FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Raja, stvarno je ruzno ovako pricati o Muharemovicu, to je nasa legenda.
Ja imam jedno pitanje. Sta je sa Cvikom, gdje je on sada? jel jos u klub?
Momci interesuje me jel iko kupio onaj novi dres od Patricka? Kakav je kvalitet? Kako stoji?
Evo poceli su prodavati u dijaspori.

Evo poceli su prodavati u dijaspori.
Bog sami zna, ja sam ga htio kupit' ljetos, al' kad sam vidio kako je grb sfušeren, nema sponzora... odustao sam od kupovine, vjerujem da je tako sa još dosta ljudi... dakle, ovdje će sigurno prevladati samo tvoje mišljenje o kupovini 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Cviko je tu u klubu Amarova desna rukafossil je napisao/la:Raja, stvarno je ruzno ovako pricati o Muharemovicu, to je nasa legenda.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
hvala druzeBLU SKY je napisao/la:Cviko je tu u klubu Amarova desna rukafossil je napisao/la:Raja, stvarno je ruzno ovako pricati o Muharemovicu, to je nasa legenda.
E, zbog ove priče o smjenama u klubu, ko radi, ko ne radi, šta treba, šta ne treba, sam ja prije par dana pitao za Udruženje navijača.. Pa ću opet ponoviti: koja je uloga udruženja, kakve su im trenutne aktivnosti, ko sve može biti član i kako? Ne pitam zbog pljuvanja, već informativno 

NAPRIJED NARODE!
[youtube][/youtube]
Oficijalni youtube channel FK Željezničar. SUBSCRIBE!
Oficijalni youtube channel FK Željezničar. SUBSCRIBE!
Dokaz da smo mi još na nivou poluprofesionalnog kluba jeste da nam neke od najodgovornijih funkcija u klubu obavljaju ljudi koji nisu za to školovani. Sve je svedeno na neku dobru volju, a sa znanjem smo tanki ko lizalo. Žujo radio kad stigne od Farmavite, Dželo i Buki, direktori kluba i marketinga nam se kandiduju po izborima, toliko o njihvom predanom radu u klubu. I nije samo problem jesu li oni 100% u klubu, nego kolike su njihove mogucnosti, koliko oni mogu ponuditi na tim mjestima.
Legende?? Eh, legendama je mjesto u omladinskom pogonu ako za to završe školu i imaju rezultate sa tom omladinskom skolom. Svaka njima čast, nek im se da godišnja karta svake sezone, ali posao u klubu samo uz odgovarajuće kvalifikacije. Ne bih da blatim nikog, da tjeram iz kluba, ali dok god logistika ne bude na zavidnom nivou, ni igre i rezultati ne mogu napredovati. Uz trenutno stanje u klubu, stagnacija je neminovna.
Legende?? Eh, legendama je mjesto u omladinskom pogonu ako za to završe školu i imaju rezultate sa tom omladinskom skolom. Svaka njima čast, nek im se da godišnja karta svake sezone, ali posao u klubu samo uz odgovarajuće kvalifikacije. Ne bih da blatim nikog, da tjeram iz kluba, ali dok god logistika ne bude na zavidnom nivou, ni igre i rezultati ne mogu napredovati. Uz trenutno stanje u klubu, stagnacija je neminovna.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
To je ista legenda koja je "bacila kost" Zebi da se može prodati nebil uzeo procenat. Vrati se na prve stranice ove teme, kada smo bili u **** do guše taj isto Dželo se nije pojavio kada su juniori/kadeti trebali da idu u Bihać a nije bilo para. Dželo je metilj i parazit, šta je čovjek konkretno uradio ? Poslao pismo par dana pred izbore Platiniju o Grbavici, đe je bio prije. Nije se levat počešao da tako nešto uradi.Semper je napisao/la:Kako vas nije stid tako pričati o najboljem strijelcu u historiji kluba? Kakav je god on je naša legenda, eto zaposlio se u marketing službu i neki naš navijač pa ne vidim neki pomak.
Eto, nek sada ne može ništa zbog Amara koji drži sve konce u svojim rukama ( a nije tako, vazda se nešto može uraditi ) šta je bilo prije kada smo bili u **** do guše, kako se onda iskazao ? Nikako, uklopio se sa varalicama i hoštaplerima da uzme koju marku. Patetično, **** takvu legendu da je zabio hiljadu golova ( a vidio sam ih masu, nisam balavac, 30+ ).
