PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#Muha cija je bolja trava?
#1010 budi miran, izbacit cemo vas, samo radi boja ove godine smo vas ostvili.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
U nedostatku fudbala, boljih tema, ljudi posežu za tim pristupom da bi se citirali i nakucali 4-5 stranica. Sad je počeo Goosman, ranije su to bili AirMike i onaj sukrijadino, vjerovatno se radi o jednoj osobi s više nickova. Muha, Virto, Raonffa, Rokoko itd nikad nisu spominjali ratne zločince. Kod nas Tobe zna bocnut, Joker večeras odgovorio na provokaciju, nije prvi počeo.sviunapad1010 je napisao/la:Ovo za ratne zločince pitam tebe muha jer mi.ne ide u glavu ta zayebancija između pitara i manijaka. U cemu je fora. Ostali su neozbiljni da ih pitam ali je totalno degutantno lijepiti ovdje postere tih divljaka.
A ovo za osuđenog kriminalca su vala oprali na ruke ko ćoravi spijun cvaju. Dajte malo kvaliteta.
Mutevelije ovdje upadnu ali slaba im postava na forumu. Dobiju odmah po usima da su morali praviti za sebe prepucavanja posebna.
Vidi prizona bebac bucko. Buci buci![]()
Smiješno i nepotrebno po meni, al uvijek se na pauzama ovakve stvari dešavaju. U toku sezone nema tih sr.anja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Ja da se pitam odma bi dao ban za takve gluposti.sviunapad1010 je napisao/la:Ovo za ratne zločince pitam tebe muha jer mi.ne ide u glavu ta zayebancija između pitara i manijaka. U cemu je fora. Ostali su neozbiljni da ih pitam ali je totalno degutantno lijepiti ovdje postere tih divljaka.
A ovo za osuđenog kriminalca su vala oprali na ruke ko ćoravi spijun cvaju. Dajte malo kvaliteta.
Mutevelije ovdje upadnu ali slaba im postava na forumu. Dobiju odmah po usima da su morali praviti za sebe prepucavanja posebna.
Vidi prizona bebac bucko. Buci buci![]()
Ali vala peglaju za Osima svaki dan ko papagaji zemberek te ****.
Ima drugih stvari da se mezimo. Mislim oni su zamrzli ove prosle sezone pa ih malo i razumijem.
Prisonbrake nema pojma

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ko je postavljo odine postere ovdje? to je za trajnog bana!!!sviunapad1010 je napisao/la:Ovo za ratne zločince pitam tebe muha jer mi.ne ide u glavu ta zayebancija između pitara i manijaka. U cemu je fora. Ostali su neozbiljni da ih pitam ali je totalno degutantno lijepiti ovdje postere tih divljaka.
U nedostatku fudbala i boljih tema,vi konstantnno posezete za tim pristupom....itd.skoroalen je napisao/la: U nedostatku fudbala, boljih tema, ljudi posežu za tim pristupom da bi se citirali i nakucali 4-5 stranica. Sad je počeo Goosman, ranije su to bili AirMike i onaj sukrijadino, vjerovatno se radi o jednoj osobi s više nickova. Muha, Virto, Raonffa, Rokoko itd nikad nisu spominjali ratne zločince. Kod nas Tobe zna bocnut, Joker večeras odgovorio na provokaciju, nije prvi počeo.
Smiješno i nepotrebno po meni, al uvijek se na pauzama ovakve stvari dešavaju. U toku sezone nema tih sr.anja.
Nije ni cudo,takva vam je psihologoja.
Ako je sta nejasno prelistaj temu.
💩💩
Kakvim pristupom? Ko je od nas spomenuo ratne zločince? A nije da nemamo materijala. Ti si prvi postavio Karadžića kao odgovor na priču o Osimu. Osim je kriminalac i to je to, prod'o je utakmicu i našamaran je na terenu, suspendovan je iz fudbala itd. I vi pričate svašta o rahmetli Hasetu i to je između vas i nas. Jedan - jedan.Goosman je napisao/la: U nedostatku fudbala i boljih tema,vi konstantnno posezete za tim pristupom....itd.
Al nisko je kao odgovor na Osima spomenut Karadžića. Imamo i mi konja za utrku al se neću spuštat na tvoj nivo, da ti kažem ko je od tih monstruma povezan sa Željezničarom, jer je to rak rana svih Bošnjaka, pa i poštenih Srba i Hrvata u BiH. Priča o Karadžiću dotiče i Tuzlake (u šta si se uvjerio), Zeničane, Mostarce... na fudbalskoj temi spominješ čovjeka odgovornog za smrt 200.000 ljudi samo zato jer ti je neko uvrijedio klupsku legendu? Nekad se ovdje pisalo o Osimovoj bolesti i to nas je 90% sa našeg PDFa osuđivalo, al ne sjećaš se ti toga moj sukrija, nego si prošle godine osnovnu završio, otkrio forum i napravio 16 profila da truješ raju o Karadžiću. Sram te bilo.
-
- Kontakt:
vi mozete samo izbacit novi index nekvalitete zrakaprisonbreak je napisao/la:#Muha cija je bolja trava?
i seriju gas maski

