FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 27 maj 2010, 10:24

mirzza je napisao/la:Moze li mi neko reci sta tacno igra Muminovic? Da li je klasicni spic ili krilo? I kakve su to spekulacije povodom prelaska u Zelju?
Desno krilo, strasan igrac po meni i najbolji u ovoj ligi ima frajer sve samo ga povrede ubise, pogotovo gostovanja dva ostrija starta i on je gotov ... ima kvalitet i kako sam ja cuo ipak ide vani , jer ima godina i posljednja sansa da se proda ;)

Ako ga zeljo uzme vjeruj mi da ces se sjetiti mojih rijeci da je fantastican igrac , jos u vrijeme dok je igrao u Slaviji je bio medju najboljim !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 maj 2010, 10:28

Dirk je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Moze li mi neko reci sta tacno igra Muminovic? Da li je klasicni spic ili krilo? I kakve su to spekulacije povodom prelaska u Zelju?
Desno krilo, strasan igrac po meni i najbolji u ovoj ligi ima frajer sve samo ga povrede ubise, pogotovo gostovanja dva ostrija starta i on je gotov ... ima kvalitet i kako sam ja cuo ipak ide vani , jer ima godina i posljednja sansa da se proda ;)

Ako ga zeljo uzme vjeruj mi da ces se sjetiti mojih rijeci da je fantastican igrac , jos u vrijeme dok je igrao u Slaviji je bio medju najboljim !
Sjecam ga se iz Slavije, hajde vidjet cemo mislim da Zeljo ima popunjenu tu poziciju pa ce prije vani, al hvala svejedno na izvjestaju. :D
Cuva Bog Zelju svog!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 maj 2010, 13:51

Hvala svim hordasima na podrsci za Celikov opstanak u PL. Mnogi su bili uz nas i hvala im... pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 maj 2010, 14:41

To je i bio razlog njegovih katastrofalnih igara ove polusezone. papak seljacki

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 maj 2010, 14:45

UPS je napisao/la:
To je i bio razlog njegovih katastrofalnih igara ove polusezone. papak seljacki
Bezveze pricas i blatis covjeka , radi mahalski prica koje si nacuo a nisu tacne ... 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 maj 2010, 14:48

Ok, pa vidjecemo uskoro jesu li tacne ili nisu 8-)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 maj 2010, 16:13

e ovako posto se malo normalizovala tema da koju kazem za ovu sezonu onako kako sam je ja vidio:
prvo otkad pratim nasu ligu i nas klub od tamo 97 god. nisam vidio turbulentniju sezonu od exstaze-ljeto-euroliga-1 go od grupne faze pa do tragicnih desavanja u listici pa zatim pobjede u derbiju i na vrucem gostovanj tad zahuktalom borcu pa do slabog starta proljetne sezone i zavrsetak sa opet turbelentim desavasanjima u utakmici sa listicom i konacno kuhinjom drugih oduzimanjem(namjerno to kazem jer po svim mogucim pravilima nama su morala pripasti 3 boda) 3 boda u slucaj gavaric namjestanja pojedinih utakmica listice i zrinjskog gdje su nas definitivno izbacili iz utrke za evropu ,to bi ono bilo u par recenica
e sad se postavlja pitanja poslije svih ovih desavannja gdje su vise bile igre i desavanja oko kluba van terena jel se moglo nesto vise uradit,mozda jest jer kazem odkad pratim klub imali smo jednu od najacih i najuigranijih timova al takav tim sam bar ja gledao samo u prvom dijelu sezone sta se poslije desilo sa tom istom ekipom ja stvarno nemogu da shvatim jer ekipa koja je grizla teren i mljela protivnika fizickom snagom u euroligi i prvom dijelu sezone kao da su spavali zimski san ,jedino na ovo pitanje moze odgovor biti losa fizicka priprema na pauzi,al tad janjos rece da su iste pripreme bile kao i pred pocetak sezone pa sta onda bi,jel mozda bio problem na realiciji igraci-uprava jel tu bilo sve kako treba,a kad sam spomeno upravu njoj se najvise zamjera to sto nije dovela nijedno pojacanje na pauzi i losa komunikacija sa navijacima, al opet kazem evropa nam je izmakla najvise nasom krivicom jer da smo listicu,a prije toga igracima se jedino po mom misljenu moze zamjerit za tu utakmicu jer to bilo puno vise od obicnih 90 minuta i od kad opet se ponavljam pratim nas klub na AFH nikad losih i slabijih 60 (do 30 min i na nesto licilo)minuta nisam vidio od naseg tima,jednostavno to se moralo dobiti, zatim u derbiju i na kraju u prijedoru da smo dobili onda nikakve kuhinje i glasanja (slucaj gavaric) nebi mogli uticat na borbu za evropu a mozda i za vise al sta je bilo bilo je kao sto neki kazu forumasi bilo i ne ponovilo se vise a nama predstoji nadam se toplo i uspjesno ljeto u smislu cistke u upravi i dovodjenem konacno zdravih ljudi koji ce nastojat da ovaj klub postave na temelje na koje svi mi zarko zelimoi na koje treba da bude VRH

