Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 10 maj 2012, 13:15

Arnelinho je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ovo su odbramebni igraci.

Mujdza
Jahic
Pandza (izgubio mjesto u Mehelenu)
Spahic (Za njega je PApe rekao da nece igrati)

Pa jel on normalan... :o
Ako gledaš crno na bijelo. Daaa, to su odbrambeni igrači.

Da pogledaš malo bolje vidio bi:
1.Mujdža prvi izbor na beku, ako se ozlijedi (ili desi nešto drugo)->Jahić,Stevnović, Zahirović, Maletić
2.Štoperi su Pandža, Spahić i Jahić...Spahić ne bi trebao igrati, zato su tu Jahić i Pandža. Ni meni nije drago, al' eto. Vjerovatno neko od defanzivnih veznih bi mogao krpiti štopera, kad bi nas zadesio stvarno veliki peh.
3. Na lijevom beku su Papac (kad je zdrav), a sada Salihović i Lulić. Čak bi i Mujdža mogao uskočiti, ako bi nam Irci polomili noge, al' neće.

Ono čime nisam zadovoljan:
Maletić i Ibričić, kratko i jasno. Isto tako nisam zadovoljan što neki igrači, koje ja gotivim nisu dobili šansu, al' otom potom.

Moje je da navijam, Papetovo da vodi, a reprezentativci da igraju.

Nadam se prvoj postavi:
----------------------Begović-----------------------
Mujdža--------Jahić------------Pandža------Lulić
---------------Rahimić------Misimović------------
Pjanić-------------------------------------Salihović
---------------Ibišević-------Džeko-----------------

Ili obrnut Lulića i Salihovića, svejedno.
Ma dajjjjj.
Zasto krpiti? ZASTO? Stevanovic bek? Nemj molim te?

Cinjenica je da je pozvao samo 3 izrazita odbrambena + povrijedjenog Spahica.

Zasto cemu 13 veznih igraca????????? :roll:

emir_

Post Postao/la emir_ » 10 maj 2012, 13:16

Pape me razočarao isključivo zato što nije pozvao niti jednog novog štopera a imao je kandidate: Cocalić i Zukanovic
4-IN-A-ROW

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 maj 2012, 13:18

Pape nikako nek stvari da razabere,sto bi nas cinilo bar 50 % jacim
da Salihovic na zadnjem veznom mora igrat jer je tu top igrac a ovo ostalo je zrtvovanje,Lulic nikako ni u snu ne moze igrat lijevog beka,igro je na pocetku sezone beka u Laziu i bio jedan od najgorih igraca i onda Reja skonto gdje je najjaci i igra Lazia ovisi uveliko o njemu
na stoperima skripimo plus sto su Papac i Spaha u godinama i skloni povredama,a alternative su Jahic i Pandza koji mogu dobro tu odigrat ali je morao pozvat jos jednog stopera da ga uvede u sistem jer ce nam sigurno trebat, a to je trebao bit Cocalic jer je momak ako nista zasluzio poziv ili Zukanovic
sam sebe ukopava izjavama kako ce dobit poziv samo oni koji igraju u klubovima i koji su mu na vidiku a opet cemo gledat Ibricica(cija je pozicija podobro pokrivena) i Maletica...
pozivanje 3 od 4 ista igraca je nevidjena glupost,od kojih Vranjes i Svraka su tu a nikad nece igrat znacajniju ulogu pa ni kao back up
dakle da je pozvao Cocalica umjesto Vranjesa,nekog spica umjesto Svrake,O.Vranjesa umjesto Ibricica,nekog mladjeg umjesto Maletica to bi izgledalo puno optimalnije i potrebnije
ali da se ne varamo,nama ce opet istih 15-ak igraca nosit igru,i da je pozvan neko od navedenih bili bi tu samo kao prolaznici ili radi reda,izbor kvalitetnih igraca nam je vrlo mali i to je to,ali su neki ako nista zbog pozicija na kojim skripimo trebali dobit poziv,a ne trpanje istih igraca a koji uz to nikakvo dizanje na kvalitetu nam nece donijeti
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 13:19

Nista, sretno Grckoj na SP i Slovackoj u barazu. Yebli ga Vranjes i Vrancic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 13:20

Samo mi se svidja sto je pozvo Stevanovica. Međutim gdje je Zec, Visca, Cocalic, Amir Spahic, Zukanovic, Mahmutovic itd itd. E Pape Pape sve me vise razocaravas.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 maj 2012, 13:22

Naravno da je izbor igraca mali, zato sto im se ne daje sansa...Kako ces imati dobrog stopera kad jednim te istim se daje sansa....

Pogledaj primjer Lulica. Pozvan je kao talenat, a danas igracina.

Mozda je Zukanovic il Cocalic mogao preko repke postati vrhunski stoper? Kako cemo to znati kad im se neda sansa...

