Meni se sviđaju. Pravo su dobre. Imao sam slične.bambus je napisao/la:
valjal ovo sta ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni se sviđaju. Pravo su dobre. Imao sam slične.bambus je napisao/la:
valjal ovo sta ?
Nike Suketo Low, odlicne patikebambus je napisao/la:
valjal ovo sta ?
Kupis starke i rahatVelaHavle je napisao/la:Evo upravo razmisljam kakve bi patike kupio ali stvarno nemam nikakvu ideju. Vjerovatno DCIzbor patika, nula.
Ako misliš na ove casual, onda je izbor u Sarajevu veoma oskudan. Rijetko se šta nađe, a i ono što se nađe se ne može uopšte uporediti sa nekim komadima odjeće koje možeš naći vani. Ja nosim McKinleyevu jaknu, ona košta 159 KM u Intersportu ( ukoliko se ne varam ). Preporučio bih ti da odeš u SCC i malo proletiš po onim radnjama i vidiš ima li šta lijepo.brile je napisao/la:@Head i @ shzna vidim da vi ovo furate pa da vas pitam ili bilo ko drugi
Gdje ima uzet ljetnih ili proljetnih jakni koje idu uz gazele a da nije previse svecana a ni klosarska ako me razumijete
Bolje i to nosit neg starke.Liverpool. YNWA je napisao/la:
šta mislite o ovim pantalonama??
e jbg onda, meni se svidjele pravoDonnie Darko je napisao/la:Previše su crvene da bi bil za muškarce.
Imao sam jednu ali mi je nek'o ukr'otuzlak1987 je napisao/la:Jel neko nosa teksas jakne? Po meni je to must have ali iz nekog razloga mozda sam u gradu vidjao to na par ljudi samo..
Jel te stidGreivis je napisao/la:
Bolje i to nosit neg starke.
Ne.Dex je napisao/la:Jel te stidGreivis je napisao/la:
Bolje i to nosit neg starke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.