FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 07 okt 2012, 19:03

exbabilon je napisao/la:slika

U svijetu ga dižu u nebesa, a kod nas ga pljuju! Znaš ti nas, **** ti nas! ;)
Daj, koga uopće može biti briga sto pljuju pitari, oni iz zenice , bljuke i sl.treba živjeti život i Želju kao da njih nema.
Željezničar nema konkurenciju.Kakva ti inteligencija mora biti da pljuješ Osima, a poštuješ selimovića dinu , plagijatora , mogu reći da bi se taj čovjek klonirao u mamića koliko se trudi biti njemu sličan, to je baš za neuke priča.To je jednostavno njihov prostor, njihova demokratija, sloboda, izbor.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 07 okt 2012, 19:30

Samo Željo
slika

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 okt 2012, 19:37

England je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:slika

U svijetu ga dižu u nebesa, a kod nas ga pljuju! Znaš ti nas, **** ti nas! ;)
Daj, koga uopće može biti briga sto pljuju pitari, oni iz zenice , bljuke i sl.treba živjeti život i Želju kao da njih nema.
Željezničar nema konkurenciju.Kakva ti inteligencija mora biti da pljuješ Osima, a poštuješ selimovića dinu , plagijatora , mogu reći da bi se taj čovjek klonirao u mamića koliko se trudi biti njemu sličan, to je baš za neuke priča.To je jednostavno njihov prostor, njihova demokratija, sloboda, izbor.
I treba ih ignorisati i ostaviti da uzivaju u svom prostoru,demokratiji,slobodi i izboru i treba ih ostaviti da uzivaju u svojim lazima,obmanama iz samilositi prema sebi samima i da dokazuju sami sebi da su svi protiv njih a istina je da druge zaboli neka stvar i za njih i njihove lazi,a mi cemo i dalje iz inata uzimatu titule,kupove,steliti prvenstva,tata Osim ce nam steliti sudije i pet kola unaprijed u derbiju(glupa izjava Sesara,koji jad mili Boze) iako se sudije delegiraju uoci samog derbija,stelice nam sve sto treba a oni neka i dalje iz svoje nemoci i jada pisu sta hoce je...i se,jer mi smo najveci i najtrofejniji BH-a klub,mi smo domicilni klub ovoga grada mi smo jednostavno FK ZELJEZNICAR njihova nocna mora.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 07 okt 2012, 20:30

valjda ce nesto sad biti oko stadiona... stari-novi nacelnik ostao na toj funkciji u novom sarajevu... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 okt 2012, 21:53

Znaci da Dželo ostaje na mjesto direktora kluba, a Gojer ce se i dalje motati oko kluba.
Nikako se rijesiti parazita.
NO PYRO NO PARTY

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 okt 2012, 21:55

jovanmaksimovic je napisao/la:valjda ce nesto sad biti oko stadiona... stari-novi nacelnik ostao na toj funkciji u novom sarajevu... ;)
Bit ce ti prvo da se nema sredstava, pa kad ponovo dodju izbori pokrenut ce se plan rekostrukcije stadiona i tako sve u krug. Nemoj se puno nadati.
NO PYRO NO PARTY

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 okt 2012, 22:38

Buu je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:valjda ce nesto sad biti oko stadiona... stari-novi nacelnik ostao na toj funkciji u novom sarajevu... ;)
Bit ce ti prvo da se nema sredstava, pa kad ponovo dodju izbori pokrenut ce se plan rekostrukcije stadiona i tako sve u krug. Nemoj se puno nadati.
sad će dvije godine mjeriti ,tražiti dozvole ,raspisivati tendere do slijedećih izbora .Kad bude proslava titule u maju treba pozvati kolđu da nam presjeće vrpcu na zapadnoj tribini :lol: :lol: :lol: :lol:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 07 okt 2012, 23:11

Veceras stigao kuci,radio kao posmatrac na izborima,na jednom listicu tokom brojanja lik preko cijeog lista napisao:ZAJKO ZEBA! :D

Mrsko mi da prebacim sliku sa mobitela 8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 okt 2012, 23:17

Trebao bi Zeljo biti kaznjen za ovo... Sva raja glasala za Zelju, Zajka Zebu, Ivicu Osima i ekipu, Drzavu Zelju... Ja mislim da je ovo uvreda na nacionalnoj osnovi, trebao bi BABO ovo dobro pogledati... :lol: :lol: :lol:
Joj sutra kada izade na raznim portalima... :lol: :lol: :lol:

A sto se Koldze tice, trebali bi uloziti svi pa da se izloziti transparent na ulazu na sjever. "Sjecate li se obecanja nacelnice, niste nas valjda zaboravili" ;)

Doduse jedini je i odradio sto je obecao, nesto se cupka ali cisto neka imao kao podsjetnik, da ne baca raja opet po cevape. Nemam nista protiv njega stvarno, cak jedino u njegovom mandatu pocela ova prica oko Grbavice. ;)