I onda ce opet doci mec gdje ti fali pola odbrane pa se krpi....E pa nemoze to tako, a pozivati 13 veznih igraca je van svake pameti?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 13:23

Hahaha, tek sad vidim da je i slavni Ibro na spisku. A prije par dana Mourinho govori da ga nece bit. Svaka cast majstore! :lol:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 10 maj 2012, 13:24

ok je 4 nova reprezentativca, nek ih isproba ali nisu se trebali naci ibricic i maletic na spisku, mjesto njih je trebao zvati 2 odbrambena, 6 novih bi bil osasvim dosta za ova 2 susreta. uz to jos 3 nova igraca za termin u augustu i 2-3 za prve dvije utakmice gdje igramo sa lihtenstajnom i latvijom, tu bi se moglo isprobati jos koji, kad bi pola od tih isprobanih zadovoljili imali bi jednu finu bazu igraca za kvalifikacije.
a ako ovako nastavi falit ce nam odbrambeni i napadaci koji nam i sada fale, ali zato cemo imati 15 plejmejkera i 5 centralnih veznih...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 maj 2012, 13:25

Cartman je napisao/la:Hahaha, tek sad vidim da je i slavni Ibro na spisku. A prije par dana Mourinho govori da ga nece bit. Svaka cast majstore! :lol:
To je samo dokaz da mu drugi kroje spisak....

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 10 maj 2012, 13:29

momci imam jedno pitanje .. da li je mozda moguce da neko papetu potura igrace? mislim svaka cast vrancicu i vranjesu (nikad ih gledo nisam, tako da ne zelim suditi o kvalitetu) .. ali zar smo spali na to da u repci igra neko iz 2 njemacke lige? a ovog vranjesa nikad niko do sada nije spominjo, tako da me cudi i njegov poziv .. non stop se govorilo o hadzicu, cocalicu, visci .. do sada sam uvijek bio uz papeta i mislio sebi da valjda zna sta radi, ali ovim pozivom me je ipak razocarao .. pozdrav

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 13:30

Batko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hahaha, tek sad vidim da je i slavni Ibro na spisku. A prije par dana Mourinho govori da ga nece bit. Svaka cast majstore! :lol:
To je samo dokaz da mu drugi kroje spisak....
Jedino da mu ovaj kroji spisak:

slika

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 10 maj 2012, 13:34

ocekivao sam vise od spiska,ali ovo je zalosno,senijad i darko opet na spisku,zasto,neka ga neko pita zastooooo?? cemuuu?na osnovu cegaa???? test utakmica mozes pozvati bilo koga,isprobati ga,ali nee hajmooo krpiti odbranuu sa veznim igracima i fizioterapeutima,a u pm ode ovo sve u.................
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2012, 13:35

Nadam se da je pozvao Senijada samo da mu u lice kaže kako ga više neće zvati na reprezentativna okupljanja. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 13:36

Monolog je napisao/la:Nadam se da je pozvao Senijada samo da mu u lice kaže kako ga više neće zvati na reprezentativna okupljanja. :mrgreen:
Mora da Susic planira otvorit kafic, pa da mu Ibro ponudi par savjeta.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 maj 2012, 13:38

Da mi je dočekat' da imamo normalnog selektora, ne znam šta bih dao. Prvo onaj cirkusant, a onda ovaj koji nit' miriše, nit' smrdi..nego onako, čovjek koji jednostavno ne zna obavljati posao koji trenutno obnaša.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 maj 2012, 13:49

Smijali se Ćiri cijela nacija ,al čovijk znao od cirkusa nešto posložit shemu a ovo ?
Stevanović,Vranješ,Spahić Amir,Visci, definitivno nešto vrijede znaju i mogu.Fakat smiješno ,al tužno koja formacija gdje to nas vodi,vidjet ćemo i to al ništa baš ništa ne očekujem sam da se još netko ne ozljedi.
Žao mi je Papeta nije ovo dobro nikako, al ti ljudi oko njega pomoćnici pa jel oni vide realnost!
Fi hajati.
GO Bosno.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 10 maj 2012, 14:27

ovaj spisak kao da je kreirao jedan od stopera..a koji li?? :lol: izostavio eventualnu konkurenciju i pri tome pozvao starog dobrog ibru..grijaca stolica na klupama i trbinama s stalnim radnim odnosom
Unica grande amore

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 14:31

AllAbout je napisao/la:ovaj spisak kao da je kreirao jedan od stopera..a koji li?? :lol: izostavio eventualnu konkurenciju i pri tome pozvao starog dobrog ibru..grijaca stolica na klupama i trbinama s stalnim radnim odnosom
Nisam razmisljao o tome, ali nista nije iskljuceno.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2012, 14:33

Ajde da vjerujemo covjeku valjda ima "planove", mada je mogao pozvati jos neke igrace ali sacekajmo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 maj 2012, 14:33

Nemoguće da poziv nije dobio A. Spahić iz SLASK-a. Baš sam mislio kako će Pape naći 'upražnjeno' mjesto za Džekinog havera.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.