poz svim hordasima
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 maj 2010, 16:43

Komsije nemojte odustajati od slucaja Gavaric,nigdje u svijetu nema da covjek igra sa tri zuta kartona a da njegov tim nebude kaznjen,sa ta tri boda vi ste zasluzeno u Evropi.Propisi i pravila su osnov svakog takmicenja,a objektivno ste kvalitetniji i od Širokog i od Zrinjskog.Mislim da svi klubovi treba da vas podrze u ovom slucaju da se nebi desavale ovakve gluposti i dalje.Danas su vas zakinuli a sutra ce neko drugi nadrljati ni kriv ni duzan.
ZELJO VOLIM TE.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 17:19

Ne znam bas da su bolji od nas, imali su priliku u medjusobnom ogledu, nisu nas dobili, isto kao sto ja necu reci da smo mi bolji od Borca ove sezone kad ga nismo uspjeli dobiti, nebitno u kakvom odnosu snaga, pristupu. Te momcadi su tu negdje. Od Zrinjskog pak mozda, ne analizira mi se toliko, al takvo stanje na tabeli nije i treba cestitati suparniku na uspjehe. Sto se mene tice, vec napisah, Sarajevo je po meni takodjer zasluzilo da igra u Europi, s nama su konstantno u vrhu, prvi i drugi smo klub na toj ''vjecnoj tabeli'' u ovoj ligi ako se ne varam, i imaju stvarno dobru momcad i igraju nogomet, i dopustaju nogomet na svom terenu, ozbiljni su, i to se jednostavno u ovoj ligi mora cijeniti i ja to jako postujem, i takve, neovisno odakle su, itd. Plus, skoro su jedini od ovih hajmo reci velikih klubova koji se ne zale konstantno na stanje, nego mu se prilagodjavaju, bar nesto ulazu i rade, i samim time i danas imaju rezultate, a ne placu stalno kao pojedini. Da su zasluzili Europu, vjerojatno, ali, ima jos momcadi koje su je zasluzile, to se ne smije zaboraviti, a broj ucesnika je ogranicen, tako da, sto se moze, na kraju, kao sto rekoh, izbacili su sami sebe iz konkurencije i to mora svima biti jasno. Al, ionako ce doci na svoje iduce godine.
...Život za Široki...

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 27 maj 2010, 17:41

Ma dzaba sve ionako ove godine niko do nasih nece u Evropu, UEFA ce nam uvest sankcije ne moze ovakav javašluk u NS do vijeka, mora se ovome stati u kraj, nece nam vise gledat kroz prste. Ovi iz RS-a dovoljno sto rade opstrukciju na nivou cijele drzave, sad hoce i sport (prvenstveno reprezntaciju, a onda i ligu) da uniste.
Čim su oni sazvali sastnak u petak samo zbog nas, to govori o ozbiljnosti ovog problema. Stvarno je smijesno ovo vise postalo nacionalni ključ "ubi" u svim sferama zivota.

Opet ponavljam sreca u nesreci je sto mi nismo otisli u Evropu da se konačno rjesimo ovih metilja iz Uprave, zna li neko mozemo li se njih rjesiti nekim legalnim zakonskim putem ili cekati da oni "sami" odstupe?
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 27 maj 2010, 18:08

Mislim da je najbolje jedan presjednik , koje god nacionalnosti samo neka radi stvar kako treba !
neznam zasto se RS protivi ovome jer i oni gube ako ne puste naše klubove u europu ..
moramo se jednom odvojit od naseg rezima i preci na europski
ovo vise nema smisla a vjerujem da ovim potezom UEFE će nam se liga poboljasati i bit ce za nijansu kvalitetnija