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Burazeru sa tobom se uvijek slazem nekako je sve spalo na Amara i to mi se nikako ne svidja prosle godine je snijeg otkrio sve nase slabosti ocekivao sam da se nesto promjeni ali evo godinu dana poslije samo je jos gore volio bi da neko napravi intervju sa Amarom i da mi navijaci mozemo postavljati pitanjaexbabilon je napisao/la:Dokaz da smo mi još na nivou poluprofesionalnog kluba jeste da nam neke od najodgovornijih funkcija u klubu obavljaju ljudi koji nisu za to školovani. Sve je svedeno na neku dobru volju, a sa znanjem smo tanki ko lizalo. Žujo radio kad stigne od Farmavite, Dželo i Buki, direktori kluba i marketinga nam se kandiduju po izborima, toliko o njihvom predanom radu u klubu. I nije samo problem jesu li oni 100% u klubu, nego kolike su njihove mogucnosti, koliko oni mogu ponuditi na tim mjestima.
Pa ljudi dragi jeli ovo tema o Zelji ili opcinskim izborima.O Muharemovicu kao igracu sve najbolje a kao sportskom direktoru nista posebno,ali koliko je on kriv isto toliko je kriv i onaj sto ga je postavio na tu funkciju,ali bez obzira na sve nema potrebe pljuvati po njemu i j.....i mu sve,mnogi nista ne rade cak sta vise i manje od njega pa im prolazi.Ko je pobjedio na izborima i dali ce sta uraditi kada je stadion u pitanju vrijeme ce pokazati.Ja bi kao navijac najvise volio da se za sva mjesta u klubu(predsjednik,sp. direktor,dir. marketinga i slicno) raspisu javni oglasi i da svako moze konkurisati i iznijeti svoj program,mozda bi tako dosli i do kvalitetnijih kadrova.Mozda bi se na oglas javili i neki nasi bivsi fudbaleri(Skoro,Zvaka,Mesa ili Sabanadzovic ili neki kvalitetni ekonomisti i privrednici) koji bi svojim znanjem,vezama i ugledom mogli mnogo vise pomoci nego sto mislimo kada su ulaganja i sponzori u pitanju,a ovako se u foteljama godinama vrte ljudi tek reda radi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Problem je što on radi za platu, u Želji, bez konkretnog učinka. Slažem se, ne treba ga pljuvati, treba ga nogirati. Imaš radno mjesto, ne radiš ništa, nema konkretnog učinka, svako živ bi te nogirao ( jedino ako se nisi uhljebio u nekoj državnoj firmi ).dino lj je napisao/la:Pa ljudi dragi jeli ovo tema o Zelji ili opcinskim izborima.O Muharemovicu kao igracu sve najbolje a kao sportskom direktoru nista posebno,ali koliko je on kriv isto toliko je kriv i onaj sto ga je postavio na tu funkciju,ali bez obzira na sve nema potrebe pljuvati po njemu i j.....i mu sve,mnogi nista ne rade cak sta vise i manje od njega pa im prolazi.Ko je pobjedio na izborima i dali ce sta uraditi kada je stadion u pitanju vrijeme ce pokazati.Ja bi kao navijac najvise volio da se za sva mjesta u klubu(predsjednik,sp. direktor,dir. marketinga i slicno) raspisu javni oglasi i da svako moze konkurisati i iznijeti svoj program,mozda bi tako dosli i do kvalitetnijih kadrova.Mozda bi se na oglas javili i neki nasi bivsi fudbaleri(Skoro,Zvaka,Mesa ili Sabanadzovic ili neki kvalitetni ekonomisti i privrednici) koji bi svojim znanjem,vezama i ugledom mogli mnogo vise pomoci nego sto mislimo kada su ulaganja i sponzori u pitanju,a ovako se u foteljama godinama vrte ljudi tek reda radi.
Čovjek je tu odavno, metilja, spletkari, nije se proslavio, noga da je deset puta više zabio golova. Kome prolazi da manje radi i nije dobio nogu ? Daj primjer ? Čovjek je SPORTSKI DIREKTORŽELJEZNIČARA. Vrlo bitna funkcija a 0 rezultat. Ti kontaš da je isto biti šalabajzer kao radnik na održavanju stadiona i sportski direktor Želje. Da ti otkrijem tajnu, zajebo si se žestoko u procjeni.
-
- Kontakt:
Željo dobija najbolji web sajt u državi
Marketing služba fudbalskog kluba Željezničar za klupske navijače, simpatizere i ostale ljubitelje fudbala u našoj zemlji, spremila je ugodno iznenađenje. Nakon višesedmičnog predanog rada, u potpunosti redizajnirana web stranica svjetlo dana ugledaće do kraja mjeseca oktobra.
Iz kluba s Grbavice ponosni su na novi službeni portal koji bi po brojnim parametrima trebao biti vodeći u državi.
Pored pažljivo osmišljenje informacijske funkcije, akcent je stavljen na pregled historije i legendi kluba, ali i brojne servise o kojima u klupskoj marketing službi ipak ne žele otkrivati.
Nova stranica biće dostupna na adresi fkzeljeznicar.ba.
