Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- themaniaks
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Samo i ovi grci bas ofirni u namjestanju,juce pao atromitos sad ovaj aris.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- KingJamesMVP
- Kontakt:
2-0 na poluvremenuKingJamesMVP je napisao/la:Chievo bi trebalo slaviti protiv Novare
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ja gledam taj tip malo slabija kvota nego na Empoli, kud je Novara isto u losoj formi i u jos nekim sranjima i ne stavljam tu keca nego tovarim Empoli i Monaca i sve moguce public betove.
Sad evo prvi put zelim da padnem imam tiket otvoren, sad mi pocinju Altach tu mi under treba, ide mi na qurac taj seoski tim, u ovoj ovdje seljackoj ligi uvijek neki seoski tim se mora promovisati, nadam se da dodje under mada bice na prijelazu bice ili 2 ili 3 gola mislim. I treba mi ovaj Lille, e to cu pasti 100% zato sto ja nemam karaktera, 100 puta kazem sebi necu da vadim ekipe iz vanago i opet im ja ruku pruzam, a taj Caen voli syebavat po gostima, ja znam kad god sam se kladio protiv te ekipe da sam ispusio i na jace ekipe. Dakle ko hoce da igra nek igra na Altach hendikep i na Caen cistu dvicu jer ja cu 100 % to fuliti!
Sad evo prvi put zelim da padnem imam tiket otvoren, sad mi pocinju Altach tu mi under treba, ide mi na qurac taj seoski tim, u ovoj ovdje seljackoj ligi uvijek neki seoski tim se mora promovisati, nadam se da dodje under mada bice na prijelazu bice ili 2 ili 3 gola mislim. I treba mi ovaj Lille, e to cu pasti 100% zato sto ja nemam karaktera, 100 puta kazem sebi necu da vadim ekipe iz vanago i opet im ja ruku pruzam, a taj Caen voli syebavat po gostima, ja znam kad god sam se kladio protiv te ekipe da sam ispusio i na jace ekipe. Dakle ko hoce da igra nek igra na Altach hendikep i na Caen cistu dvicu jer ja cu 100 % to fuliti!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- senadrosoner
- Kontakt:
Darica-Bešiktaš pa ajde jbt bilo ko da da gol u 1. pol 

Ac.Milan 2001-2024!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Caen ove sezone je slab u gostima, nikad u povijesti nisu dobili u Lilleu, tu će biti 1 ili x
LeBron James
Evo vodi Lille a i ovaj mrski mi Altach je prerano zabio. Eto to su te stvari koje meni idu na qurac, u ovoj seljackoj ligi ovdje svi imaju karaktera igrati protiv beckih klubova i Sturma, Salzburg prodaje tekme i igra za kladionice i boli ga qarina, a ovi seljacine izmedju sebe ovako dijele bodove i guraju se. Altach selendra tamo prema granici sa Svicom treba da osvoji hebenu ligu ispred Sturma koji je poceo redovno tuci Salzburga i becke klubove i koji je nikad bolji i koji je u preko 10 godina otkako sam u Grazu samo jednom digo kup. Yebem ti selo.
Sto je najgore i taj njihov pogani karakter ovako ce dugo stojati 1:0 i onda ce nagurati 3 gola iza 75e ili tako nesto zato sto nece imat obraza da drze 1:0, ili ce pustiti za Admiral da ovi izjednace ako se sad natrpa puno na Altacha slijedeci go pa ce ovi ovima vratiti go za 2:1
Evo te selendre, vidite koja ce farma da osvoji austrijsku Bundesku:

Najbitnije je da Admiral moze da zivi i Cashpoint koji je sponzor ovim seoskim derpeima.
EDIT: Haj zasad je dobro 1:0 je ostalo do PV, nadam se samo da ovi nece izjednacavati jer ce to unestabiliti under nebitno koliko kasno da se desi, Altach se zna braniti po ovome sto sam gledao dosad. Ne znam jel neko gleda Lille kako su primili taj go?
Sto je najgore i taj njihov pogani karakter ovako ce dugo stojati 1:0 i onda ce nagurati 3 gola iza 75e ili tako nesto zato sto nece imat obraza da drze 1:0, ili ce pustiti za Admiral da ovi izjednace ako se sad natrpa puno na Altacha slijedeci go pa ce ovi ovima vratiti go za 2:1
Evo te selendre, vidite koja ce farma da osvoji austrijsku Bundesku:

