FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Metalist je već nekoliko dana na pripremama u Turskoj, ima da nas razbucaju ko ...
Btw još 26 dana..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Btw još 26 dana..
LAŽ !Head je napisao/la:Izgleda da su nasi igraci kraci po 5 stoja za onu jucerasnju predstavu.
@ Hilmo ne igramo s Realom, ne lupaj gluposti!
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 02 feb 2015, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
ako nas razbije Metalist nmg ni zamisliti koja depresija ce da zavladahilmo je napisao/la:Ovaj Metalist je već nekoliko dana na pripremama u Turskoj, ima da nas razbucaju ko ...
Btw još 26 dana..

Pyro is not a crime !
Ma nek nas razbijaju po pripremama, samo da mi razbijemo Zvijezdu u Gradačcu. A i sumnjam da ce protiv Metalista nasi uci onako neozbiljno ko protiv Bosne.THEC je napisao/la:ako nas razbije Metalist nmg ni zamisliti koja depresija ce da zavladahilmo je napisao/la:Ovaj Metalist je već nekoliko dana na pripremama u Turskoj, ima da nas razbucaju ko ...
Btw još 26 dana..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sa ovom odbranom tesko cemo proci,a da nam ne zabiju 1-2 komada.
S obzirom da su im plate za nase uslove fenomenalne ,kao i uslovi za rad onakve neozbiljnosti poput utakmice u Visokom se ne smiju desavati..vala ja bi volio da ih klepe malo po dzepu...ovo im je posao i uvijek moraju da ga rade sa 100 posto ozbiljnoscu...kinosvra je napisao/la:LAŽ !Head je napisao/la:Izgleda da su nasi igraci kraci po 5 stoja za onu jucerasnju predstavu.
@ Hilmo ne igramo s Realom, ne lupaj gluposti!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
ma bitno je da se spremimo fizicki odnosno da Meho poslozi ekipu ,puno je igraca bit ce nezadovoljni uvrijedjeni itd treba stvoriti dobru atmosferu u ekipi .a nije bitno hocemo li pobjedivati na pripremama ja apsolutno vjerujem u ovu ekipu samo da se fizicki spreme i da ne bude trzavica u ekipi rezultati ce sigurno doci .
Nema razloga iko da bude nervozan sve dok budu igrali oni najbolji.a mislim da s obzirom na KUP da ce svi dobiti priliku..bordobijeli je napisao/la:ma bitno je da se spremimo fizicki odnosno da Meho poslozi ekipu ,puno je igraca bit ce nezadovoljni uvrijedjeni itd treba stvoriti dobru atmosferu u ekipi .a nije bitno hocemo li pobjedivati na pripremama ja apsolutno vjerujem u ovu ekipu samo da se fizicki spreme i da ne bude trzavica u ekipi rezultati ce sigurno doci .

Dejo
Kallasi Tatko Dupe Puzi
Cimi
Alispahic
Duljevic Stojcev Okic
Benko
Dobitna za Zvijezdu...

FK SARAJEVO.
Re: Odg: FK Sarajevo
mma_hz je napisao/la:Nema razloga iko da bude nervozan sve dok budu igrali oni najbolji.a mislim da s obzirom na KUP da ce svi dobiti priliku..bordobijeli je napisao/la:ma bitno je da se spremimo fizicki odnosno da Meho poslozi ekipu ,puno je igraca bit ce nezadovoljni uvrijedjeni itd treba stvoriti dobru atmosferu u ekipi .a nije bitno hocemo li pobjedivati na pripremama ja apsolutno vjerujem u ovu ekipu samo da se fizicki spreme i da ne bude trzavica u ekipi rezultati ce sigurno doci .![]()
![]()
Dejo
Kallasi Tatko Dupe Puzi
Cimi
Alispahic
Duljevic Stojcev Okic
Benko
Dobitna za Zvijezdu...
Stojcev nema pravo nastupa,zbog žutih kartona.
Kad se igra sa metalistom?
Srijeda, 04.02.2015 15:00, Stadion: Antalya (TUR)BenkoB je napisao/la:Kad se igra sa metalistom?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Valjda ce do pocetka priprema ova pojacanja skinuti par kila ono sto su igrati u visokom netreba nikome-
Re: Odg: FK Sarajevo
Taman da stavimo Radovca gore..amypitar je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Nema razloga iko da bude nervozan sve dok budu igrali oni najbolji.a mislim da s obzirom na KUP da ce svi dobiti priliku..bordobijeli je napisao/la:ma bitno je da se spremimo fizicki odnosno da Meho poslozi ekipu ,puno je igraca bit ce nezadovoljni uvrijedjeni itd treba stvoriti dobru atmosferu u ekipi .a nije bitno hocemo li pobjedivati na pripremama ja apsolutno vjerujem u ovu ekipu samo da se fizicki spreme i da ne bude trzavica u ekipi rezultati ce sigurno doci .![]()
![]()
Dejo
Kallasi Tatko Dupe Puzi
Cimi
Alispahic
Duljevic Stojcev Okic
Benko
Dobitna za Zvijezdu...
Stojcev nema pravo nastupa,zbog žutih kartona.

