FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dino lj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 26 maj 2010, 16:58

Mislim da ovim forumima treba objavljivati samo ozbiljne i normalne komantare,ja se licno ne obazirem na gluposti koje pisu i nasi i vasi navijaci koji nemaju pojma sta su Zeljo i Sarajevo.Dovoljno je da popiju dvije pive i saviju jednu rizlu pa je citav svijet hinjov,a mentalni sklop im je date Bog sacuva.Sportski rivalitet da a mrznja nikada.Dabogda Sarajevo vazda bilo sampion ako to nije moj Zeljo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 maj 2010, 17:04

Emir_ZENICA je napisao/la:Sretno danas !
hvala drug samo neznam za sta nam treba sreca ipak danas vama potrebnija 8-)
a nekad se covjek moze bas fino nasmijat kad vidi sta ima na ovom forumu hvala chicak :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 26 maj 2010, 17:18

& " $. ;)
"" ПУТ ""

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 26 maj 2010, 19:16

Bolji će i pobjediti ! ;) :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 maj 2010, 19:17

zar je neko sumnjao? :? :roll:

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 26 maj 2010, 19:19

"!
"" ПУТ ""

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 26 maj 2010, 19:22

Nemaš ti nama šta čestitati mi moramo vama čestitati.
VI igrate Evropu a mi ćemo ljetos morati dobro "orati" i izbaciti uljeze iz vlastitih redova. Ti su najgori ! ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 26 maj 2010, 19:35

' $! ;)

Ја ево & $ јаве $ је " ', " " ?. :D
"" ПУТ ""

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 maj 2010, 19:35

dino lj je napisao/la:Mislim da ovim forumima treba objavljivati samo ozbiljne i normalne komantare,ja se licno ne obazirem na gluposti koje pisu i nasi i vasi navijaci koji nemaju pojma sta su Zeljo i Sarajevo.Dovoljno je da popiju dvije pive i saviju jednu rizlu pa je citav svijet hinjov,a mentalni sklop im je date Bog sacuva.Sportski rivalitet da a mrznja nikada.Dabogda Sarajevo vazda bilo sampion ako to nije moj Zeljo.
svaka ti dala,samo sto sam ja sretan zato sto neidemo u evropu da se rjesimo govana iz uprave,pa da se sljedece sezone borimo za duplu krunu
nadam se da ce sljedece sezone derbyi biti kao nikada do sad

opet Baljak koristim priliku da ti se sjetim nekoga

Odustat cemo onoga trenutka kad vidimo vas gole iza celije..
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 maj 2010, 19:38

Cestitam i ja,mada ovo za mene nije nista novo jer Kosevo je jedini teren gdje nikad ni boda nismo osvojili,ni u bivsoj YU ni sad u BiH.

Zao mi je sto ne idete u Evropu jer imate odlican tim kome sigurno nije mjesto na 5 poziciji.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 maj 2010, 19:58

Mozel mi neko reci sta se desilo s unfks na skenderiji,dal se preselilo na neku drugu lokaciju,ako jest molim nekog da mi da adresu,jer mi treba nekih rekvizita,a danas bio na skenderiji i tu nema nista.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 26 maj 2010, 20:02

Schlager je napisao/la:Cestitam i ja,mada ovo za mene nije nista novo jer Kosevo je jedini teren gdje nikad ni boda nismo osvojili,ni u bivsoj YU ni sad u BiH.

Zao mi je sto ne idete u Evropu jer imate odlican tim kome sigurno nije mjesto na 5 poziciji.
Pravi čovjek , Hvala na Čestitkama iako i da smo izgubili isto bi nam bilo nadam se kvalitetnijem nogometu sljedeće sezone i da se nadmećemo na tribinama..

