FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima dobrih igrača po ovim nižim ligama ljudi mladih da zaradimo na njima pare i pare ja vam kažem, ne smijem reći ali sigurno i Osim zna za ova dva vezna igrača, jer sam načuo da mu je prenesno za njih da li će sad na polusezoni posegnuti za njima ne znam ,ali uz našu doradu bit će još bolji, pa ovaj mali Brković je klasa igrač samo mu treba dati da igra i to svako kaže od prve minute da igra taj mali ore.
Majstor Karatea
To je to, ukratko. Posebno treba naglasiti ovu rečenicu, parafraziram njegove riječi: Složio bih se s tim da loše igramo, pa se logično postavlja pitanje, šta će biti kada počnemo igrati pravo?CLS je napisao/la:Govorio je kako je zadovoljan bodovni saldom, da mu je neko ponudio na početku da iz 9 kola ima 20 bodova on bi prihvatio. Rekao je da je jedini problem toga što su komšije imaju dva boda više pa se zato manje cijeni ovih 20 iz 5 gosdujučih i 4 domača meča. Onda da nije hemija i zalaganje u ekipi bilo na nivou, prvo zbog situacije u klubu oko Žuje i izbora pa onda jeru su neki igrači trebali da odu iz ekipe ali sticajem okolnosti nisu, iako su to zaslužili. Pa da im se teško vratiti mentalno u ovaj kokuzluk. Neki su jednostavno zasičeni trofejima, pa nemaju motiva. Kaže da imamo 20 bodova sa lošom igrom,a pitao se šta če biti kada bude ekipa igrala kako treba. Kako treba iskoristiti ovu pauzu bolje nego prošli put, gdje je ekipa igrala lošije poslije pauze ali da če ovu iskoristiti da vrate neke igrače koji su bili roviti. Govorio je i o slijedečih par kola. Onda pirča da nam kazne nisu trebali i da je bacanje para. Onda priča oko finasija iako kasne pare, Željo i dalje stoji bolje od večine u ligi. Eto ako sam šta prpustio neka neko dopuni.Ultras1921 je napisao/la:Sta je govorio?smaram je napisao/la:evo šef gost na TVSA...

Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
Fino, fino. Ozbiljno radimo, ide se na Bjelasnicu, dobri smo iako ne igramo dobro:mrgreen: i jos nam se vracaju povrijedjeni 
Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- alan ford 26
- Kontakt:
Pa jel moguce da niko nema te utakmice, protiv Visocke Bosne i Zrinjskog, ili makar golove da postavi na yt?
Zuban se tada bas nadavao odlucujucih golova.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
u ovom klipu imas dva gola protiv bosne i oba gola protvi zrinjskog...alan ford 26 je napisao/la:Pa jel moguce da niko nema te utakmice, protiv Visocke Bosne i Zrinjskog, ili makar golove da postavi na yt?
ali mislim da nikad necemo imati napadaca kao vazdu... nas najbolji igraca poslije rata u napadu...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- alan ford 26
- Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:u ovom klipu imas dva gola protiv bosne i oba gola protvi zrinjskog...alan ford 26 je napisao/la:Pa jel moguce da niko nema te utakmice, protiv Visocke Bosne i Zrinjskog, ili makar golove da postavi na yt?
ali mislim da nikad necemo imati napadaca kao vazdu... nas najbolji igraca poslije rata u napadu...
Hvala drug, ne mozes a da se ne najezis gledajuci ovo, druga su to vremena bila, ako nista nekako su ljudi koji su isli na tekme bili normalniji.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule (05.06.1998), kao i kratki pregledi utakmica sa Bosnom i Zrinjskim.
svaki put kad gledam strepim da Zuban ne fuli

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- SarajlijaTM
oplakahgavran je napisao/la:
svaki put kad gledam strepim da Zuban ne fuli![]()
![]()