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 maj 2010, 20:13

Respektiva je napisao/la:Mislim da je najbolje jedan presjednik , koje god nacionalnosti samo neka radi stvar kako treba !
neznam zasto se RS protivi ovome jer i oni gube ako ne puste naše klubove u europu ..
moramo se jednom odvojit od naseg rezima i preci na europski
ovo vise nema smisla a vjerujem da ovim potezom UEFE će nam se liga poboljasati i bit ce za nijansu kvalitetnija
Ma sve je to ionako sminka i klubovi u krajnjoj instanci nista ne dobivaju. Jedino rjesenje je da bagru iz saveza sa kojima mafijasi iz klubova jako dobro saradjuju zamjene normalni ljudi, sportisti tip Konjica, Bolica, Biscevica, Varesanovica, Repuha, Barbareza.... Ovako, sta dobivas? svake godine iz sezone u sezonu kupuju se i dogovaraju utakmice, sredjuju sudije, podvaljuju suspendovani igraci.... To sa ovim ljudima sigurno ne bi prolazilo i to je jedini izlaz ako zelimo imati normalan fudbal, normalnu ligu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 27 maj 2010, 22:25

Da li neko zna, da li se Sarajevo zalilo kod Uefe zbog one utakmice sa Slobodom?

Vratite Sarajevu bodove iz Tuzle, mafijasi!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 maj 2010, 22:30

cole-ch je napisao/la:Da li neko zna, da li se Sarajevo zalilo kod Uefe zbog one utakmice sa Slobodom?

Koliko znam žalilo se, i UEFA je rekla da se vrate bodovi FKSa, čini mi se da su čak uzeli slučaj u promatranje...???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 maj 2010, 22:37

cole-ch je napisao/la:Da li neko zna, da li se Sarajevo zalilo kod Uefe zbog one utakmice sa Slobodom?

Ueffa ne smije donositi odluke umjesto saveza,savez je imao dvije komisije koje su donijele obe istu odluku,sarajevo se zalilo ueffi,ueffa predlozila da savez razmotri svoju odluku,savez je razmotrijo ,neuspio pokusaj sa zutim kartonima u talu Olimpika i Sarajeva da Tuzlacima uzmu bodove za zelenim stolom.
Cica mica gotova je prica!
Također bi ueffu trebalo upoznati kako je uopce doslo do slucaja Gavaric,malo im objasniti ,tko je to bivsi clan FK Sarajeva,sadasnji predsjednik Olimpika,slucajnost?sumnjam!
Sapunica neviđena!
HSK Zrinjski Mostar

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 maj 2010, 22:42

Babilon je napisao/la:

Ueffa ne smije donositi odluke umjesto saveza,savez je imao dvije komisije koje su donijele obe istu odluku,sarajevo se zalilo ueffi,ueffa predlozila da savez razmotri svoju odluku,savez je razmotrijo ,neuspio pokusaj sa zutim kartonima u talu Olimpika i Sarajeva da Tuzlacima uzmu bodove za zelenim stolom.
Cica mica gotova je prica!
Također bi ueffu trebalo upoznati kako je uopce doslo do slucaja Gavaric,malo im objasniti ,tko je to bivsi clan FK Sarajeva,sadasnji predsjednik Olimpika,slucajnost?sumnjam!
Sapunica neviđena!
Slučajno se ti nosi sa ove teme. Nemaš pravo ništa reći nakon što je FKS pokradeno u Mostaru.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 27 maj 2010, 22:46

Milito je postigao također gol protiv Barcelone iz zaleđa u polufinalu lige prvaka pa ljudi toliko ne kukaju,Olic je odveo Bayern protiv Fiorentine u cetvrtfinale LP iz zaleđa pa opet toliko ne kukaju!
:mrgreen:
Desi se greska!šta'š jeb..ga!
HSK Zrinjski Mostar

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 maj 2010, 22:46

nek vam uzese evropu hercegovci gori ste nego oni preko drine...cestitke sirokom i zrinjskom

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 maj 2010, 22:47

Babilon je napisao/la:Milito je postigao također gol protiv Barcelone iz zaleđa u polufinalu lige prvaka pa ljudi toliko ne kukaju,Olic je odveo Bayern protiv Fiorentine u cetvrtfinale LP iz zaleđa pa opet toliko ne kukaju!
:mrgreen:
Desi se greska!šta'š jeb..ga!
Desi se greška, al kad se te greške ponavljaju za redom u jednoj utakmici, TO nije slučajno ?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 maj 2010, 22:48

vjeran1987 je napisao/la:nek vam uzese evropu hercegovci gori ste nego oni preko drine...cestitke sirokom i zrinjskom
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”