maa svakako ste smijesan klub ... nivo prve lige Centar u najmanju ruku, a ne Evropske utakmice gdje se drzava predstavlja, a ovim se saljee jasna slika...gio10 je napisao/la:Jedna greška, koja je apsolutno nebitna. Ja da sam navijač Sarajeva ili ne daj Bože Slobode, sa velikim respektom bih ulazio u priču o Želji, možda bih i ustao kada bi se to ime spomenulo.
Ali, što to vama pričati, tražite i najmanju grešku da see smijete najvećem bh klubu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
hahahahapinoglavi je napisao/la:ni smogio10 je napisao/la:Mi ćemo vas svakako ismijavati na terenu i na tribinama. No, nije da niste navikli

- Evolution87
- Kontakt:
I u bolnicama su poceli pripreme za 8. kolo, poseban plan priprema ima ortopedija.gio10 je napisao/la:Mi bar imamo priliku da pogriješimo u tom imenu, a vi to nikad nećete imati, osim naravno, ovdje na forumu![]()
8. kolo![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
??????Head je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na
misli na predsjednika malih plavihTuzlak04 je napisao/la:??????Head je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
niti je Sljivak niti je predsjednik, hajmo dalje...aS_Roma je napisao/la:misli na predsjednika malih plavihTuzlak04 je napisao/la:??????Head je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Niko Srbiju nije spomenuo.fukarezv je napisao/la:Brukaju nam drzavu u LEAUGE Europerammstein je napisao/la:trebali ste da vidite njihov "CV" kluba za onaj biznis forumChinaglia je napisao/la:baš tako, skrenu momak s teme opasnocinjenica, engleskog... da ooplačeš
al ovo je vrhunac

E ne može svaki u najsmješnije da ga yebešHead je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na
E tuge kad fukuštinja počne pričati o navijačkim stvarima a na nivou Cincara iz Tojšića

DRUG NEBI TI PUNCA
Donešena odluka o oprostu dijela dugova
Izvršni odbor FSBiH pomaže klubovima Premijer lige
Izvršni odbor Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine donio je odluku da svim klubovima Premijer lige oprosti dug od po deset hiljada KM, ali pod uslovom da se ta sredstva ulože u obnovu infrastruture.
Većina bh. premijerligaša Fudbalskom Savezu Bosne i Hercegovine duguje određenu svotu novaca, no članovi IO odlučili su pomoći klubovima tako što će im otpisati po 10.000 KM duga.
Ova odluka je za svaku pohvalu, a u isto vrijeme Sektor za takmičenje će uputiti prijedlog Izvršnom odboru da svi klubovi koji imaju dug prema Savezu do početka nove sezone izmire isti kako bi u narednu ušli "čistih računa".
Podsjetimo, IO će svim klubovima pred početak nove sezone podijeliti po pedeset Brazuca lopti s kojima će se igrati utakmice Premijer lige u narednoj sezoni.
ss.ba
Izvršni odbor FSBiH pomaže klubovima Premijer lige
Izvršni odbor Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine donio je odluku da svim klubovima Premijer lige oprosti dug od po deset hiljada KM, ali pod uslovom da se ta sredstva ulože u obnovu infrastruture.
Većina bh. premijerligaša Fudbalskom Savezu Bosne i Hercegovine duguje određenu svotu novaca, no članovi IO odlučili su pomoći klubovima tako što će im otpisati po 10.000 KM duga.
Ova odluka je za svaku pohvalu, a u isto vrijeme Sektor za takmičenje će uputiti prijedlog Izvršnom odboru da svi klubovi koji imaju dug prema Savezu do početka nove sezone izmire isti kako bi u narednu ušli "čistih računa".
Podsjetimo, IO će svim klubovima pred početak nove sezone podijeliti po pedeset Brazuca lopti s kojima će se igrati utakmice Premijer lige u narednoj sezoni.
ss.ba
Sloboda novi prvak. Imaju najboljeg predsjednika koji im je doveo najboljeg napadaca Kajkuta koji je napustio kineskog prvaka da bi pomogao gdin. Husicu da udje u grupnu fazu lige prvaka.
Kad se tu jos doda jedno od najboljih krila,reprezentativni kalibar Ermin Brzi Huseinbasic.
Naravno tu je i JFH iz sjene, postavlja se pitanje ima li svrhe igrati ligu ove sezone.
Kad se tu jos doda jedno od najboljih krila,reprezentativni kalibar Ermin Brzi Huseinbasic.