Vjeruj nisi jedinigavran je napisao/la:H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule (05.06.1998), kao i kratki pregledi utakmica sa Bosnom i Zrinjskim.
svaki put kad gledam strepim da Zuban ne fuli![]()
![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zuban je bio specifican igrac,cije kretnje na terenu su bile cudne zbog njegovog stalnog krivljenja tijela,tacnije receno nekog naginjanja naprijed ,sav se on jadan iskrivi ,savije kad treba nesto uraditi.Pogledajte centarsut za 1 gol protiv Bosne,zatim gol protiv Zrinjskog,niko drugi da je bio ondije ne bi ga zabijo,samo Zuban sa svojim savijenim tijelom i cudnim reakcijama.Gol protiv pitara,nije mi jasno ni dan danas kako je uslo,kako se on postavio na sut i kako je lopta isla prema golu vecim dijelom je izgledalo da ce u stativu.odigrao je tu sezonu maestralno ,ali ce mi uvijek ostati u sjecanju i sipmaticno mi je bilo sto je nekako smotano izgledao na terenu ,a ostavio tako upecatljiv dojam kod navijaca i ostace upamcen kao mozda glavi akter njvece pobijede u historiji.
05.06.1998 Hz.
05.06.1998 Hz.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Upravu si. Al sad kontam da li mogu taj stil da povežem sa Džekom, jer i on izgleda na terenu nekako nezgrapno, ali pobjeđuje u svim duelima, šut fenomenalan, glava isto.barbarez je napisao/la:Zuban je bio specifican igrac,cije kretnje na terenu su bile cudne zbog njegovog stalnog krivljenja tijela,tacnije receno nekog naginjanja naprijed ,sav se on jadan iskrivi ,savije kad treba nesto uraditi.Pogledajte centarsut za 1 gol protiv Bosne,zatim gol protiv Zrinjskog,niko drugi da je bio ondije ne bi ga zabijo,samo Zuban sa svojim savijenim tijelom i cudnim reakcijama.Gol protiv pitara,nije mi jasno ni dan danas kako je uslo,kako se on postavio na sut i kako je lopta isla prema golu vecim dijelom je izgledalo da ce u stativu.odigrao je tu sezonu maestralno ,ali ce mi uvijek ostati u sjecanju i sipmaticno mi je bilo sto je nekako smotano izgledao na terenu ,a ostavio tako upecatljiv dojam kod navijaca i ostace upamcen kao mozda glavi akter njvece pobijede u historiji.
05.06.1998 Hz.
Sjećam se da je Amar htio da zadrži Zubana, ali je ovaj htio da ide u Tursku.
Stalno me fascinira njegova samouvjerenost prilikom ovog gola pitarima. Nije baš bio u poziciji da može hladno plasirati loptu. Čudi me da se nije namjestio na desnu nogu. Istina tako bi izgubio dosta vremena, ail bi imao sigurniju poziciju za šut. Baš je kao majstor plasirao, ne znam kad sam vidio ovakav gol i godinama poslije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
17/10/2012, Bosnian & Herzegovinan Cup, Second round
Željezničar vs. Slavija
20/10/2012, Bosnian-Herzegovinian Premier LeagueMore »
Gradina vs. Željezničar
27/10/2012, Bosnian-Herzegovinian Premier LeagueMore »
Željezničar vs. Olimpik Sarajevo
03/11/2012, Bosnian-Herzegovinian Premier LeagueMore »
Sarajevo vs. Željezničar
10/11/2012, Bosnian-Herzegovinian Premier LeagueMore »
Željezničar vs. Velež
17/11/2012, Bosnian-Herzegovinian Premier LeagueMore »
Leotar vs. Željezničar
24/11/2012, Bosnian-Herzegovinian Premier LeagueMore »
Željezničar vs. Široki Brijeg
Evo naseg rasporeda do kraja prvog dijela. Misljenja sam da ce derbi izmedu pitara i nas biti prekretnica prvenstva. Vidjet cemo sve.
Željezničar vs. Slavija
Gradina vs. Željezničar
Sarajevo vs. Željezničar
Željezničar vs. Velež
Leotar vs. Željezničar
Evo naseg rasporeda do kraja prvog dijela. Misljenja sam da ce derbi izmedu pitara i nas biti prekretnica prvenstva. Vidjet cemo sve.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
imamo jos dvije utakmice 1/4 kupa... samo ne znam dje ce to uvalitiDzoleZeljo je napisao/la:17/10/2012, Bosnian & Herzegovinan Cup, Second round
Željezničar vs. Slavija
Gradina vs. Željezničar
Sarajevo vs. Željezničar
Željezničar vs. Velež
Leotar vs. Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dobri si, ja to zaboravio skroz.jovanmaksimovic je napisao/la:imamo jos dvije utakmice 1/4 kupa... samo ne znam dje ce to uvalitiDzoleZeljo je napisao/la:17/10/2012, Bosnian & Herzegovinan Cup, Second round
Željezničar vs. Slavija
Gradina vs. Željezničar
Sarajevo vs. Željezničar
Željezničar vs. Velež
Leotar vs. Željezničar