Najbitnije je da Admiral moze da zivi i Cashpoint koji je sponzor ovim seoskim derpeima.
Ja Lille imam manje od 4 gola.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Posto imam zadnjih 5e na bet365 dosao sam na ideju da mi svi pomognete da od tih 5e napravim 50e, isključivo na lajvu i što prije.. Pa da vas cujem, jeste li sposobni? Jer ja nisam...
Besiktas 2BenjooJutub je napisao/la:Posto imam zadnjih 5e na bet365 dosao sam na ideju da mi svi pomognete da od tih 5e napravim 50e, isključivo na lajvu i što prije.. Pa da vas cujem, jeste li sposobni? Jer ja nisam...
Edit: SAmo što napisah

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
lille 5+ moglo bi i 6+BenjooJutub je napisao/la:Posto imam zadnjih 5e na bet365 dosao sam na ideju da mi svi pomognete da od tih 5e napravim 50e, isključivo na lajvu i što prije.. Pa da vas cujem, jeste li sposobni? Jer ja nisam...
- BenjooJutub
- Kontakt:
1-1gaston je napisao/la:Besiktas 2BenjooJutub je napisao/la:Posto imam zadnjih 5e na bet365 dosao sam na ideju da mi svi pomognete da od tih 5e napravim 50e, isključivo na lajvu i što prije.. Pa da vas cujem, jeste li sposobni? Jer ja nisam...
Edit: SAmo što napisah

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Club Brugge bi moglo biti golova, 5+
LeBron James
Igraj druze Aris pobjednik prve cetvrtine sad ce pocet u 8 i lille manje od 4,5
This time next year we'll be millionaires.
To ce ti kume da dodje aBd, Francuz je to. De mi reci jesi to live igrao ili pred mec? Moze biti da te neka mini "zicer" kvota pred mec navukla ili sta li? Ma najbitnije da Caen ne zabije ako ne daju doce i meni kec a Lille nece praviti hendikepe kakvi oni i hendikep, tim koji je u gofnima do guse ne moze to ba.gaston je napisao/la:Ja Lille imam manje od 4 gola.![]()

Ajmo za Benju prijedloge neke:
Altach - Ried oba ne daju @1.6
Leganes - Valencia 1.pv X @2.10 sad pocinju jos malo
Wadi Degla ne daje ili Zamalek ne prima @1.36
Eto nije 10 kvota nek ti jos doda neko kosarke neke.
- Stone Island
- Kontakt:
Ja sam što se tiče klađenja uživo samo na košarci trenutno. Pustim tamo nekih 6,7 minuta da se igra četvrtina i onda upadnem na bet i pogledam jesu li ekipe u bonusima i ako je npr. 3 minute do kraja a oni postavili neku normalnu granicu od 12, 13 poena da će još pasti i u tom momentu lupim preko koševa za čevrtinu jer uz te faule mogu i najveći debili da naguraju ovaj broj poena. E jedino ako baš naletiš na neke mrtve levate ili budeš peh pa da od 7,8 slobodnih oni ne daju ni pola e onda jbg. Češće prođem majke mi nego što padnem ali većinom to igram kad mi je keš na računu pri kraju. To je ono ko kad gonjam neke sigurice.BenjooJutub je napisao/la:Posto imam zadnjih 5e na bet365 dosao sam na ideju da mi svi pomognete da od tih 5e napravim 50e, isključivo na lajvu i što prije.. Pa da vas cujem, jeste li sposobni? Jer ja nisam...

Prepisi ono gore sto sam stavio dok ne slete kvote, a Turke ostavite ne igrajte njih nikad, Effe ovdje ubi se objasnjavajuci da Turko nije ni za cega osim za kebaba. I za prevare a u tome su dokazani!BenjooJutub je napisao/la:1-1gaston je napisao/la:Besiktas 2BenjooJutub je napisao/la:Posto imam zadnjih 5e na bet365 dosao sam na ideju da mi svi pomognete da od tih 5e napravim 50e, isključivo na lajvu i što prije.. Pa da vas cujem, jeste li sposobni? Jer ja nisam...
Edit: SAmo što napisah![]()

effe sustižu te tamo na glasanju, ajmo ljudi VOTE FOR EFFE
mirsoni ne za mene za effea
mirsoni ne za mene za effea

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 29 nov 2016, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nikad u zivotu nikog nisam slušao zato i sad molim Boga da pane jos jedan gol na Besiktasu, pa da onda odigram te vase prijedloge

Ma igrao 1x i manje od 3.5 golova. 

Sad ce to Effe navuci majstor undera! Danas oni Rusi hokej sto sam obje U 3.5 imao bio samo 1 go na jednoj tekmi oni prvi 0:0 zavrsili. Uzeo neki brko tamo iz moskovskog podzemlja para i para!gaston je napisao/la:Ma igrao 1x i manje od 3.5 golova.

Cuj 0:0 hokej koliko to cesto biva? Ja znam da oni Finci slabo zabijaju, imamo li eksperata za hokej ovdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.