Marketing služba fudbalskog kluba Željezničar za klupske navijače, simpatizere i ostale ljubitelje fudbala u našoj zemlji, spremila je ugodno iznenađenje. Nakon višesedmičnog predanog rada, u potpunosti redizajnirana web stranica svjetlo dana ugledaće do kraja mjeseca oktobra.
Iz kluba s Grbavice ponosni su na novi službeni portal koji bi po brojnim parametrima trebao biti vodeći u državi.
Pored pažljivo osmišljenje informacijske funkcije, akcent je stavljen na pregled historije i legendi kluba, ali i brojne servise o kojima u klupskoj marketing službi ipak ne žele otkrivati.
AboveTheLaw je napisao/la:Željo dobija najbolji web sajt u državi
Ma **** ga vise WEB sajt daj sposobne ljude u klubu koji ce znati bar ocistiti teren a ne da mi navijaci cistimo ili da malo betona izliju kako navijaci ne bi skakali na tribinu nikako mi nije jasno kako niko nista ne radi
Sto puta sam dosad napisao i uzeo za primjer Partizan kako oni organizuju promociju novog dresa,godisnje karte vjerujte mi na vecem je nivou nego nas SFF uzet duplu krunu a ne prodati 3000 godisnjih karata i dresova to moze samo nasa jadna uprava.
O cemu ti to ziv bio,u kakvoj sam se procjeni zajebao sto sam rekao da je pored njega kriv i onaj sto ga je postavio i sto mu za nerad daje platu,eto ja i ti smo krivi pa mu dozvoljavamo nerad,a pod onim da ima i drugih nisam mislio na radnike na odrzavanju i slicno vec na one na odgovornijim mjestima,pa i sam ti Zujo javno rekao da direktor stadiona Enver Hadziabdic citavo svoje radno vrijeme provodi u Makijatu a ne na radnom mjestu i prvi se buni kada plata kasni..hoshtapler je napisao/la:Problem je što on radi za platu, u Želji, bez konkretnog učinka. Slažem se, ne treba ga pljuvati, treba ga nogirati. Imaš radno mjesto, ne radiš ništa, nema konkretnog učinka, svako živ bi te nogirao ( jedino ako se nisi uhljebio u nekoj državnoj firmi ).dino lj je napisao/la:Pa ljudi dragi jeli ovo tema o Zelji ili opcinskim izborima.O Muharemovicu kao igracu sve najbolje a kao sportskom direktoru nista posebno,ali koliko je on kriv isto toliko je kriv i onaj sto ga je postavio na tu funkciju,ali bez obzira na sve nema potrebe pljuvati po njemu i j.....i mu sve,mnogi nista ne rade cak sta vise i manje od njega pa im prolazi.Ko je pobjedio na izborima i dali ce sta uraditi kada je stadion u pitanju vrijeme ce pokazati.Ja bi kao navijac najvise volio da se za sva mjesta u klubu(predsjednik,sp. direktor,dir. marketinga i slicno) raspisu javni oglasi i da svako moze konkurisati i iznijeti svoj program,mozda bi tako dosli i do kvalitetnijih kadrova.Mozda bi se na oglas javili i neki nasi bivsi fudbaleri(Skoro,Zvaka,Mesa ili Sabanadzovic ili neki kvalitetni ekonomisti i privrednici) koji bi svojim znanjem,vezama i ugledom mogli mnogo vise pomoci nego sto mislimo kada su ulaganja i sponzori u pitanju,a ovako se u foteljama godinama vrte ljudi tek reda radi.
Čovjek je tu odavno, metilja, spletkari, nije se proslavio, noga da je deset puta više zabio golova. Kome prolazi da manje radi i nije dobio nogu ? Daj primjer ? Čovjek je SPORTSKI DIREKTORŽELJEZNIČARA. Vrlo bitna funkcija a 0 rezultat. Ti kontaš da je isto biti šalabajzer kao radnik na održavanju stadiona i sportski direktor Želje. Da ti otkrijem tajnu, zajebo si se žestoko u procjeni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
@irh "Ipak izgleda opravdavaš nekoga. Mnogi ljudi su tu prijatelji sa Dželom i mogu provjeriti istinitost. I sada to stoji tamo. A Dželo i Džeko, nemoj molim te."
Neopravdavam ja njega niti nekog drugog nego samo skrecem paznju na to da je kod nas sve moguce jos pogotovo kada je politika u pitanju.Ipak je ovo Bosna. ako ga vec opravdavam kao sto ti kazes gdje u mojem komentaru vidis podrsku ovome? Pa ko mi moze garantovat da neko od vas koji negotivite Dzelu nije ovo napravio? Mislim ne optuzujem nikog nego jednostavno stavljam sve ovo u malo siri kontekst. Ako je los neka ga nek ide sto dalje od kluba ali se ne treba ni paliti na sve napisano i na sve "dokaze".
