HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 10 mar 2013, 20:36

nista,sada skupiti snage za kup ako se ikako moze i trznut se,jer sa ovakvom igrom zeljo ce nas povaljat kao i siroki
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 mar 2013, 21:32

Evo nakon ovakve utakmice sto reci koju poruku porati kome,cemu,zasto kako...
Peric je jos jednom dokazao da ipak nije trener za Zrinjskog,mislio sam osobno da ce covjek stabilizirati prvih 11 ali ocito nista od njega,stalne rotacije i slaba igra prema naprijed su nam se osvetile i danas,Bilobrk nije morao niti biti na golu danas jer mislim da nasi nisu opucali u okvir gola ,dva suta pored jedan Vucine i Poredskog je sramotno za ekipu koja je od dolasaka Luke Modrica u Zrinjski pa do odlaska Dragana Jovica trenera igrala najljepsi nogomet u drzavi,to je bilo razdoblje od 5,6 godina ,ovo danas i proteklih godina je opcenito za kur...
U Kupu sam se nadao da mozemo proci Zelju ali ovakvom igrom niti Branitelja mi nebi u dvije utakmice izbacili,Graovcu svaka cast ali momak nije za desnog beka ,Pero jadnik koji je bio zrtva taktike nije nista ucinio,Muminovic je dobio 10 min. umjesto da je Sesar bio na klupi a Stojkic na njegovom mjestu,kao sto se moglo i pretpostavi ovakava takitka i izbor igraca nije nista donijelo i to je laiku bilo jasno!
Sada dali Pericu netko sastavlja prvih 11 ne znam ali moja baba onakvu taktiku i onaj odabir igraca nebi danas izvela na teren,Siroki nas je mogao unakaziti cak i vise nego smo dobro i srece imali,o penalu je glupo raspravljati ,glupan Sesar nije smio dozvoliti da Wagner udje u 16m,uzeo ga je na iskustvo!

O navijacima ne valja generalizirati,samo mi nije jasno zasto koriste pojedini idioti ovu pirotehniku i topovske udare,valjda je to najlaske ,doduse uvijek je pitanje kako budale to unesu na tribine i sto radi policija i redarska sluzba prilikom ulaska navijaca,Ultrasi su jos jednom osramotili i sebe i klub,sacica idiota baca ljagu na ostale stotine navijaca,NISTA VEC NARKOMANI I IDIOTI!
Cestitke Sirokom na zasluzenoj pobjedi!
Kada nasi shvate da dobra ekipa se ne moze slagati a da u njoj budu Radeljic,Sesar,Zurzinov,Milicevic i par igraca koji su zrtve taktike onda se mozemo necemu nadati,ako netko moze primjetiti dok su igrac bili na prirodnim pozicijama pobjedjivalo se i Sarajevo i Siroki i Borac i Zeljo...doduse nakaradom igrom kao i uvijek!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 mar 2013, 22:31

Evo sve bih razumio nekako pedarde i baklje ali stolice mi neidu uglavu na pocetku utakmice razbijati i bacati u teren. Jedna pa jedna, ali stvarno van pameti. Dok god budemo trazili krivce u sudijama, delegatima tko nas mrzi a tko voli necemo biti ozbiljan klub.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 mar 2013, 22:42

ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo sve bih razumio nekako pedarde i baklje ali stolice mi neidu uglavu na pocetku utakmice razbijati i bacati u teren. Jedna pa jedna, ali stvarno van pameti. Dok god budemo trazili krivce u sudijama, delegatima tko nas mrzi a tko voli necemo biti ozbiljan klub.
Ti isti navijaci nisu voljeli prijasnje uprave ,Dzidic je bio arogantni ****,krkan,Ante mistrija idiot,krade iz kluba,evo sada ova uprava sa Sulom i Raspudicem nemoze biti bolja i opet stete klubu konstantnim kaznama!
Samo strogoca ,policija i sud mogu rijesti huliganizam ali kao sto sam vec pisao ovo je nakaradna sredina pa to nije za ocekivati i osudjeni smo iz kola u kolo gledati jad i bijedu i idiotizam na nasim terenima!
Sto se tice ozbiljnosti kluba davno smo mi taj voz propustili sada smo vise u rangu Zvijezdi,Celiku,Leotaru i ostalom prosjeku bh nogometa!
Treca godina druze bez europe izgleda ,polako ali sigurno sivilo nam slijedi,no ovakvom igrom bolje je biti prosjek nego da se dogodi Dudelange opet!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 mar 2013, 08:52

