Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Odlicno za Ingsa da pokaze da ga ne treba otpisivati. Uz Manea i Salaha mislim da moze jako dobro odigrati.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tooooo Daaannnyyy !!!
I meni je bas drago zbog njega zasluzio je ovaj gol.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tooooo Daaannnyyy !!!
Karius pocinje liciti na ozbiljnog golmana, sve cekam zutu minutu i da se u.sere na ovaj dobar period ali ovo je vec konstanta
Eh otkad ja govorim da će Karius pkazati kvalitetmcmanaman je napisao/la:I meni je bas drago zbog njega zasluzio je ovaj gol.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tooooo Daaannnyyy !!!
Karius pocinje liciti na ozbiljnog golmana, sve cekam zutu minutu i da se u.sere na ovaj dobar period ali ovo je vec konstanta

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ova utakmica se igra sa 25% snage. Bas mi je drago zbog Ingsa. u drugom poluvremenu zamijeniti Manea i Salaha Firminom i Oxom.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakva je sirovina ovaj Henderson
Samo cekam kraj sezone da dodje Keita i da ne gledam ovog panja u prvih 11..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Da, i ja to nešto kontam. Treba Momu i Sadia odmoriti, možda i Solankea ubaciti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ova utakmica se igra sa 25% snage. Bas mi je drago zbog Ingsa. u drugom poluvremenu zamijeniti Manea i Salaha Firminom i Oxom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj Gomeza u pm !!!
Gomez ispoštovao kao i svaki put do sada, obavio svoj dio zadatka: pusti protivnika neka preko tvoje strane dođe do gol šanse.
Kad odigras 80 minuta postignes dva gola, umaras igrace pred polufinale LŠ i onda u 10 minuta sve padne u vodu..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ali kakvo istrcavanje Kariusa kod gola Rondon
Bolje da je na gol liniji ostao. Jeftino primljeni golovi ali potpuno opustena utakmica. Slomit ce se kola na vucici. 
Najzanimljiviji mi je Moreno. Nit ga ima u napadu, niti igra odbranu, igrac manje na tereni def.

Najzanimljiviji mi je Moreno. Nit ga ima u napadu, niti igra odbranu, igrac manje na tereni def.
Ma Moreno je bas los, njega pod hitno treba prodati na ljeto.
Bas ovaj WBA voli patiti Liverpool, valjda ispadnu
Bas ovaj WBA voli patiti Liverpool, valjda ispadnu

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Moreno, Gomez, Ings, Solanke, Klavan sve polovnjaci moze se to zamijeniti mnogo korisnijim i boljim igračima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tačno se vidjelo danas zašto Klavan, Moreno pa i Gomez (mada je igrao češće do popvrede od ove dvojice) nisu starteri u ovoj ekipi...ok, stoji to da kad ne igraš dosta vremena pa ih još gurneš zajedno na teren da baš i neće bajno izgledati, ali opet...
Karius mora pod hitno poraditi na centaršutevima i izlijetanjima na visoke lopte, to kada bi riješio bio bi bombona golman.
Karius mora pod hitno poraditi na centaršutevima i izlijetanjima na visoke lopte, to kada bi riješio bio bi bombona golman.
Popravili su drasticno branjenje prekida, jbg jedino to branjenje ne prolazi protiv WBAOsim13 je napisao/la:Tačno se vidjelo danas zašto Klavan, Moreno pa i Gomez (mada je igrao češće do popvrede od ove dvojice) nisu starteri u ovoj ekipi...ok, stoji to da kad ne igraš dosta vremena pa ih još gurneš zajedno na teren da baš i neće bajno izgledati, ali opet...

Ne fakat, odlicno brane prekide u ovom dijelu sezone, ali danas su svi izgledali toliko zbunjeno i konfuzno da je to smijesno. Al sta ces kad ih ovako stavis sve zajedno, a da prije toga mjesec dana nisu uopste igrali. Nije meni toliko Klavan kritican, koliko su Moreno i Gomez po bokovima... bas su losi.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ima li straha od gubitka lp ? 1 pobjeda cak i u slucaja poraza od chelsea ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hegazi je morao dobiti crveni karton za onaj udarac u stomak Ingsa.
Dijelio sam danas pakete pa sam sreća izbjegao ovu blamažu.
Neka je Salah dao go, to je najbitnije. Lijepo je gledati japu kako se koprca, još da nema zelenih forumaša u našim redovima još bi bolje bilo.
Neka je Salah dao go, to je najbitnije. Lijepo je gledati japu kako se koprca, još da nema zelenih forumaša u našim redovima još bi bolje bilo.
Kocka je bačena
kako glupa utakmica ispade...ako nista bar je klopp vidio kakvi su igraci moreno i slicni a bilo ih je i ovdje koji su pisali da je bolji od robertosna.
bolje da su igrali sve mladi igraci bar da se ovi glavni odmore ovako se moze opet zakomplikovati situacija u ligi a to ti ne treba pred zavrsnicu lige prvaka.
pozitivno jedino sto je salah dao on je najveca sansa da neki trofej stigne u liverpool samo se molit da ga kane ne prestigne
bolje da su igrali sve mladi igraci bar da se ovi glavni odmore ovako se moze opet zakomplikovati situacija u ligi a to ti ne treba pred zavrsnicu lige prvaka.
pozitivno jedino sto je salah dao on je najveca sansa da neki trofej stigne u liverpool samo se molit da ga kane ne prestigne

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.