UPRAVA ĆAO !
Zadnja izmjena: Respektiva, dana/u 26 maj 2010, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 maj 2010, 20:03

kupus army je napisao/la:Mozel mi neko reci sta se desilo s unfks na skenderiji,dal se preselilo na neku drugu lokaciju,ako jest molim nekog da mi da adresu,jer mi treba nekih rekvizita,a danas bio na skenderiji i tu nema nista.
poslano preko pp...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 maj 2010, 20:07

Hvala puno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 26 maj 2010, 20:20

Kad sam govorio da je šteta što je Sarajevo raznim "igrama" spriječeno da ode u Evropu, te da BiH fudbal Sarajevo može odlično predstavljati, mislio sam na ovo što su igrači danas pokazali. Zamislite kakve će utakmice to biti koje će naši predstavnici tamo odigrati! (čast časnim ekipama koje su to stvarno zaslužile)
A đe da znam?!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 maj 2010, 20:26

Raz_ba je napisao/la:Kad sam govorio da je šteta što je Sarajevo raznim "igrama" spriječeno da ode u Evropu, te da BiH fudbal Sarajevo može odlično predstavljati, mislio sam na ovo što su igrači danas pokazali. Zamislite kakve će utakmice to biti koje će naši predstavnici tamo odigrati! (čast časnim ekipama koje su to stvarno zaslužile)
Vjeruj većini navijača Sarajeva je drago što se nismo plasirali, to je možda i jedini način da se istjera ova uprava. Ja nikad neću moći shvatiti te ljude koji neće da odu sa tih pozicija iako to cijela nacija (u ovom slučaju navijači FKS) želi, a i oni sami znaju da ne rade dobro posao.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 26 maj 2010, 20:59

Zagor je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Kad sam govorio da je šteta što je Sarajevo raznim "igrama" spriječeno da ode u Evropu, te da BiH fudbal Sarajevo može odlično predstavljati, mislio sam na ovo što su igrači danas pokazali. Zamislite kakve će utakmice to biti koje će naši predstavnici tamo odigrati! (čast časnim ekipama koje su to stvarno zaslužile)
Vjeruj većini navijača Sarajeva je drago što se nismo plasirali, to je možda i jedini način da se istjera ova uprava. Ja nikad neću moći shvatiti te ljude koji neće da odu sa tih pozicija iako to cijela nacija (u ovom slučaju navijači FKS) želi, a i oni sami znaju da ne rade dobro posao.
Pa upravo to bolje što nismo ušli u kvalifikacije , jer oni smradovi nebi nikad odstupili od svojih pozicija jer bi mislili da "dobro" rade svoj posao ..
zato sad kada odu i dodju neki bolji sljedece sezone ćemo da haramo ..

Naš bijes je naša snaga !

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 26 maj 2010, 22:33

Necemo mi harati iako uprava ode, ako se postojeci igrački kadar ne promijeni. Neki jednostavno nisu za bordo dresa, rekao sam vec u jednom postu, pored uprave i "remont" ekipe, priključiti jos juniora kao sto je Handzic, sto se tice Mirze nemam komentar da ide ili ostane, ne znam koga da dovedu umjesto njega. Samo Husref dolazi u obzir.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 maj 2010, 22:41

I danas su jos 2 juniora dobili priliku da igraju Cizmic i Seko(ovaj je za mene licno iza Handzica najbolji junior ubljedljivo u ovoj generacija)

Ako se vec neko dobro iz ovoga svega moze izvuci to je sto je dosta ovih mladih igraca dobili priliku u Prijedoru je cak i jedan kadet igrao...realno vec ih 5-6 treba prikljuciti iduce sezone,7 igraca iz prvog tima je sada istekao ugovor,neki ce mozda i kod komsija preci :P Muminovic se spominje da bi mogao biti taj,ugl ocekuje nas vjerovatno i najburnije ljeto u historiji kluba,sto zbog uprave sto zbog igraca...

Nek se vala i ova patnja zavrsila...nikad se ne ponovila
[youtube][/youtube] Izvjestaj sa danasnje tekme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 maj 2010, 10:21

Moze li mi neko reci sta tacno igra Muminovic? Da li je klasicni spic ili krilo? I kakve su to spekulacije povodom prelaska u Zelju?
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, casual033, kogmagie46, Lecler, Varijantas8 i 62 gosta.