Nama nisu valjali i mnogi igrači tipa Selimovića koji je pod pritiskom navijača otišao, vazda je bio pod pritiskom i kritikama a kad sam uporediš njega i neke kji igraju vidiš da je to ogromna razlika u kvaliteti.Nama nije problem tako igrački kadara već sam pisao da od pridošlih nitko se nije i neće posebno isticitati ali ono što boli je da normalni trener je morao kroz pripreme napraviti prvih 11 i sa njim igrati što veci broj pripremnih utakmica jedino rotirati kad je netko ozljeđen ili kartoni.Jer bilo kojih 11 uigranih bi pokazao više nego oni jucer a da ne govorim o rotacijama besmislenim od kojih mi se diže kosa na glavi...

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 11 mar 2013, 09:24

Nemogu i nikako necu shvatit zasto se eksperimentira u jednoj od najvazniji utakmica, ZASTO? Jer da smo uzeli bod ili u nekom slucaju dobili pa kako bi se svi igraci digli na jos jednu razinu vise, odmakli bi Sirokom na ljestivi a sasvim se priblizili dvojcu na vrhu. Pa cemu onda eksperiment s Perom na desnom krilu pa covjek je cijelo poluvrijeme bio izgubljen i garantiram da je bio igrac na tom krilu kojem je to prirodna pozicija da bi dali mi gol sto posto ak ne i dva u prvom poluvremenu jer smo bili odlicni i nije mi jasna izmjena Crnova u 80min pa covjek je uz Vucinu bio jedan od najboljih a gubili smo 1 0 zasto se vise nije riskiralo i nakon toga padaju pocetnicki golovi kad se igralo glavom bez obzira gdje se sredina totalno pogubila, a Milicevic kad napravi jednu pogresku onda unide u seriju od 5-6 uzastopnih pogresaka i taj mi momak nikad nece bit jasan. NIKAD!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 mar 2013, 10:03

Već sam ranije pisao da su nam treninzi na jako slaboj razini. Pratim doata treninga drugih ekipa iz Hrvatske pa i dalje imao sma priliku gledati neke trenere kako rade u Međugorju i imaš šta da vidiš kako se radi sa igračima kako svaki trening ima svoj smisao, Svakom se igraču prije treninga objasni šta treba da radi i kako da se ponaša u određenim situacijama toga kod nas i u premijer ligi nema pa i nemožemo očekivati neki pomak.Baka je jedno vrijeme imao interesantne treninge gdje se radilo posebno za obranom posebno sa vezni igračima kao i napadačima i svaki trening je bio interesantan sa dosta rada sa loptom a to mogu potvrditi i neki igrači.
Trening prije derbija Perić je igrao sa ovim sastavom i odmah sam rekao rezultat i kolko gubimo ako to uradi, pročitajte moje prijašnje postove! :D Ono što je pogriješio je staviti Graovca (stopera) na desni bok umjesto ( Markovića, Gligorova ili Lisice kojeg je cijelo vrijem koristio na pripremama) ????? Tako da je oslabio pomjeranjem Pere desno i lijevi i desni bok ! Sa onom igrom koju smo pokazali u prvom poluvremenu protiv očajnog Širokog sa normalnim sastavom dali bi dva gola to garantiram.. Periću je trener koji voli Zrinju ali jako loše je naučio od svog mentora Jovića koji je isto bio sklon eksperimentima sjetimo se kad je protiv Zvijezde u Mostaru stavio Žuržinova desno to je ta ista škola koja nas samo unazadila...

trasUl

Post Postao/la trasUl » 11 mar 2013, 12:37

Ma mora Peric otic što prije. Ne valja ovo nikako, koji **** mora eksperimentirati u jednoj od najvaznijih utakmica sezone. I onog Sesara drži u prvih 11, mali je ocajan. Umjesto da Stojkica stavi na ljevog beka a Mumina na krilo. I ne znam zašto ne dadne Gligorovu priliku, ne nego on mora srat i staviti Graovca na desnog beka, ko'i je zapravo štoper. Nije mi jasan Peric nikako. Sad protiv Želje samo nam Bog može pomoc, eto.

Melher - Gligorov- Anicic - Radeljic/Graovac - Stojkic - Scepanovic - Milicevic - Arezina - Mumin - Djuric - Poredski
NAJJACI IKAD.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 mar 2013, 12:53

Protiv Želje vrlo vjerovatno bez Radeljića,Marković ozljeđen kao i Pehar, Lisica nema pravo nastupa upitan Bekić ..