Ako je istina ovo onda kazem da nam takav ne treba jer skodi ugledu kluba.
A sto se Dzeke i Dzele tice ja njih jarane ne poredim nego sam samo uzeo za primjer Edina.
Neopravdavam ja njega niti nekog drugog nego samo skrecem paznju na to da je kod nas sve moguce jos pogotovo kada je politika u pitanju.Ipak je ovo Bosna. ako ga vec opravdavam kao sto ti kazes gdje u mojem komentaru vidis podrsku ovome? Pa ko mi moze garantovat da neko od vas koji negotivite Dzelu nije ovo napravio? Mislim ne optuzujem nikog nego jednostavno stavljam sve ovo u malo siri kontekst. Ako je los neka ga nek ide sto dalje od kluba ali se ne treba ni paliti na sve napisano i na sve "dokaze".
Ako je istina ovo onda kazem da nam takav ne treba jer skodi ugledu kluba.
A sto se Dzeke i Dzele tice ja njih jarane ne poredim nego sam samo uzeo za primjer Edina.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
CARSON je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:Željo dobija najbolji web sajt u državi
Ma **** ga vise WEB sajt daj sposobne ljude u klubu koji ce znati bar ocistiti teren a ne da mi navijaci cistimo ili da malo betona izliju kako navijaci ne bi skakali na tribinu nikako mi nije jasno kako niko nista ne radi
sto se tice betona ...kad je tekma bila dedo jedan pade ondje gdje se penjemo ,gdje enma stepenice pa se mora skakat

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Stavi prst na čelo i zapitaj se ko je odgovorniji za stadion konkretno, čovjek koji je u upravi pri čemu je sportski direktor kluba i direktor stadiona, koji je u sratmotnom stanju, čiji radnici nisu dobili platu mjesecima ( odnosno čija plata kasni jedno godinu dana ). Sinovi, mislim da znam momke, su ti radili na tom istom stadionu pa ih priupitaj kakve resurse radnici imaju. Pa mi nemamo produžnog kablakako treba, hoćeš li još da ti pričam ? Nemoj živ bio, ne znaš.dino lj je napisao/la:O cemu ti to ziv bio,u kakvoj sam se procjeni zajebao sto sam rekao da je pored njega kriv i onaj sto ga je postavio i sto mu za nerad daje platu,eto ja i ti smo krivi pa mu dozvoljavamo nerad,a pod onim da ima i drugih nisam mislio na radnike na odrzavanju i slicno vec na one na odgovornijim mjestima,pa i sam ti Zujo javno rekao da direktor stadiona Enver Hadziabdic citavo svoje radno vrijeme provodi u Makijatu a ne na radnom mjestu i prvi se buni kada plata kasni..hoshtapler je napisao/la:Problem je što on radi za platu, u Želji, bez konkretnog učinka. Slažem se, ne treba ga pljuvati, treba ga nogirati. Imaš radno mjesto, ne radiš ništa, nema konkretnog učinka, svako živ bi te nogirao ( jedino ako se nisi uhljebio u nekoj državnoj firmi ).dino lj je napisao/la:Pa ljudi dragi jeli ovo tema o Zelji ili opcinskim izborima.O Muharemovicu kao igracu sve najbolje a kao sportskom direktoru nista posebno,ali koliko je on kriv isto toliko je kriv i onaj sto ga je postavio na tu funkciju,ali bez obzira na sve nema potrebe pljuvati po njemu i j.....i mu sve,mnogi nista ne rade cak sta vise i manje od njega pa im prolazi.Ko je pobjedio na izborima i dali ce sta uraditi kada je stadion u pitanju vrijeme ce pokazati.Ja bi kao navijac najvise volio da se za sva mjesta u klubu(predsjednik,sp. direktor,dir. marketinga i slicno) raspisu javni oglasi i da svako moze konkurisati i iznijeti svoj program,mozda bi tako dosli i do kvalitetnijih kadrova.Mozda bi se na oglas javili i neki nasi bivsi fudbaleri(Skoro,Zvaka,Mesa ili Sabanadzovic ili neki kvalitetni ekonomisti i privrednici) koji bi svojim znanjem,vezama i ugledom mogli mnogo vise pomoci nego sto mislimo kada su ulaganja i sponzori u pitanju,a ovako se u foteljama godinama vrte ljudi tek reda radi.
Ljudi evo sad nesto razmisljam nedo bog da nema Amara dok sam ovo pisao sam pretrno pa i ovaj forum je bezveze nista samo palamudimo svi znamo gdje su greske ali niko nista ne cini i to mi je krivo evo bilo kakva akcija da se napravi da se malo pokrenemo da vrsimo neki pritisak jer sad je pravi vakat imamo zivog Gospodara Ivicu nekako se atmosfera napravila vezno za stadion ako ste vi pesimisticni ja nisam jvjerujem u naseg Ivicu