba mi poslije svasta nesto jos, i Monaco i Liverpool pobjede i Brugge 2 i jos neka kosarka da oni Sassari ne popuse u BGu vise od 5 razlike.
Coronados de gloria vivamos,
Hajde zamalek kurve
Dajte kvotu 2-3 može i live, da se popravim haha 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Altach over 1,5MirsoNi je napisao/la:Dajte kvotu 2-3 može i live, da se popravim haha

lille 6+ 2.70MirsoNi je napisao/la:Dajte kvotu 2-3 može i live, da se popravim haha
Odigrao na 3 marke, ako prođe superBenjooJutub je napisao/la:Altach over 1,5MirsoNi je napisao/la:Dajte kvotu 2-3 može i live, da se popravim haha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.