Protiv Chelsea i bod dovoljan.
Gomez, nažalost, u posljednje vrijeme sve gori i gori.
Nadam se dolasku WC stopera, recimo Umtitija ili Smalinga.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Izvini sto ne drkam na klauna, koji uglavnom odigra dobro i zabija u pobjedama od 3+ razlike. Kojeg uglavnom nigdje nema u neizvjesnim utakmicama. I jos ga proglasise MVP-om, pored zivog SalahaOTNYS_YNWA je napisao/la:@YNWA, bezveze navlacis gnjev ostalih forumasa takvim izjavama. Firmino je jednako vazan koliko i Salah ovom timu, meni cak i dosta korisniji i vazniji. Da nije njega ne bi se Mo toliko "naigrao".
Ti koji si Coutinhoa ostavljao na klupi, pises nekome kako nema blage veze o fudbaluReds1234 je napisao/la:A ne znam sta se ljudi osvrcu vise na to,ne voli lika i gotovo i ne moze bit objektivan.Ne vidi li koliko nam je.bitan i koliko je fenomenalan igrac onda nema blage veze o nogometu.OTNYS_YNWA je napisao/la:@YNWA, bezveze navlacis gnjev ostalih forumasa takvim izjavama. Firmino je jednako vazan koliko i Salah ovom timu, meni cak i dosta korisniji i vazniji. Da nije njega ne bi se Mo toliko "naigrao".
Zove ga klaunom a bas je netipican brazilac,s puno nogometne inteligencije,zato i je toliko dobar.
Exorcizamus te, omnis immundus spiritusYNWA je napisao/la: Izvini sto ne drkam na klauna, koji uglavnom odigra dobro i zabija u pobjedama od 3+ razlike. Kojeg uglavnom nigdje nema u neizvjesnim utakmicama. I jos ga proglasise MVP-om, pored zivog Salaha![]()
MVP koji laznu devetku moze igrati samo u Liverpoolu i kojem samo Liverpool moze dati 180k sedmicno.
Ja bih prije rekao da nema Salaha, sad bi klauna mnogi tjerali iz Liverpoola, moze se samo Salahu zahvaliti sto je dobio ovaj ugovor. Da salah ne zabija ko lud, igrali bi neizvjesne utakmice, a kakav je klaun u tim utakmicama vec sam pisao, a moze se vidjeti i po statistici.
Tip mi pario ozbiljniji,ovo sto je sad napisao je lagano vrijedanje zdravog razuma,toliko nisko ne idem.Liverpool. YNWA je napisao/la:Kad @Reds ovo vidi ima da poludi![]()
Al fakat strašno šta čovjek piše
A gol za 1:2 je bitan zbog? to vec nismo bili prosli ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da covjek ovo pise o Firminu majke miCuj potpuno nebitan gol protiv Citya za 2:1, zaboravio i onaj u ligi protiv njih za preokret. I usudi se pisati o defanzivnim zadacima covjeka od kojeg samo Azpilicueta ima vise ukradenih lopti od svih defanzivnih igraca
I ti sad moras naci novog igraca, ja imam firmina sigurno do 2023fera je napisao/la:Ja mislim da ynwa kuci ima poster firmina![]()
Sta fali sto ga ne voli kakav bi to pitar bio da ne uzme nekog igraca na zub.
To je ipak posao za vas, mozete gradit ekipu oko Firmina i Lallane.neurofunk je napisao/la:Evo izgleda da Buvač napušta klub, savršena prilika za tebe da postaneš asistent Kloppu, a s obzirom na tvoje fudbalsko znanje mislim da će ti Henry za pola godine dati unaprijeđenje na mjesto menadžera. Pa onda prodaj Firmina i dovedi Obuću.
Liverpool have dismissed reports that assistant manager Zeljko Buvac has quit the club – but he will be absent for the rest of the season
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.