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 07 okt 2012, 23:35

Radi ovakvih poput @dzolezeljo, danas je opet lopov pobjedio na izborima. Moze Koldzo uzeti jos 100 mandata, ali zapamti, nikada Grbavicu nece napraviti! Imaju resurse, dozvole sve mogu izvaditi u roku od deset dana i napraviti stadion. Medjutim sta onda ? Kojom ce onda pricom obmanjivati raju, davati lazna obecanja i skupljati glasove ?
Napraviti stadion nije isto sto i asfaltirati ulicu. Stadion napravis jednom i narednih 20 godina ga ne moras dirati, dok ulicu zakrpis i traje ti do pred izbore kada je opet renoviras i raja te dize u nebesa "e onaj je asfaltiro nasu ulicu, treba biti nacelnik". Zato nas i zovu glupi Bosanci! Stadion nece napraviti Koldzo (SDA), nece napraviti ni Muharemovic (SDP), niti bilo koja druga stranka! Licno ja vise nade polazem u fly emirates kompaniju da ce nas kupiti, nego sto ce nasi nivoi vlasti uciniti nesto po pitanju Grbavice...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 okt 2012, 00:00

Buu je napisao/la:
Mislim nije to ni tako lako mladja raja se zalijece, u opcini mu u svakoj drugoj ulici pisa kanalizacija ili voda, ceste haman pa katastrofa o ostalim stvarima i da ne govorim. Ne smije se on tako ni zaletiti s vecom sumom novca i uz to za takve stvari se pita opcinsko vijece. Ne kazem da je nemoguce ali od strane opcine tesko mozda grad ili kanton to mi je nekako logucnija opcija da oni zavuku ruku u padze. Al' vidjecemo za nadati se da vise i krene ta izgradnja stadiona na ovaj ili onaj nacin, a ne samo rijecima od 98' ga prave sto mercedes sto raznorazne firme :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 okt 2012, 10:32

slika

...iz jedne radnje na carsiji...

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 08 okt 2012, 11:18

Azzurri je napisao/la:Radi ovakvih poput @dzolezeljo, danas je opet lopov pobjedio na izborima. Moze Koldzo uzeti jos 100 mandata, ali zapamti, nikada Grbavicu nece napraviti! Imaju resurse, dozvole sve mogu izvaditi u roku od deset dana i napraviti stadion. Medjutim sta onda ? Kojom ce onda pricom obmanjivati raju, davati lazna obecanja i skupljati glasove ?
Napraviti stadion nije isto sto i asfaltirati ulicu. Stadion napravis jednom i narednih 20 godina ga ne moras dirati, dok ulicu zakrpis i traje ti do pred izbore kada je opet renoviras i raja te dize u nebesa "e onaj je asfaltiro nasu ulicu, treba biti nacelnik". Zato nas i zovu glupi Bosanci! Stadion nece napraviti Koldzo (SDA), nece napraviti ni Muharemovic (SDP), niti bilo koja druga stranka! Licno ja vise nade polazem u fly emirates kompaniju da ce nas kupiti, nego sto ce nasi nivoi vlasti uciniti nesto po pitanju Grbavice...
Ne radi se tu ni o tim strankama vise,onaj koji nije podrzao Djelu .i to Djelu kao Zeljinu ikonu u jednom periodu .nema pravo ni da pita nesto oko stadiona..Za jedno 4 godine cete opet imati prezentaciju

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 08 okt 2012, 11:49

[youtube][/youtube]

slika
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 okt 2012, 12:14

slika

Edit: Hoce li danas biti trening :?:
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 okt 2012, 13:01

Azzurri je napisao/la:Radi ovakvih poput @dzolezeljo, danas je opet lopov pobjedio na izborima. Moze Koldzo uzeti jos 100 mandata, ali zapamti, nikada Grbavicu nece napraviti! Imaju resurse, dozvole sve mogu izvaditi u roku od deset dana i napraviti stadion. Medjutim sta onda ? Kojom ce onda pricom obmanjivati raju, davati lazna obecanja i skupljati glasove ?

Pogresno si me protumacio. ;) Ostali dio posta si veoma dobro napisao, u tome se slazemo 100%. ;)

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 08 okt 2012, 17:16

pa prije svega treba pritisnuti koldzu oko stadiona, da "slucajno" ne zaboravi sta je obecao obicnom narodu... ako klub i navijaci budu jedni i budu zajednickim snagama non stop spominjali na stadion, mislim da i nacelnik nece ostati gluh...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 08 okt 2012, 17:51

Bilo je ovih projekata, maketa, crteža proteklih dana/mjeseci. Samo nisam saznao niti kod jednog projekta ko je sve predviđen kao finansijer?

I još jedna stvar me zanima pošto nisam iz SA: Može li mi ko reći nešto više o Udruženju/udruzi navijača? Znači njihova uloga, aktivnosti, ko sve može biti član, kako?
NAPRIJED NARODE!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2012, 17:57

Kad se završi čitav projekat stadiona, znači idejni i izvedbeni, da se zna tačna cijena koliko bi stadion koštao, tek se onda mogu tražiti investitori i moguće donacije.Ovako sam par sličica koje izgledaju kao da su u paintu rađene, ne možemo se nadati ničemu.
Džo Kol očekujemo da ispuniš obećanje ! Želimo
slika
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 08 okt 2012, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 okt 2012, 19:45

Ovi izbori postali prava zajebancija :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, zeljovolimte i 80 gostiju.