Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 17:19
Ne znam bas da su bolji od nas, imali su priliku u medjusobnom ogledu, nisu nas dobili, isto kao sto ja necu reci da smo mi bolji od Borca ove sezone kad ga nismo uspjeli dobiti, nebitno u kakvom odnosu snaga, pristupu. Te momcadi su tu negdje. Od Zrinjskog pak mozda, ne analizira mi se toliko, al takvo stanje na tabeli nije i treba cestitati suparniku na uspjehe. Sto se mene tice, vec napisah, Sarajevo je po meni takodjer zasluzilo da igra u Europi, s nama su konstantno u vrhu, prvi i drugi smo klub na toj ''vjecnoj tabeli'' u ovoj ligi ako se ne varam, i imaju stvarno dobru momcad i igraju nogomet, i dopustaju nogomet na svom terenu, ozbiljni su, i to se jednostavno u ovoj ligi mora cijeniti i ja to jako postujem, i takve, neovisno odakle su, itd. Plus, skoro su jedini od ovih hajmo reci velikih klubova koji se ne zale konstantno na stanje, nego mu se prilagodjavaju, bar nesto ulazu i rade, i samim time i danas imaju rezultate, a ne placu stalno kao pojedini. Da su zasluzili Europu, vjerojatno, ali, ima jos momcadi koje su je zasluzile, to se ne smije zaboraviti, a broj ucesnika je ogranicen, tako da, sto se moze, na kraju, kao sto rekoh, izbacili su sami sebe iz konkurencije i to mora svima biti jasno. Al, ionako ce doci na svoje iduce godine.
...Život za Široki...