Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
tako je majstore, hajde sad uzmi ovo
Ne zna se koji je nesposobniji. Bože sačuvaj tenisa i govana.
Federer je u haosu kada ima break loptu.Ko da se boji 

To znači da je Andy digao nivo igre, jer je u prva tri seta on bio lošiji.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne zna se ko je lošiji
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Duži game negoli Serenini setovi 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ne znam šta vi ljudi gledate, i na kakav ste vi to tenis navikli, ne znam majke mi 

što reče @vurtu4l na moje veliko oduševljenje radvanska je izbacila iritantnog drekavca... koliko samo pameti, koliko talenta u svakom potezu... u svijetu bjesomucnih nabijaca lopti ona je svjetlo nade... šteta što ne popravi malo fizikalije...
inače cekam fedexa za neku kintu...
igrao prvi set na radvansku kvota 4, prvi set na cibulukovu 2,2 manje gemova prvi set nadala 2 kvota, te nešto nba... i čistog keca na fedju... tako da ajmo fedo
inače cekam fedexa za neku kintu...
igrao prvi set na radvansku kvota 4, prvi set na cibulukovu 2,2 manje gemova prvi set nadala 2 kvota, te nešto nba... i čistog keca na fedju... tako da ajmo fedo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadal zadovoljno trlja ruke. Još jedan Grand Slam u njegovoj kolekciji.
Jel samo kod mene nestao zvuk sa Eurosport Srbija i sada su Britanski komentatori sa Wilanderom? 

Idi negdje na live klađenje i ogradi se, imaš Mareja za kvotu 5,00. Roger bi nakon ovog gema moga pući k'o kokica.DANTES je napisao/la:inače cekam fedexa za neku kintu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
**** **** CES SAD **** TE SASRO SI SE POBJEDE....
Goni se više 20 minuta umireš i sad mu das ovo... Jao ne vjerujem, ako dobijes ovaj meč dobijes i Australiju
Goni se više 20 minuta umireš i sad mu das ovo... Jao ne vjerujem, ako dobijes ovaj meč dobijes i Australiju
i kod mene... ja nisam prebacio na srp jer mi se ne ds slušati banjac jer garant on radi jutros sinoć radio pesikan i ceronja....Alucard je napisao/la:Jel samo kod mene nestao zvuk sa Eurosport Srbija i sada su Britanski komentatori sa Wilanderom?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- francobaresi
- Kontakt:

Bouchard.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koliko čovjek može izgubiti živaca gledajući ga... Wimbledon 2008 i 2011, AO 2009, US Open 2009, 2010 i 2011, OI 2012... to je što mi prvo pada na pamet. Spisak se definitivno neće zaustaviti na ovom meču. Vama što navijate za Nadala su jedino oni maratoni s Đokovićem bili bolni, a mi Federerovci s ovim svake godine traume doživljavamo. 

Sta sebi radi,mogo je dosad otic u hotel i lec spavat.Ovo ako spusi bice jos veca tragedija od onih sa Berdychom i Tsongom na Wimbledonu,odnosno sa Djokom na US Openu.
Evo vratio mi se ton, šuti, sva sreća nije banjacDANTES je napisao/la:i kod mene... ja nisam prebacio na srp jer mi se ne ds slušati banjac jer garant on radi jutros sinoć radio pesikan i ceronja....Alucard je napisao/la:Jel samo kod mene nestao zvuk sa Eurosport Srbija i sada su Britanski komentatori sa Wilanderom?

francobaresi je napisao/la:
Bouchard.

Slažem se. Izgubiti od ovakvog Murraya je tragedija, ne samo za Rogera, već za kompletnu TOP 20 postavu.darker10 je napisao/la:Sta sebi radi,mogo je dosad otic u hotel i lec spavat.Ovo ako spusi bice jos veca tragedija od onih sa Berdychom i Tsongom na Wimbledonu,odnosno sa Djokom na US Openu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Federer forsira Andyjev backhand, izgleda da je primijetio bolne grimase koje pravi njegov protivnik izvijajući se da udari pomenuti udarac. Sada jednostavno mora doći break, nema više šta čekati.

Ne pretjeruj.Virtu4l je napisao/la:Izgubiti od ovakvog Murraya je tragedija, ne samo za Rogera, već za kompletnu TOP 20 postavu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.