FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedino ako nas napusti Bilbija i Bekic (posudba) onda bi mogo Diarra nama, a ovako nevjerujem i ako je ekstra napadac.
Zizou je napisao/la:Jedino ako nas napusti Bilbija i Bekic (posudba) onda bi mogo Diarra nama, a ovako nevjerujem i ako je ekstra napadac.
Bilbiju na posudbu ovih 6 mjeseci jer se svakako nece produziti ugovor sa njim ja mislim, a bekica natjerati da radi ako misli mjesto, a Diarru bi potpisao na 1,5 ako ima istine u tome, jer ne moze nista lose u tome biti da imamo igraca njegovih kvaliteta i brzine iskustva itd...
Ako je vjerovati zadnjim desavanjima i onome sto smo gledali na terenu,mi Bilbiju uoptste nebi trebali gledati ko igraca koji konkurise za napad i nebi ga tu trebali ubrajati.jel kod Kodre on igra nesto skroz lijevo...i ja gledam na to da je ovim dolaskom Alispahica i Rustemovica najvise popusio i da cemo mu vjerovatno ledja vidjeti na kraju sezone.
Lamine je krupna riba nevjerujem da jos toliko mozemo da se prsimo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zizou je napisao/la:Jedino ako nas napusti Bilbija i Bekic (posudba) onda bi mogo Diarra nama, a ovako nevjerujem i ako je ekstra napadac.
Bilbiju na posudbu ovih 6 mjeseci jer se svakako nece produziti ugovor sa njim ja mislim, a bekica natjerati da radi ako misli mjesto, a Diarru bi potpisao na 1,5 ako ima istine u tome, jer ne moze nista lose u tome biti da imamo igraca njegovih kvaliteta i brzine iskustva itd...
Ako se moze dovesti Diara onda ga dovesti, jos kad uzmem u obzir ko mu je menadjer nije nemoguce sekunde... 

1946
Ma 100% Bilbija nema mjesta u ovoj ekipi, i kao sto kazes njega vec odavno ne treba ubrajati u napadece!!!miky_hz je napisao/la:Ako je vjerovati zadnjim desavanjima i onome sto smo gledali na terenu,mi Bilbiju uoptste nebi trebali gledati ko igraca koji konkurise za napad i nebi ga tu trebali ubrajati.jel kod Kodre on igra nesto skroz lijevo...i ja gledam na to da je ovim dolaskom Alispahica i Rustemovica najvise popusio i da cemo mu vjerovatno ledja vidjeti na kraju sezone.
Head je napisao/la:Ako se moze dovesti Diara onda ga dovesti, jos kad uzmem u obzir ko mu je menadjer nije nemoguce sekunde...
Znaci covjek u 16 utakmica zabo 13 golova i 3 asistencije imao sto i potvrdjuje da je neka suplja novinarska

I prvi je strijelac lige

Zadnja izmjena: amidzaTan, dana/u 03 feb 2015, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
simon je napisao/la:Diarra igra za Antalyaspor a mi tamo na pripremama ima tu nesto
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko? jesu ovi njemci ili?Head je napisao/la:Ako se moze dovesti Diara onda ga dovesti, jos kad uzmem u obzir ko mu je menadjer nije nemoguce sekunde...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pitar mu je mendzerMortemHz je napisao/la:Ko? jesu ovi njemci ili?Head je napisao/la:Ako se moze dovesti Diara onda ga dovesti, jos kad uzmem u obzir ko mu je menadjer nije nemoguce sekunde...
A doveden je kao napadač, dosta igrao gore i ja ga po tom svrstavam u napadače. Ali najbolje utakmice je odigrao kada je na sredini terena, što govori da je i najbolji asistent kluba.miky_hz je napisao/la:Ako je vjerovati zadnjim desavanjima i onome sto smo gledali na terenu,mi Bilbiju uoptste nebi trebali gledati ko igraca koji konkurise za napad i nebi ga tu trebali ubrajati.jel kod Kodre on igra nesto skroz lijevo...i ja gledam na to da je ovim dolaskom Alispahica i Rustemovica najvise popusio i da cemo mu vjerovatno ledja vidjeti na kraju sezone.
Možda smo od njega očekivali previše pa nekako ne možemo reći da je opravdao povjerenje, ali je bio sasvim korektan, imao je kikseva, padova i svega. Prema dosadašnjim dešavanjima, kao što kažeš, najviše će da ispašta on. Ali neka ga do derbija neka zabiberi jedan za sve priče i sretno mu.
P.S. A tebe je lijepo vidjeti da se uključiš u dijalog.

P.S.2. sportsport.ba svaka čast i hvala

Dame niko ne razumi pogresno ja bi volio titulu vise nego milion maraka(a kad igrac Neki pogrjesi I primimo go i igubimo) USO bi u teren I sve I jednog igraca ubo nozem..Ali mi moramo bit Svi strpljivi moramo se strpit I kad padnemo da momke moramo dizat da na stave igrat da Ako nedaj boze ispusimo titulu I kup da smo uz njih bez obzira da jaguar mo 10000 clanova da igraci koji nebudu dobro igrali da su svjesni da ce dobit Otkaz radi neznanja ONI koji budu ostali da znaju da su zasluzili ..treba bit realan da bandovic nije napravio u 18 utakmica u prvenstvu nasem nije pravio gluposti I Ako nedvedemo nikog treba covjeka podrzat datmu do znanja da je nas...mene brine to sto mi nemamo izgleda skolu za golmane...mihojevic ce bit nase najace pojacanje zimsko u to Sam ubjedzen
- Burberry46
- Kontakt:
Ne znam da li se uopste pregovara sa Diarom ali ako postoji sansa da se dovede treba je i iskoristiti, jer svaki kvalitetan igrac je dobro dosao!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ovaj neki portal objavio, koliko u tome ima istine vidjet ćemo..Burberry46 je napisao/la:Ne znam da li se uopste pregovara sa Diarom ali ako postoji sansa da se dovede treba je i iskoristiti, jer svaki kvalitetan igrac je dobro dosao!
Marko najviši

Kako bi volio da nasi konama pokupe Tomića.Neka ga sa nama nek trenira tih 6 mjeseci kao sto je uradio Bilbija.Nije da nam treba vec onako da pokazemo ko je gazda.Mislim da za nas ne bi ni bio skup.
foal.com je izvor ovih vijesti a ne sport.ba oni su samo prepisali
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala brateaS_Roma je napisao/la:pitar mu je mendzerMortemHz je napisao/la:Ko? jesu ovi njemci ili?Head je napisao/la:Ako se moze dovesti Diara onda ga dovesti, jos kad uzmem u obzir ko mu je menadjer nije nemoguce sekunde...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije neka pljacka,svakako nam stoper i golman trebaju