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 11 mar 2013, 13:30

moje neko misljenje mislim da ovaj Poredski nije nesto posebno jucer se cijelu utakmicu izvlacio iz napada i stim automatski prednjeg veznog zatvaro..nadam se da ce Peric dobro razmislit i skontat da ne treba eksperimentirat bar u ovoj utakmici i nadam se jednom slobodno da ga Arezina smjesti u mrezu a dosta nam i 1-0 budimo realni :D

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 mar 2013, 13:52

od ovih navodno pojačanja nitko me baš nije fascinirao kao što sam već pisao nekoliko puta ! Poredski je dosta spor igrač i igrati na kontru sa njim je uzaludni pokušaj. Bekić je kakav takav naš najbrži igrač samo treba popraviti efikasnost a to što nitko neradi sa njim da mu ukaže na griješke je problem naše struke...Da nam je jučer bio hajavan Aničić zabio ga cigo 100% prvo poluvrijeme...

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 11 mar 2013, 14:04

neznam vidit cemo sad u kupu kako ce to izgledat..samo molim Boga da ne bude ponovo eksperimenata jer u startu sami sebe odma s tim pokopamo..a sto se tice spice vidit cemo sta ce bit s Jurinom jer znam decka dobar je..bitno je samo kako ce se snac..

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 mar 2013, 14:39

ako bekic ne bude spreman, ja bi protiv zeljeznicara stavio jurinu.

poredski jucer los.imao je par puta lijepe prilike za udarac, ali to je izgledalo tako mlitavo da bi jedva lopta dosla do bilobrka.

mislim da se moramo usredotocit na kup jer tesko mozemo s ovakvom igrom gledat na daljni tok sezone.

trasUl

Post Postao/la trasUl » 11 mar 2013, 15:56

Dobar je Poredski vidit će te nakon nekoliko utakmica. Jes' da je jučer bio loš, ali realno znate kakav je teren bio + propustio je veci dio priprema. Ne treba odmah srat po igracu, ja sam dobio nekoliko informacija od ljudi iz Hrv ko'i prate HNL svi su rekli da je Poredski pravo dobar igrac. Isto tako sa Jurinom treba probat, a sa Bekicem moramo što prije raskinut ugovor.
NAJJACI IKAD.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 mar 2013, 15:58

trasUl je napisao/la:Dobar je Poredski vidit će te nakon nekoliko utakmica. Jes' da je jučer bio loš, ali realno znate kakav je teren bio + propustio je veci dio priprema. Ne treba odmah srat po igracu, ja sam dobio nekoliko informacija od ljudi iz Hrv ko'i prate HNL svi su rekli da je Poredski pravo dobar igrac. Isto tako sa Jurinom treba probat, a sa Bekicem moramo što prije raskinut ugovor.
ma ne pljujem samo jucer nije bio na razini.

nadam se da ce pokazat sta moze ubuduce.

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 11 mar 2013, 15:59

zasto sad raskinut s bekicem kad smo tanki u napadu..prvo poredski me se nije dojmio nista drugo mile kad se oporavi ravan mu je..a jurina nema jos papire sredene tako da nemoze igrat..nadam se da ce se i to rijesit ubrzo..

trasUl

Post Postao/la trasUl » 11 mar 2013, 16:06

Treba raskinut sa njim jer je idiot, bolje iz mlade škole kao Hajduk ubacit nekoliko igraca. Meni je najviše krivo što smo onako lako pustili Ivana Barisica da ode, taman nam onakav sada treba, dobar dribling, brz ...
NAJJACI IKAD.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 11 mar 2013, 18:13

Kako vam se cini zrinjski u ova 2 kola,jeste li losi kao mi?

trasUl

Post Postao/la trasUl » 11 mar 2013, 18:34

Isti kao i vi. Dobili Leotara nezasluzeno kuci 2-0. I Široki nas nadigrao na Pecari. Nema u Zrinjskom igre sve dok je Perić na klupi.
NAJJACI IKAD.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 11 mar 2013, 19:07

Mislim da vas je prekid na Pecari presjekao i negativno uticao na ekipu isto kao i nas onaj prvi gol u BL.
U srijedu je sve moguće, jer i vama i nama ova je tekma vadiona tako da je sve otvoreno.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.