Strasno..ovaj post me posjeti na jednog zatucanog glasaca jedne domace stranke koji mi onako kroz pricu govori kako od kraja rata nije glasao ni za jednu drugu stranku osim za tu jer bi to kao bila izdaja.Pokusao sam covjeku objasniti da se na raznim listama nalaze razni kandidati i da bira covjeka koji mu moze pomoci sredini i gradu u kojem stanuje al tesko..Ponasao je se upravo kao prosjecni navijac Slobode.slobodaTZ je napisao/la:I to je neka tradicija, a nije dedo mi guro plug (ako je imo), babo navijo za partizan, ja malo za real barsu sad malo sloga pardon city, unucad mozda budu navijala za Augsburg i tako to...BosanacGorstak je napisao/la: Ma navija covjek za Slobodu,kud ces dalje..Cekali pradjedovi trofej,cekali djedovi,cekali ocevi,cekaju djeca i treba da cekaju i unucad..
Edit: Bili smo SDA pa harisovi pa smradoncicevi pa sad pda il je to isto.... Tradicija preletaca

Sto se tice navijanja,pa Tuzla od (lupam cifru) recimo 80 000 ljudi ima na tekmi Slobode 1000 ljudi u prosjeku.Znaci da ostali i navijaju za gore pobrojane vecinom..Ljudi prate fudbal u pravom smislu te rijeci pa neko prati Barcu,neko Real,neko Partizan,Zelju,Sarajevo,Tuzlu city..ima i ljudi sto prate lokalne klubove poput Slobode,Mramora i slicno i neka ih Tuzla je uvijek bila leglo multikulturalnosti i razlicitosti i to krasi Tuzlu.