FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amidzaTan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amidzaTan » 02 feb 2015, 15:03

Evo da porucim ovom laznom Benki da se svi sposte sa juga zajedno sa Zeljkovicem, Uzelcom, Kosoricem ... nece moci naseg Leona zaustaviti, tako da ce im Radovac biti sad najmanja briga, a svi znamo kako ono kod radovca ide 123 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odjasi SABANE nije ti mjesto ovdje!!!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 02 feb 2015, 15:04

mma_hz je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
Head je napisao/la:Izgleda da su nasi igraci kraci po 5 stoja za onu jucerasnju predstavu. :lolno:
LAŽ !

@ Hilmo ne igramo s Realom, ne lupaj gluposti!
S obzirom da su im plate za nase uslove fenomenalne ,kao i uslovi za rad onakve neozbiljnosti poput utakmice u Visokom se ne smiju desavati..vala ja bi volio da ih klepe malo po dzepu...ovo im je posao i uvijek moraju da ga rade sa 100 posto ozbiljnoscu...
Ma pusti, kakve crne neozbiljnosti.
Ja sam bio na utakmici i nevjerovatno je kako je los teren bio i samo je sreca da se niko nije povrijedio.
Momci su se trudili i ispunjavali ono sto je Kodro trazio od njih i rezultat apsolutno nije bitan kao ni jedan u prijateljskoj utakmici, samo je bitan 28. februar i gostovanja u Gradaccu.
Meni je cak i drago sto je rezultat bio kakav je bio, i to mi je cak najdrazi poraz otkako zivim za ovaj klub iz razloga da se malo i igraci spuste na zemlju, a posebno mi navijaci jer smo previse razmazeni u zadnje vrijeme.

+ u toj Bosni ima 7-8 nasih bivsih juniora + nas trener, i ova pobjeda je toj djeci veliki motiv da bolje rade i napreduju pa da mozda dobiju priliku na Kosevu, ili mozda negdje u inostranstvu a onda ce i Sarajevo dobiti nesto para.
A i jako je bitno da ta Bosna udje u prvu ligu Federacije vec ove sezone, pa da od iduce sezone djeca koja izlaze iz Akademije dobiju sansu u toj ligi i da se kale za prelazak u prvi tim Sarajeva.

Sve je to puno bitnije od jednog poraza u prijateljskoj utakmici na obicnoj njivi od djece koje zele da se pokazu pa da se vrate u najdrazi dres.

@Head meni jedan nas igrac kaze da nisu kaznjeni.
Sigurno Jasenkovic ne zna bolje od njega.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 feb 2015, 15:07

Momci nema potrebe da se svadjate...ja sam potegao pricu o tome da benko ima viska kila,siguran sam da je on klasan spic...tako da nije ni bitno to oko stomaka..to sam napisao ono sto sam primjetio na slikama sa priprema..
@svrakindolac moj heheh ,nisam bio na tekmi ,postujem tvoje misljenje i vjerujem ti da je tako kako ti pises jer si bio na tekmi,al jbg svaki poraz boli...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 02 feb 2015, 15:10

mma_hz je napisao/la:Momci nema potrebe da se svadjate...ja sam potegao pricu o tome da benko ima viska kila,siguran sam da je on klasan spic...tako da nije ni bitno to oko stomaka..to sam napisao ono sto sam primjetio na slikama sa priprema..
@svrakindolac moj heheh ,nisam bio na tekmi ,postujem tvoje misljenje i vjerujem ti da je tako kako ti pises jer si bio na tekmi,al jbg svaki poraz boli...

Benko nema viska kilograma prijatelju, mozda ima viska koji misic a mi nismo upoznati na ovim prostorima sa tim dijelom anatomije pa nam cudno (pojedincima)!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 feb 2015, 15:12

amidzaTan je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Momci nema potrebe da se svadjate...ja sam potegao pricu o tome da benko ima viska kila,siguran sam da je on klasan spic...tako da nije ni bitno to oko stomaka..to sam napisao ono sto sam primjetio na slikama sa priprema..

