Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la badblueboylivno » 04 maj 2017, 23:39

arelinho je napisao/la:Imam i ja Strongest sa NBA odigran i Santos keca. Šta misliš da li je Guarani 2? Po meni jeste jer sljedeće kolo ako ovo dobiju biće im dovoljan bod za prolaz.
Vidim da koef pada, trebala bi to biti pobjeda, ali očekujem da domaćin zabije na oproštaju od domaće publike, zabili su u 14 od zadnjih 15 domaćih utakmica. :mrgreen:

Evo malo Nostradamusa:
Strongest 5-0
Godoy 1-2
Santos 3-1
Zamora 1-3
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 04 maj 2017, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2017, 23:40

badblueboylivno je napisao/la:Vidim da koef pada, trebala bi to biti pobjeda, ali očekujem da domaćin zabije na oproštaju od domaće publike, zabili su u 14 od zadnjih 15 domaćih utakmica. :mrgreen:
Evo ovako sam na kraju sastavio:
slikaslika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 maj 2017, 23:41

Sretno! :D
Hayley <3

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2017, 23:42

badblueboylivno je napisao/la:Sretno! :D
Takođe. Sinoć mi je prošao tiket, a red bi bio i da večeras dođe. Vjeruješ li da sam protekla dva dana šta god sam rekao za CL to i pogodio. :mrgreen: :mrgreen:
slika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 maj 2017, 23:47

Vjerujem. Kažem i ja, ali onda bezrazložno dodam neki retardirani par i ćuć. I onda se čudim. :urnebes:
Hayley <3

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 maj 2017, 23:49

badblueboylivno je napisao/la:Vjerujem. Kažem i ja, ali onda bezrazložno dodam neki retardirani par i ćuć. I onda se čudim. :urnebes:
Isti sam ti. Samo eto sinoć se poklopilo da niko ne zayebe. Sada će još malo tekma u La Pazu pa da se gleda. :cool:

Pablo Escobar :bow: Igračina velika.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 05 maj 2017, 10:42

hamzaTM87 je napisao/la:Tartu ulikool - Rapla (-8.0) 1 @ 1,85
Lagano Tartu, sigurno oni okreću ovu seriju, treba naći najbolji način za nadmudriti bukmejkere u G4 i G5...

Kalev Cramo - Parnu Sadam (-14,5) 1 @ 1,87

Druga serija polufinala estonskog prvenstva, i sigurno zadnji meč u ovoj seriji jer će očekivano Kalev dati metlu. Najjača su estonska ekipa, igraju VTB ligu i tamo su igrali čak mnogo bolje nego što tabela pokazuje. U odnosu na početak sezone mjenjali su roster (otišli Harper, Veideman, i centar prvi ne mogu se imena sjetiti nikako sad a mrsko mi guglati haha), ali došli su Mirković (iskusni srpski play, nema gdje nije igrao) i Simmons (igrao za Oly) tako da je na kraju to tu negdje. U prvom kolu PO lagano su dali metlu Rakvere-u sa tri pobjede od 25+ razlike, a u prve dvije utkamice ovdje su se čak i malo "patili" pa pobjedilo samo 4 i 10 razlike. Parnu je imao finu sezonu, dominantan je centar Bubalo (igrao za Split, Zadar , Siroki...) ali nema tu nikakve širine i u ovom dijelu sezone zbog gustog rasporeda to dolazi na naplatu. Današnji meč se igra u obnovljenoj hali Kaleva (njihova "legendardna dvorana iz SSSR, nedavno obnovljena i ovo je otvaranje te dvorane), tako da se očekuje svih 2500 mjesta da bude puno što će im biti svakako dodatni motiv. I sa druge strane, Parnu je odigrao predobro prve dvije utakmice i sada je apsolutno očekivati da padnu jer u regularnom dijelu je Kalev lagano dobijao sve ekipe sa 20+ razlike. Slično kao juče Tartu, jednostavno ne može ova serija završiti bez jednog blowout-a jer je razlika u kvaliteta ipak prevelika.

Flora Tallinn - Tulevik Viljandi (-2,5) 1 @ 1,87 ; (-3,5) 1 @ 2,88

Estonci ulaze u drugi dio prvenstva od ukupno četiri, i već je u mnogome jasno ko će se boriti za vrh (opstanak) i kakve su kvalitete ekipa. Flora je vjerovatno najpoznatija estosnak ekipa, i ove sezone su jao motivisani da vrate trofej nakon prošle prilično razočaravajuće sezone. Nakon 9 utakmica dijele prvo mjesto sa Levadiom, i ove dvije ekipe će do kraja sezone se boriti za titulu vjerovatno. Današnji protivnik je novajlija/povratnik u ligi, koji će opet ugrčevitu borbu za opstanak. Razlika u kvalitetu je nemjerljiva, igrali su prošle sedmice u VIljandiju i Flora je dobila 0:2 (zabili golove u prvih 15 min i stali jer je vrijeme bilo užasno, a igra se na umjetnoj travi). Danas takođe Flora prvi meč ove sezone igra na nacionalnom i najvećem stadionu jer je tamo trava (do sada svi igrali na umjetnoj jer je maltene do juče snijeg padao), hajcaju se opasno za ovu utakmicu, i mislim da će biti motivisani da napune goste do kraja. Inače Tulevik je imao ove sezone dva teška gostovanja u Talinu i od lošijih Infoneta i Kalju-a su gubili 8:0 i 5:0, tako da apsolutno isti scenario očekujem ovdje.