Računajući da ćemo kući uzet sve, što se i ne čini veliki problem obzirom da je Široki jako loš ove godine, a Olimpic i Velež nedorasli, ostaju nam ova tri gostovanja. Gradina se mora uzet, jer lošija ekipa odavno nije igrala ovu ligu, Leotara su i pitari uzeli, a nama su Trebinjci i dužni da se ne lažemo... Ostaje još taj derbi koji i ne moramo dobit za jesenju titulu, jer Sarajevu na Koševo dolaze pored nas i Zrinjski i Borac, ali bilo bi lijepo otić na pauzu sa nekoliko bodova prednosti. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imamo 9 "sigurnih" bodova, mada nista danas nije sigurno, al haj(gradina, olimpic, velez) i imamo jos 3 utakmice, leotar, pitari i siroki, leotar bi trebali uzeti zbog prosle sezone, jer su zahvaljujuci nama ostali u ligi, siroki ne znam sta da kazem o njima, nisu bili toliko losi protiv pitara, a opet su izgubili, dok sad protiv veleza su bili losi, a dobili, ne zna im se nikad, al se igra na Grbavici, pa bi to trebao biti 1 vjerovatno.dolazimo na kraju do derbija, da se sad derbi igra, mlatnuli bi ih pa siguran sam jedno 90 %, ali do derbija imaju jos 2 kola gdje oni imaju 2 vrlo nezgodne utakmice(borac i gradacac), a mi 2 lake utakmice(gradina i olimpic), tu je i kup jos, opet oni imaju tezu utakmicu od nas, za nadat se da ce se oni potrositi u tim utakmicama i da cemo mi uci svjeziji u taj duel i nadam se da cemo to iskoristiti.ne bi bilo iznenadjenje kad bi smo sve do kraja pobjedili i na polusezonu otisli sa prednoscu u odnosu na pitare.jos kada znamo da mi u drugom dijelu imamo laksi raspored, od nezgodnih gostujemo borcu i sirokom, dok oni u narednoj polusezoni gostuju celiku, borcu, sirokom, nama i zrinjskom od tezih utakmica, i na tim gostovanjima se vrlo rijetko vrate sa pozitivnim rezultatima, tako da ne bih smio sa sto postotnom sigurnoscu reci, ali jednu ruku cemo vec staviti na pehar ukoliko na polusezonu odemo sa bilo kakvom prednosti koja nije toliko ni vazna upravo zbog tog rasporeda, al je vazna zbog samopouzdanja igraca.exbabilon je napisao/la:Računajući da ćemo kući uzet sve, što se i ne čini veliki problem obzirom da je Široki jako loš ove godine, a Olimpic i Velež nedorasli, ostaju nam ova tri gostovanja. Gradina se mora uzet, jer lošija ekipa odavno nije igrala ovu ligu, Leotara su i pitari uzeli, a nama su Trebinjci i dužni da se ne lažemo... Ostaje još taj derbi koji i ne moramo dobit za jesenju titulu, jer Sarajevu na Koševo dolaze pored nas i Zrinjski i Borac, ali bilo bi lijepo otić na pauzu sa nekoliko bodova prednosti.
Za zivot cijeli!
POENTA: Titula je opet na Grbavici. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bra'o, skonto siexbabilon je napisao/la:POENTA: Titula je opet na Grbavici.

Za zivot cijeli!
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9433_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
samuraj jack xD
samuraj jack xD
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, ZeljeznicarUberAlles i 34 gosta.