Benko nema viska kilograma prijatelju, mozda ima viska koji misic a mi nismo upoznati na ovim prostorima sa tim dijelom anatomije pa nam cudno (pojedinima)!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; ma zbog ove slike sam ja pomislio...
FK SARAJEVO.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 02 feb 2015, 15:16

mma_hz je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:

Benko nema viska kilograma prijatelju, mozda ima viska koji misic a mi nismo upoznati na ovim prostorima sa tim dijelom anatomije pa nam cudno (pojedinima)!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; ma zbog ove slike sam ja pomislio...

Odes i pogledas trening, i sve ce ti biti jasnije vjeruj mi, Benko puca od snage i spremnosti, a sta je jos obecavajuce je to da se vidi na njemu ta zelja za igrom...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 feb 2015, 15:17

Ma bio sam na jednom onom prvom treningu...djelovali su mi svi zeljni ,spremni i jaki..ma to je najvzanije da su zeljni heheh iz tog razloga jer nam je velika konkurencija svi se trude duplo vise..nadam se da ce i juniori dobijati priliku...mozda smo trebali Mihojevica i Andjusica poslati u Bosnu isto.. :? :?
FK SARAJEVO.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 02 feb 2015, 15:46

Kako saznaje "Avazov Sport", naš reprezentativac Ognjen Vranješ će karijeru nastaviti u Turskoj.

Naime, Vranješ je prije desetak minuta, tek nakon što je prošao ljekarske preglede, potpisao jednoipogodišnji ugovor sa prvoligašem Gaziantepsporom.

Da se zavrsi prica i o njemu.

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 16:06

amidzaTan je napisao/la:Evo da porucim ovom laznom Benki da se svi sposte sa juga zajedno sa Zeljkovicem, Uzelcom, Kosoricem ... nece moci naseg Leona zaustaviti, tako da ce im Radovac biti sad najmanja briga, a svi znamo kako ono kod radovca ide 123 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odjasi SABANE nije ti mjesto ovdje!!!
Ovdje pisemo o nasem klubu nevidim razlog da spominjes igrace drugih klubova i prizivas ih na temu.To sta ce on uraditi cemo tek da vidim,ranije sam napisao dabogda zabio 20 golova.Nisi ocigledno bio na utakmici u visokom, a da jesi mogao si vidjeti.UOStalom da je SPREMAN zabio bi 3 gola.MEni nekad izgleda isto kao da ovdje postoje ljudi koji su placeni da pisu. Pa sta nisu spremnu nijedan ni drugi,ima mjesec do pocetka sezone sve se to moze srediti i sredit ce se vjerovatno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 feb 2015, 16:11

Definitivno nema ništa od Kelave ode u Slovačku koliko sam čuo već je tamo stigao, okrenuti se traženju novog golmana. Tekma protiv Bosne je nevažna tek ćemo u Turskoj pred kraj priprema vidjeti gdje smo i naravno protiv Leotara, a do tada opušteno.
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 feb 2015, 16:14

Yebo mater ako ovo nije Aldin :D

Covjek izbjegava ban, tako sto nam oci mase onim, NAS klub, NASI igraci, itd :lol:
A upravo je to radio s nikom "Buba00"(mislim da tako nekako ide), malo ovde govori NAS klub, malo na komsijin forum govori NAS klub.. :lol:

Najveci pacenik trenutno u Bosni :lol: :lol:

Aldine :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 feb 2015, 16:25

Ignorisite trolove !

Drugi dio priprema pocinje a mi jos uvijek nismo rijesili golmansku poziciju, ja se nadam da ce se to rijesiti u toku ove sedmice. Nama treba dobar golman pod hitno, nadam se da jos uvijek postoji sansa da dovedemo Borjana.
Ti si opet šampion !