Naravno tu je i JFH iz sjene, postavlja se pitanje ima li svrhe igrati ligu ove sezone.

1946
-
- Kontakt:
objasnio covjekHead je napisao/la:Sloboda novi prvak. Imaju najboljeg predsjednika koji im je doveo najboljeg napadaca Kajkuta koji je napustio kineskog prvaka da bi pomogao gdin. Husicu da udje u grupnu fazu lige prvaka.
Kad se tu jos doda jedno od najboljih krila,reprezentativni kalibar Ermin Brzi Huseinbasic.![]()
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Head je napisao/la:Sloboda novi prvak. Imaju najboljeg predsjednika koji im je doveo najboljeg napadaca Kajkuta koji je napustio kineskog prvaka da bi pomogao gdin. Husicu da udje u grupnu fazu lige prvaka.
Kad se tu jos doda jedno od najboljih krila,reprezentativni kalibar Ermin Brzi Huseinbasic.![]()
Decko sretno u Europa Leauge ili kako ste vec naslovili da ne izgubite puno

Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 03 jul 2014, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ja bih ipak rekao da se zna da će Sarajevo biti prvak i da nema svrhe igrati PL
također, kad se spomene Torlak kao moguće pojačanje Slobode, isti onaj Torlak koji je do prije par sezona, igrajući za Sarajevo, važio za ponajboljeg stopera u ligi, navijači Sarajeva dođu i kažu kako i nije nešto, drugi opet kažu kako može pomoć, a treći kažu, samo nek' se ne vraća u Sarajevo .. jer tobože, ljudima svanulo dolaskom Tana, pa im sad stopere igraju Terry i Ferdinand, a Torlak koji je bio ljubimac navijača i igrač u koga su se kleli, jelte, više nije dobar, daleko mu lijepa kuća 
kad se spomene Kajkut kao moguće pojačanje Slobode, ponajbolji napadač u BiH, već godinama, onda također krene ismijavanje istog jer je otišao u Kinu (zbog para logično) .. jer tobože, Sloboda ne može dovest' Velkoskog, tako da je Kajkut za njega realno smješan igrač .. a tek su Okić i Bilbija igračine za Kajkuta .. mislim, Kajkut je igrač koga bi svaki klub poželio u svojim redovima, tako da biste i vi srvšavali da vam on dođe, a da nemate Tana .. al' sad ne, kod vas igra Krste Velkoski, makedonski Thierry Henry
kad se spomene Almir Bekić kao moguće pojačanje Slobode, momak koji je bio ponajbolje krilo u BiH, kad se navijači Slobode raduju jer je naše dijete i jer znamo kakav je igrač, dođu Sarajlije i kažu, šta ćete s njim, Sloboda hoće u evropu
jer tobože, kod njih igra Stojčev, igrač kakvog Sloboda ne može dovest', Stojčev aka Shaqiri ili Lamela, nisam siguran 
također, jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, Kenan Pirić, nema šanse da dođe u Slobodu i rekao je da će ako bude igrao u BiH, doći samo u Sarajevo (tako rekoše navijači Sarajeva), jer sad igrači samo žele u Sarajevo, niko neće u druge klubove
Abdulah Ibraković, autor knjige (napadački fudbal, tako neko sranje), od trenera postade sportski direktor (ma hajde, za pare što i ne bi), a navijači Sarajeva od njega napraviše Tixija Begiristaina, jer tobože, svaki igrač što valja, veliki Tixi Begiristain, pardon, Abdulah Ibraković, pregovara s njim i takvi igrači neće preći u drugi klub ako tako veliki Abdulah želi, odnosno, Sarajevo
na kraju, ipak Pirić pređe u Slobodu, k'o bi rek'o, momak se vratio u svoj klub
također, najave kako će Sarajevo pokupit' sve najbolje mlade igrače iz omladinskog pogona Slobode, evo vidim vala, niko od tih talenata nije ostao .. sve nam pokupiše
e moj Azmire, ti i tvoji planovi
naravno, Azmir Husić ne smije reći da će Sloboda biti neko ko će diktirati u vrhu bh fudbala i da će voditi glavnu riječ u PL, jer Sarajevo ima Tana, milijardera i onda logično da samo oni imaju na to pravo .. sve te igrače koje bi do prije sezonu-dvije sezone objeručke prihvatili (Torlak, Bekić, Kajkut, itd), sad su im isti ispod časti, nisu kalibar velikog Sarajevo, divova s Koševa
i tada Azmir Husić kaže, pustitte mene i moje ljude da radimo, za četiri godine, finansijska situacija u Slobodi će biti pozitivna nula .. tj. čovjek će vratiti dugove radom, trudom i zalaganjem, a ne da iskešira pare kao veliki vođa Tan .. i čovjek lijepo reče, da Sloboda nema ovoliki dug, ja bih sad dao svoja tri miliona
istina, ponijela nas je euforija, kao i vas što nosi, da se ne lažemo, jelte?! Sloboda će igrati evropu, jer ako je gospodin Azmir Husić tako rekao, onda će tako i biti, ende .. nije čovjek precizirao kada, čovjek je lijepo rekao još prije nego smo ušli u PL, da ima višegodišnji plan, ništa preko noći
sad je prioritet vraćanje dugova, ova sezone je cilj stabilizacija kluba i to je to .. za naredne sezone ćemo vidjeti