ma Benko mi na slikama ne izgleda u formi nimalo..stomak se fino primjeti...
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Benko je takav i u Rijeci bio takve je gradje slicno Saidu nije neki sprinter ,brzanac al mislim da nam on ima ono sto nama treba robusan zna se zagraditi opasan u sutu s obje noge ,glavom igra strasno ,rutiner uglavnom klasicni špic .top napadac za nase uslove
Mislim da je ovo najrealnija opcija za proljece... realno smo beton betona
Plus klupa...

Realno, prejaki smo

Plus klupa...

Realno, prejaki smo

CUj takav igrac koji ima stomacinu.Nadi slike kad je igrao u rijeci pa uporedi s ovom slikom iz viskog pa ces vidjeti da pricas gluposti.NIje bitno samo ime nezivi se od imena on zivi od ovoga mora se dovesti u red,ako budem u onom stanju on ne moze pomoci visockoj bosni.Pa u ovoj ligi ljudi treniraju nije on vanzemaljac.
-
- Kontakt:
a ti donosis zakljucak nakon jedne prijateljske utakmice ,tezak teren ,teske noge jos momak nije igrao pola godine normalno da ne moze nesto pokazati .stomaćiće su imali said ,turkovic pa su radili sta su htjeli .BenkoB je napisao/la:CUj takav igrac koji ima stomacinu.Nadi slike kad je igrao u rijeci pa uporedi s ovom slikom iz viskog pa ces vidjeti da pricas gluposti.NIje bitno samo ime nezivi se od imena on zivi od ovoga mora se dovesti u red,ako budem u onom stanju on ne moze pomoci visockoj bosni.Pa u ovoj ligi ljudi treniraju nije on vanzemaljac.
nadam se samo da je bolji igrac od tvojih postova Benko
Said je igrac koji zbog stomaka nemoze igrati nigdje.MOgao sam kod nas,pa pogledaj koliko je said odigrao utakmica od kad je otisao kod nas.Sta smo osvojili to sa saidom nista.Sta je radio samo utakmicu protiv bugara,eventualno jos par utakmica da je bio dobar.Pa sta je radio dok nije igrao,mogao je trcati ici u teretanu ta prica nema veze sa zivotom.bordobijeli je napisao/la:a ti donosis zakljucak nakon jedne prijateljske utakmice ,tezak teren ,teske noge jos momak nije igrao pola godine normalno da ne moze nesto pokazati .stomaćiće su imali said ,turkovic pa su radili sta su htjeli .BenkoB je napisao/la:CUj takav igrac koji ima stomacinu.Nadi slike kad je igrao u rijeci pa uporedi s ovom slikom iz viskog pa ces vidjeti da pricas gluposti.NIje bitno samo ime nezivi se od imena on zivi od ovoga mora se dovesti u red,ako budem u onom stanju on ne moze pomoci visockoj bosni.Pa u ovoj ligi ljudi treniraju nije on vanzemaljac.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, mosarajvosa83, propoklopac, rimljanin90, USB i 50 gostiju.