Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Da nije iz Vukova ?Osim13 je napisao/la:Kažu da je taj mali iz Norviča završen.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma ko će mu ga više i znati, prerano su počeli sa ovim pričamagaston je napisao/la:Da nije iz Vukova ?Osim13 je napisao/la:Kažu da je taj mali iz Norviča završen.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
PFA igrac godine.
Mo

Dovest LB CM RW
Ryan Sessegnon
Jorginho
Bernard iz Shakthara ugovor mu istice bespl transf
Ryan Sessegnon
Jorginho
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sesegnon ne igra LB,ne vidim po kojoj logici bi igrao kod nas,covjek igra blize golu cijelu sezonu i ucinak mu je extra dobar,u top 5 igraca Championshipa je,a vi bi ga gurali na LB.To je igrao prije 2 godine kad je imo 16 godina.Jiestifo je napisao/la:Dovest LB CM RW
Ryan Sessegnon
Jorginho
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Al imam neki strah od Rome nez sto 

Imam i ja al kad skontam imao sam i od SitijaJiestifo je napisao/la:Al imam neki strah od Rome nez sto

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema spavanjaaaaOsim13 je napisao/la:valja zaspat' večeras

Ma daje kakvi Butlandi jebote led ako cemo se zadovoljit s time.Ajmo potrudite se dovest Oblaka ili Allisona,bolji i tu popusit nego dovest Butlanda koji nece biti neki upgrejd.
Optimistican sam za sutra,naravna mala nervoza al vjerujem u nasu kvalitetu.
Optimistican sam za sutra,naravna mala nervoza al vjerujem u nasu kvalitetu.
Ako veceras ne mozemo spavat kako ce tek sutra biti
Roma je baš mačak u vreći a u polufinalu je sve moguće, očekujem od njih neku varijantu sa trojicom pozadi sigurno će pokušati nešto slično kao i protiv Barcelone. Vjerovatno neka 3-4-1-2 varijanta sa Džekom i Shickom u vrhu kako bi se ostvarila brojčana nadmoć protiv našeg trojca na sredini a i da sprijece udvajanje Dzeke izmedju Van Dijka i Lovrena gdje on sigurno nema šanse. S dvojicom naprijed očekujem da Shick odvlači pažnju van Dijku dok će Džeko tražiti svoje šanse protiv Lovrena. Biće zanimljivo vidjeti i kako će se Trent snaći protiv Kolarova koji je ove sezone bio odličan i pružao je za svoje godine odlične utakmice u napadačkom smislu.
Očekujem i marker na Salahu kao što su to uradili Messiu, petorica u odbrani s tim da jedan uvijek iskače kad on ima posjed. Po meni će ključ utakmice biti prekidi, duel Džeko-Lovren i odbrana po bokovima, ne smiju dopustiti da ih Roma zbog formacije previše suzi pa da Kolarov i Florenzi imaju autoput po stranama.
Nadam se pobjedi pa kakvoj bilo samo da se ne primi gol.

Roma je baš mačak u vreći a u polufinalu je sve moguće, očekujem od njih neku varijantu sa trojicom pozadi sigurno će pokušati nešto slično kao i protiv Barcelone. Vjerovatno neka 3-4-1-2 varijanta sa Džekom i Shickom u vrhu kako bi se ostvarila brojčana nadmoć protiv našeg trojca na sredini a i da sprijece udvajanje Dzeke izmedju Van Dijka i Lovrena gdje on sigurno nema šanse. S dvojicom naprijed očekujem da Shick odvlači pažnju van Dijku dok će Džeko tražiti svoje šanse protiv Lovrena. Biće zanimljivo vidjeti i kako će se Trent snaći protiv Kolarova koji je ove sezone bio odličan i pružao je za svoje godine odlične utakmice u napadačkom smislu.
Očekujem i marker na Salahu kao što su to uradili Messiu, petorica u odbrani s tim da jedan uvijek iskače kad on ima posjed. Po meni će ključ utakmice biti prekidi, duel Džeko-Lovren i odbrana po bokovima, ne smiju dopustiti da ih Roma zbog formacije previše suzi pa da Kolarov i Florenzi imaju autoput po stranama.
Nadam se pobjedi pa kakvoj bilo samo da se ne primi gol.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne treba previse srljati. Roma je slabija u drugom mecu ako budu morali napasti
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
najvaznije je ostvariti CS a uvaljat cemo makar jedan i nadam se da alison nece imati neku ludu noc
moja prognoza 2:0 (mane,ox strijelci)
moja prognoza 2:0 (mane,ox strijelci)
Ovo nam je jedinstvena prilika da baš gledamo Allisona na djelu, ali i da Allison vidi Anfield i scousere.
Ne bih volio da ljubav bude obostrana.
Ne bih volio da ljubav bude obostrana.
Kocka je bačena
Vecerasnja teka ce biti teza od one u rimu, jer smo opasniji kad je protivnik sto vise ofanzivniji. Lets go Mighty Reds!!! YNWA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Idemooooooooooo 

Salah

- kumkalesic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, L-Train i 11 gostiju.