kad se spomene Kajkut kao moguće pojačanje Slobode, ponajbolji napadač u BiH, već godinama, onda također krene ismijavanje istog jer je otišao u Kinu (zbog para logično) .. jer tobože, Sloboda ne može dovest' Velkoskog, tako da je Kajkut za njega realno smješan igrač .. a tek su Okić i Bilbija igračine za Kajkuta .. mislim, Kajkut je igrač koga bi svaki klub poželio u svojim redovima, tako da biste i vi srvšavali da vam on dođe, a da nemate Tana .. al' sad ne, kod vas igra Krste Velkoski, makedonski Thierry Henry
kad se spomene Almir Bekić kao moguće pojačanje Slobode, momak koji je bio ponajbolje krilo u BiH, kad se navijači Slobode raduju jer je naše dijete i jer znamo kakav je igrač, dođu Sarajlije i kažu, šta ćete s njim, Sloboda hoće u evropu

također, jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, Kenan Pirić, nema šanse da dođe u Slobodu i rekao je da će ako bude igrao u BiH, doći samo u Sarajevo (tako rekoše navijači Sarajeva), jer sad igrači samo žele u Sarajevo, niko neće u druge klubove

također, najave kako će Sarajevo pokupit' sve najbolje mlade igrače iz omladinskog pogona Slobode, evo vidim vala, niko od tih talenata nije ostao .. sve nam pokupiše

naravno, Azmir Husić ne smije reći da će Sloboda biti neko ko će diktirati u vrhu bh fudbala i da će voditi glavnu riječ u PL, jer Sarajevo ima Tana, milijardera i onda logično da samo oni imaju na to pravo .. sve te igrače koje bi do prije sezonu-dvije sezone objeručke prihvatili (Torlak, Bekić, Kajkut, itd), sad su im isti ispod časti, nisu kalibar velikog Sarajevo, divova s Koševa

i tada Azmir Husić kaže, pustitte mene i moje ljude da radimo, za četiri godine, finansijska situacija u Slobodi će biti pozitivna nula .. tj. čovjek će vratiti dugove radom, trudom i zalaganjem, a ne da iskešira pare kao veliki vođa Tan .. i čovjek lijepo reče, da Sloboda nema ovoliki dug, ja bih sad dao svoja tri miliona
istina, ponijela nas je euforija, kao i vas što nosi, da se ne lažemo, jelte?! Sloboda će igrati evropu, jer ako je gospodin Azmir Husić tako rekao, onda će tako i biti, ende .. nije čovjek precizirao kada, čovjek je lijepo rekao još prije nego smo ušli u PL, da ima višegodišnji plan, ništa preko noći

Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva. 

1946
Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva.
frajer je fukara
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- SiggySinatra
- Kontakt:
Jel vam krivo?gavran je napisao/la:Head je napisao/la:Frajer hladno govori da je Kajkut bolji od Velkoskog i Bekic od Stojceva.
frajer je fukara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.