Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:48Napravi nam, pa da prebacimo i teme Rahmanovica i Tatara tamo da mozemo diskutovati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:48Napravi nam, pa da prebacimo i teme Rahmanovica i Tatara tamo da mozemo diskutovati.
Dobar dobar derbi. Faula je bilo al nijedan ostar. Mi smo ih u drugom nabrali..ja u jednom trenutku propustio 3 minuta, posle konto imamo igraca manje kako ste odigrali. DA hoce ovakav svaki bit. Oni 0-0 da ne ne ponovi nikad vise. Mi ne znamo da l se radovat il tugovat jer imamo +4. Vi isto ne znate da l se radovat nakon onakvog prvog gdje se mislili da ne mozete meda. Realno ovakoSudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:58Šta kaže denchi? Trubi 2 dana da smo mesari, da se šopamo.
Nisam vjerovao u neki pozitivan ishod poslije prvog poluvremena. Ne znam šta ono bi s naše strane. Ono što ste promašivali, ono je fkt da se objesiš kao navijač fks. Na kraju, i bod vam ispade super kako je moglo završiti. Bekrić i Lendrić... uhhhhhhh, sekunda!
Preferiram i ja Cindy Crawford, pa je gledam samo na TVu.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:56Zar imaju tramvaji u Sarajevu? Ja sam do sada vidjao kontejnere po sinama, ipak sam ja puno po zapadu i od javnog prevoza preferiram metro.
Složio bih se s tobom. Treba nekada realno pričati, ionako je ovdje stalno klanje. Nego mi smiješan drug denci. Te Amar pičhkha, te mi se šopamo, te mi se udaramo te mi sjeckamo igru, kad ono tup - manje žutih i manje prekršaja od vas. Cirkusant pravi. Još i neznalica. Kud Vinkec ne stavi Dušana da još i ranije završimo posao.feniksptica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:01Dobar dobar derbi. Faula je bilo al nijedan ostar. Mi smo ih u drugom nabrali..ja u jednom trenutku propustio 3 minuta, posle konto imamo igraca manje kako ste odigrali. DA hoce ovakav svaki bit. Oni 0-0 da ne ne ponovi nikad vise. Mi ne znamo da l se radovat il tugovat jer imamo +4. Vi isto ne znate da l se radovat nakon onakvog prvog gdje se mislili da ne mozete meda. Realno ovakoSudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:58Šta kaže denchi? Trubi 2 dana da smo mesari, da se šopamo.
Nisam vjerovao u neki pozitivan ishod poslije prvog poluvremena. Ne znam šta ono bi s naše strane. Ono što ste promašivali, ono je fkt da se objesiš kao navijač fks. Na kraju, i bod vam ispade super kako je moglo završiti. Bekrić i Lendrić... uhhhhhhh, sekunda!
Jel to slavis bod majke ti,razumijem te ,igrali ste sa aktualnim prvakom i Velez je slavio tako bod.
Navikni se.
Zar nemaju širinu u rosteru, ne kontam ovo kmečanje sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.