FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne srljati danas, uzeti posjed, razvuci ih da letaju i lagano privesti kraju utakmicu.
Ja se necu nervirati i ako ne daj Boze bude i negativan rezultat jer nam je tekma u cetvrtak najvaznija. Sto zbog koeficijenta sto zbog play offa i protivnika. Finu cifru cemo uzeti i za tv prava ako budemo igrali protiv Celtica.
Ja se necu nervirati i ako ne daj Boze bude i negativan rezultat jer nam je tekma u cetvrtak najvaznija. Sto zbog koeficijenta sto zbog play offa i protivnika. Finu cifru cemo uzeti i za tv prava ako budemo igrali protiv Celtica.
HZtešanj
Ni meni nije jasno šta ovde sve ljudi pišu. Ne kažem da ćemo dobiti Slobodu čisto radi Evrope, al do jučer halcanje na Seltic, grupne faze, danas problem Sloboda.
-
- Kontakt:
Fali tri igraca odma kukanje,a prije toga imamo kaze sirok roster igraca,lagano na tri frontaamypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:15HZtešanj
Ni meni nije jasno šta ovde sve ljudi pišu. Ne kažem da ćemo dobiti Slobodu čisto radi Evrope, al do jučer halcanje na Seltic, grupne faze, danas problem Sloboda.
Hocel ko ovom ban podjeliti?
Evidentno da nije navijac kluba...
Evidentno da nije navijac kluba...
Ne znam , al mi nemo sredine.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:25Fali tri igraca odma kukanje,a prije toga imamo kaze sirok roster igraca,lagano na tri fronta![]()
Ili je euforija ili raspad sistema.Imamo najširi igrački kadar, pa kukamo na 2,3 izostanka. Prošli smo Budućnost ,bojimo se Slobode itd..
Slobodanka, rava stara, uvijek puna pakosti kad joj dolazi FKS. Uvijek svima noge širi, nama se otima i grebe. PU!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi kad im gostujemo uvijek se za nesto fol bore ili za Evropu ili opstanak, sad evo i za titulu ako nas klepe 
Mozemo li i jednu sa njima odigrati, da kazu samo jos jedna utakmica u nizu

Mozemo li i jednu sa njima odigrati, da kazu samo jos jedna utakmica u nizu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:31Ne znam , al mi nemo sredine.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:25Fali tri igraca odma kukanje,a prije toga imamo kaze sirok roster igraca,lagano na tri fronta![]()
Ili je euforija ili raspad sistema.Imamo najširi igrački kadar, pa kukamo na 2,3 izostanka. Prošli smo Budućnost ,bojimo se Slobode itd..
Ljudi igraju u dobroj formi, na svom stadionu a mi imamo mnogo bitniju utakmicu sljedeće sedmice u Zenici i isto tvrdim da x nije katastrofa ako ne budemo mogli pobijediti, je li se bojim Slobode ili fudbal shvatam malo drugačije?
Jedan od glavnih konkurenata je kiksao, ne vidim problem, u zoni komforta smo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sloboda je isto sto i zeljeznicar. Mahalska ekipa, kojoj je vrhunac sezone pobjeda protiv Sarajeva. Sloboda je gora po tom pitanju, jer je njima važniji naš poraz od njihove pobjede. Što hoću reći? Ne samo da će sve uraditi da mi danas izgubimo, nego će nastojati i da nas okaharete za naredne utakmice. Njima je važniji naš, eventualni, poraz protiv Budoćnosti, nego njihova pobjeda danas. To je imanentno iskomplexiranim timovima. Taj momenat gdje sve žele svesti na svoj i sebi svojstven nivo.
Mebe je tog njihovog krkanskog i licemjernog pristupa i odnosa, najviše strah.
Pametno, momci. Sretno i sa tri boda da se vratite u Sarajevo.
Sretno!!!
Mebe je tog njihovog krkanskog i licemjernog pristupa i odnosa, najviše strah.
Pametno, momci. Sretno i sa tri boda da se vratite u Sarajevo.
Sretno!!!
-
- Kontakt:
Takoeeebelosevic28 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 11:55Ne fali ni nama motiva, mozemo otici na +5. Ok, necemo nikoga prepishavati ni prekucavati ali necemo se ni zadovoljiti bodom iz Tuzle...
Forza Beli
Belog za moderatora.