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 02 feb 2015, 16:32

Milion % Aldin. Samo on mmoze ovakve psihodelicne postove pisati. Samo ignore...i niko da mu ne odgovara...otice sam odavde

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 02 feb 2015, 16:36

Zip je napisao/la:Yebo mater ako ovo nije Aldin :D

Covjek izbjegava ban, tako sto nam oci mase onim, NAS klub, NASI igraci, itd :lol:
A upravo je to radio s nikom "Buba00"(mislim da tako nekako ide), malo ovde govori NAS klub, malo na komsijin forum govori NAS klub.. :lol:

OdaVeliki je banovan mislim sinoc od strane Ace.I sad je pod nickom Benko B. Valjda administracije reaguje,jer je više nego ofiran.A kako je banovan tako je mijenjao nickove Buba00,Aldin,OdaVeliki itd.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 feb 2015, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 02 feb 2015, 16:39

@amypitar :clap:
istu pricu je ako se dobro sjecam vodio i na njihovoj temi ovo on treninge prati,kilaza itd.

@BenkoB je napisao :
-Kakvu sam glupost napisao?Sto sam napisao onako kako jeste da imaju viska kila benko i alispahic?

a na temi anamo onih ..

-Ali vec kad me vuces za jezik, bio sam na treningu Sarajeva na kojem se vidi da Alispahic ima viska 10 kila, a da Benko uopce ne odskace od njega. Isto dvije debeljuice na termin.
Ti si opet šampion !

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 16:50

amypitar je napisao/la:
Zip je napisao/la:Yebo mater ako ovo nije Aldin :D

OdaVeliki je banovan mislim sinoc od strane Ace.I sad je pod nickom Benko B. Valjda administracije reaguje,jer je više nego ofiran.A kako je banovan tako je mijenjao nickove Buba00,Aldin,OdaVeliki itd.
Neprovaljuj se majke ti mile.Kakve bube, ode jesi normalan.Ti ces da se meni prestavis kao veci pitari zato sto sam ja napisao nesto sto je istina.Pola vas niti neide na utakmice a komentarisete nesto.DA vam nije foruma nebi znali kako izgleda benko. Sjasite ako nejmate sta pisati normalno.Isto kakve babe u kucama,izadete malo uzmite vazduha a neke teorije pravite nekakve bube aldini :urnebes:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 feb 2015, 16:50

Vranješ u
Gaziantepsporu potpisao
jednoipogodišnji ugovor

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 feb 2015, 16:51

Aldine Aldine Aldine napolje napolje...Misljenja Sam da nasa uprava razmislja na nacin dovescemo golmana(tako I igraca) Samo ekstra klasu a Ako nebude takvi neka bandovica do kraja sezone a ugovor mu necemo produzit I onda na Ljeto dovest ekstra klasu golmana..neznam kolko je ovo pametno al Meni ima Logike..Said je sa 91kg se Igro sa igracima premijer lige..koja je jos amaterska nazalost

BenkoB
Kontakt:

Post Postao/la BenkoB » 02 feb 2015, 16:54

Pregovara se sa jednim golmanom iz slovenije do kraja sedmice se znati

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 feb 2015, 16:54

simon je napisao/la:@amypitar :clap:
istu pricu je ako se dobro sjecam vodio i na njihovoj temi ovo on treninge prati,kilaza itd.

@BenkoB je napisao :
-Kakvu sam glupost napisao?Sto sam napisao onako kako jeste da imaju viska kila benko i alispahic?

a na temi anamo onih ..

-Ali vec kad me vuces za jezik, bio sam na treningu Sarajeva na kojem se vidi da Alispahic ima viska 10 kila, a da Benko uopce ne odskace od njega. Isto dvije debeljuice na termin.
Ma 1000 % .Evo administracija nek provjeri,ja cu mu se javno izvinuti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos i 52 gosta.