Parnu Varpas - Levadia (+3,5) 2 @ 1,91

Ovdje se apsolutno nema šta reći, najbolja ekipa protiv najlošije ekipe lige. Prije 6 dana, Levadia je kod kuće dobila 8:0, tako da danas očekujem da bar upola to ponovo. Vrijeme je idealno, sunčano, tako da će biti lakše igrati i ovo je sasvim realno.

Sillamae Kalev - Narva 2 @ 2,30

Ovo na najmanji ulog ide, čisto da se proba. Gledao sam utakmicu ove dvije ekipe prošle sedmice, Narva dobila 3:1 i apsolutno dominirala u igri. Narva je za sada hit prvenstva i najveće iznenađenje, dok je Sileamae kao i obično negdje u sredini, sigurni za opstanak ali ništa više. Kao što rekoh, Narva je u naletu i mislim da će to ako ništa bar još kola potrajati, i ovo je odlična kvota za probati
ZELJEZNICAR 1921!

Lion971
Kontakt:

Post Postao/la Lion971 » 05 maj 2017, 12:22

SINGLOVI:
1.Ruch Chorzow - Zaglebie Lubin tip under 2,5 kvota 2,04 1:1 :clap:
---------------------------------------------------------------------------
2.Korona Kielce - Jagiellonia tip2 kvota 2,28 1:1 :thumbdown:
---------------------------------------------------------------------------
Zadnja izmjena: Lion971, dana/u 06 maj 2017, 13:24, ukupno mijenjano 3 puta.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2017, 12:37

Evo malo drugih južnoameričkih liga :urnebes:

Guangzhou Evergrande - Shanghai Shenhua over 3,5
Guangzhou puno zabija, ali i prima, primili su u svakoj domaćoj ove sezone osim u utakmici s honkoškim poluamaterima u LP (pet utakmica od šest). Zadnjih pet utakmica ova dva protivnika u Guangzhouu - 2-1, 2-2, 2-1, 2-1, 2-2. :crazy: Guag u sedam utakmica 17-10, Shanghai u šest 13-9. Valja probati over 3,5.

Jiangsu Suning - Yanbian over 2,5
Jiangsu igra sjajno u LP, ali se u domaćoj ligi bore za ostanak, u sedam kola nemaju pobjedu. Od šest domaćih utakmica gol su primili u četiri, a triput su primili dva. Yanbian je slab, u gostima ima jedan bod i jedan gol u četiri kola. Danas je idealan protivnik za povratak samopouzdanja Ramiresovoj i Teixeirinoj ekipi, trebali bi natrpati ovu šaku jada s druge strane. :mrgreen:

Obje počinju u 13:35.
Hayley <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2017, 12:40

GAIS - Varnamo 2

moguci prelaz 2/2

Leiknir - Keflavik X

moguci prelaz X/X

isprobao sam sve u singlovima pa cemo vidjet hoce li sta biti
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 05 maj 2017, 17:53

slika
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Lion971
Kontakt:

Post Postao/la Lion971 » 05 maj 2017, 20:12

Shamrock Rovers - Dundalk over 2,5 kvota 2,04 2:1 :clap:
Zadnja izmjena: Lion971, dana/u 06 maj 2017, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 maj 2017, 23:20

badblueboylivno je napisao/la:.
Daj kakve južnoamerikance za večeras. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la arelinho » 05 maj 2017, 23:34

gaston je napisao/la:
Dep. Cali pm1

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2017, 23:39

gaston je napisao/la:
Probao sam ovo, nemam neka posebna objašnjenja, malo hrabrije.

Talleres - Tigre odg
Boca Unidos - Flandria over 2,5

Večeras sam opet pao za jedan gol, na LASK-u. Jasno, opet dva gola u prvom poluvremenu i onda do kraja ništa. :lol:

P.S. Dobro je da sam bio spriječen odigrati ranije, odigrao bih na golijadu na aktualne tekme u Čileu i Paragvaju, čini se da nema golova tamo.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 05 maj 2017, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 maj 2017, 23:43

Ma uvezat ću nešto sa NBA, hvala obojici. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 maj 2017, 23:44

Zahvali se ako dobiješ. :mrgreen:
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 maj 2017, 02:57

Talleres prošao za pola sata, na drugoj još jedno poluvrijeme, treba mi gol.

Vamos, carajo! :twisted:
badblueboylivno je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Probao sam ovo, nemam neka posebna objašnjenja, malo hrabrije.

Talleres - Tigre odg
Boca Unidos - Flandria over 2,5

Večeras sam opet pao za jedan gol, na LASK-u. Jasno, opet dva gola u prvom poluvremenu i onda do kraja ništa. :lol:

P.S. Dobro je da sam bio spriječen odigrati ranije, odigrao bih na golijadu na aktualne tekme u Čileu i Paragvaju, čini se da nema golova tamo.
:opaopa: konačno bez stresa, jedan u pola sata, drugi početkom drugog poluvremena.
Hayley <3

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 maj 2017, 09:28

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 06 maj 2017, 13:00

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.