Dizdarevic- Šabanovic Dupovac Besic Pidro - Adukor Pejovic Mustedanagic - Hebibovic Handzic Fanimo
Evo ako bude odmarao sve sto moze, opet imas duplo bolju postavu od Slobode.
Evo ako bude odmarao sve sto moze, opet imas duplo bolju postavu od Slobode.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema razloga da odmaramo igrače, možda jedino Tatara čisto radi kartona. Ne putujemo nigdje i smatram da treba izaći sa najjačim sastavom danas.
Ma dobro, čisto zbog izbjegavanja povreda. Npr Ahmetović, u zrelim je godinama, možda je malo skloniji povredama i trebalo bi ga sklonit za današnju utakmicu. I Sušić isto tako. Nije nam toliko bitna utakmica da nosimo taj rizik, a obojica imaju solidne zamjene. Hodžića bi bilo dobro ubacit, Velkoskog, da malo uđu u formu.
Šta li je sa ovim Zinedinom? Je li moguće da na treningu drka qrac, pa ga Vinko ne ubaci ni kad nema niko na njegovoj poziciji, nego radije stavi krilo na desetku? Možda momak ima nekih personalnih problema, bubica. Nejasan mi je skroz. Navijači Sparte žale za njim, nije vala mogao tako brzo u njegovim godinama grohnuti nikako. Mystery!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma vidim svi kukaju, dobar je i bod, a kad pogledas kvalitet nase druge i njihove prve ekipe opet smo bolj, o prboj ekipi da i ne pricam.
Ako budu nasi na nivou ovo bi trebalo bit 2 0 hladno.
Pa i Eibar se nafura protiv Reala pa ih ovi u pjetlice vrate
Mora biti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 sep 2020, 11:46Šta je ovo, nema opcije da platim 2km za utakmicu??
Ima samo da se uzme za 30 ili 90 dana ova webTV?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kažem ja da nismo, bolji smo i od Mladost i Veleža pa se desi neriješen rezultat. To je fudbal. Ako ne bude pobjeda neću se ubiti neriješenim rezultatom, to je poenta.
Odmorit 2-3 igrača, ako povedemo sa 2 razlike u drugom poluvremenu odmorit još ponekog, i bit će to ok.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Logično bi bilo da ko god danas istrči, jede zemlju ne bi li se nametnuo za četvrtak, tako da motiva ne nedostaje. Ovo što je Željo kiksao može biti razlog da se nešto opuštenije uđe i tako kiksa. Meni lično nikad utakmice sa Slobodom nisu lahke bile još od ere Mešanovića.
Zadnje dvije smo odigrali 1:1, a kad smo ih dobili na Koševu 3:0 ljudi su imali pet zicera na 0:0 čini mi se. Tako da, u pamet !
Zadnje dvije smo odigrali 1:1, a kad smo ih dobili na Koševu 3:0 ljudi su imali pet zicera na 0:0 čini mi se. Tako da, u pamet !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
MortemiHZMortemHz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:39Daj boga ti, ko se boji Slobode? Ako neko kaže da x nije katastrofa to ne znači da se neko boji Slobode!amypitar je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:31Ne znam , al mi nemo sredine.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 12:25
Fali tri igraca odma kukanje,a prije toga imamo kaze sirok roster igraca,lagano na tri fronta![]()
Ljudi igraju u dobroj formi, na svom stadionu a mi imamo mnogo bitniju utakmicu sljedeće sedmice u Zenici i isto tvrdim da x nije katastrofa ako ne budemo mogli pobijediti, je li se bojim Slobode ili fudbal shvatam malo drugačije?
Jedan od glavnih konkurenata je kiksao, ne vidim problem, u zoni komforta smo.
Mislim da griješiš, po meni pobjeda u Tuzli je važna koliko prolaz nad Budućnosti.
Upravo to što kažeš konkurenti kisali, kone su na koljenima, pobjedom u Tuzli možeš da ih pošalješ u totalni ambis.Poraz i remi ne daj boze ,samo ih vraćamo u život,a ide derbi.
Kunem se današnjom našom pobjedom njima slijedi raspad sistema, skidace se glave od navijača, ako smo pametni danas zapeti ko nikad.
Kakva taktika i kalkulacije, danas svim silama moramo pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, InatSilniBosanski, tajsamja, Vanja8 i 67 gostiju.