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 05 jul 2018, 08:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne moze se pljuvati po ljudima koji su preselili.
Da je Ivica npr preselio nikad o njemu ne bih nista ruzno napisao.Ja sam dijete ovog grada a ne papak da se sprdam sa mrtvim ljudima.Cak STA vise ne bih se nikad sprdao sa njegovim zdravljem a kamoli sta vise.
Zato i postoji podjela na raju i papke.
Da je Ivica npr preselio nikad o njemu ne bih nista ruzno napisao.Ja sam dijete ovog grada a ne papak da se sprdam sa mrtvim ljudima.Cak STA vise ne bih se nikad sprdao sa njegovim zdravljem a kamoli sta vise.
Zato i postoji podjela na raju i papke.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne prodje ni jedan dan da maskota i jos par pokusaja ne napisu nesto o 'odi bojbodi',na sto se odnosio moj komentar sa R.K.skoroalen je napisao/la:Kakvim pristupom? Ko je od nas spomenuo ratne zločince? A nije da nemamo materijala. Ti si prvi postavio Karadžića kao odgovor na priču o Osimu. Osim je kriminalac i to je to, prod'o je utakmicu i našamaran je na terenu, suspendovan je iz fudbala itd. I vi pričate svašta o rahmetli Hasetu i to je između vas i nas. Jedan - jedan.Goosman je napisao/la: U nedostatku fudbala i boljih tema,vi konstantnno posezete za tim pristupom....itd.
Al nisko je kao odgovor na Osima spomenut Karadžića. Imamo i mi konja za utrku al se neću spuštat na tvoj nivo, da ti kažem ko je od tih monstruma povezan sa Željezničarom, jer je to rak rana svih Bošnjaka, pa i poštenih Srba i Hrvata u BiH. Priča o Karadžiću dotiče i Tuzlake (u šta si se uvjerio), Zeničane, Mostarce... na fudbalskoj temi spominješ čovjeka odgovornog za smrt 200.000 ljudi samo zato jer ti je neko uvrijedio klupsku legendu? Nekad se ovdje pisalo o Osimovoj bolesti i to nas je 90% sa našeg PDFa osuđivalo, al ne sjećaš se ti toga moj sukrija, nego si prošle godine osnovnu završio, otkrio forum i napravio 16 profila da truješ raju o Karadžiću. Sram te bilo.
Tako da ako ti je staisfakcija da i dalje lazes i umisljas samo nastavi.
Uostalom,tako ste i nauceni.Od UDBE preko radovana.
Sikter.
💩💩
Prenisko si pao moj Guzmane alias sukrijadino, opet ću ti prešutjet ovo za Radovana. A post ću ti prijavit, i sve moderatore ovog usr.anog foruma pozvat da banuju sve vas 15togodišnjake koji žive u 90tim, i nemaju drugačiji način provokacije nego otvaranjem rana onim koji žive istraumirani zbog Radovana i njegovog pokreta.
- prisonbreak
- Kontakt:
Slabo Sariele, ocekivao sam vise od tebeSariel1987 je napisao/la:vi mozete samo izbacit novi index nekvalitete zrakaprisonbreak je napisao/la:#Muha cija je bolja trava?
i seriju gas maski

Jel prosao Todor probu

-
- Kontakt:
Ma ja nije to taj nivo, razumijem
ne zamjerite kozama realno rijetko bi ko bio normalan da zivi u ovakvim uslovima
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Nama govore da smo zagađeni, a trenutno su zagađeniji od nas hahah
-
- Kontakt:
Sizifov posao raspravljat sa zenicanima o estetici ili pak bilo cemu drugom..
- prisonbreak
- Kontakt:
-
- Kontakt:

kosovska mitrovica oridjidji

- prisonbreak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prizon i sitan vez dok smislja kontru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.