Može mu efendija oprostiti jedan minus.Osim13 je napisao/la:Ma dobro to, valjdaHendo je napisao/la:Uzeo sam ramazan za godišnji.Osim13 je napisao/la:Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc
Hendo, nešto gledam ukoliko prođemo u finale, igra se nekad u sred ramazana, kako ćeš na teraviju bolan ako to bude
Brine me što nema Fere., ali tekma ce biti u terminu teravije, bar drugo poluvrijeme...zeznuto
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Probaj ti dijeliti pakete za ramazan.ackeey je napisao/la:Da ne znam da je hodza, pomislio bi da je koristio nedozvoljene supstance...
Cuj uzeo Ramazan za godisnji...
Neka te Rizo.
Otišao sam u civilce, neke druge, birokratske aktivnosti, obavljam za džamiju a pare liježu od DHL-a.
Kocka je bačena
Ajde nek nas je posralo malo
Odlican zdrijeb,nabolji moguci mada ne smijemo ih podcijeniti,siguran sam da Klopp tonzna pogotovo nakon Barce
Nemamo se sta bojat,kvaliteta je na nasoj strani,unatoc tome nece bit bas pickin dim.
Mirise na finale,opasno mirise na finale.

Odlican zdrijeb,nabolji moguci mada ne smijemo ih podcijeniti,siguran sam da Klopp tonzna pogotovo nakon Barce
Nemamo se sta bojat,kvaliteta je na nasoj strani,unatoc tome nece bit bas pickin dim.
Mirise na finale,opasno mirise na finale.
Ipak okrenu ovo Chelsea.
7 bodova prednosti a 15 je preostalo. Prva meč lopta danas.
7 bodova prednosti a 15 je preostalo. Prva meč lopta danas.
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Dobit danas lagano, vjerujem da su sačuvali nešto energije poslije LP. Sasvim lagan raspored do kraja, a uz to će dobiti i tog Chelsea u direktnom duelu tako da nema bedova nikakvih. Salah danas hattrick da popiša Kanea. 

Razumijem da ganja Kaneov rekord ali Salah previse forsira mogli smo imati par golova prednosti unjesto ovog jednog 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Imao je dva zicera koja inače rješava hladno ali vidi se da je malo opterećen zato šteka. U drugom će nadoknaditi.
Mane igra fantastično danas kao i ostatak ekipe generalno.
Mane igra fantastično danas kao i ostatak ekipe generalno.
a i ostali osim mane gledaju prvo kako dodati salahu,dzaba forsiranje umjesto uvaliti jos jedan pa onda lagano
samo necural ljudovi
samo necural ljudovi

muhamede jedini
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Karius! 
Salah!

Salah!

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Volio bih vidjeti Woodburna ili Ingsa u igri do kraja utakmice.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
evo brate tablet mi se pokvatio pa nisam znao koja mi je šifra tako da sam skoro mjesec dana samo citao.Hendo je napisao/la:Uzeo sam ramazan za godišnji.Osim13 je napisao/la:Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc
Hendo, nešto gledam ukoliko prođemo u finale, igra se nekad u sred ramazana, kako ćeš na teraviju bolan ako to bude
Brine me što nema Fere.
steta sto sam propustio ovaj lijep period al evo i danas se nastavlja sa pobjedama

steta sto nije van dijk dosao u ljetnom prelaznom roku evo ne osjeti se ni izostanak cana uopste.
samo moram spomenuti da me prosli vikend od solankea stomak zabolio, bolji je mozda i origi od njega.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rutinski.
Idemo Momooo, pisaj po Kaneeuuu!!
Idemo Momooo, pisaj po Kaneeuuu!!
ovo "mozda" je visak ovdjefera je napisao/la: evo brate tablet mi se pokvatio pa nisam znao koja mi je šifra tako da sam skoro mjesec dana samo citao.
steta sto sam propustio ovaj lijep period al evo i danas se nastavlja sa pobjedama![]()
steta sto nije van dijk dosao u ljetnom prelaznom roku evo ne osjeti se ni izostanak cana uopste.
samo moram spomenuti da me prosli vikend od solankea stomak zabolio, bolji je mozda i origi od njega.

Normalno da je bolji, bolji je i Ngog, gori napadac nije bio u Liverpoolu.
Jos jedna rutinska pobjeda, napredujemo, valjda Salaha ne stane sad kad sam postao optimista

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Svidja mi se kako ove sezone rutinski odradjujemo ove "lakse" utakmice. Moram pohvaliti i Oxa koji sve bolje izgleda na sredini terena, u zadnjih nekoliko utakmica imao je par vrhunskih asistencija samo ga danas nije sut sluzio kako treba.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Očekivano, rutinsko odrađivanje posla, mogla je petarda pući ga su bili prisebniji ali nećemo zamjeriti.
Uvjeren sam da je ovo najjači trio na planeti u ovom trenutku.
Šta je Jurgen uradio od pojedinaca, kakva transformacija.

Uvjeren sam da je ovo najjači trio na planeti u ovom trenutku.

Šta je Jurgen uradio od pojedinaca, kakva transformacija.

Pa tek sad vidi sta je ona nasa filijala propustila
pa mogla nam je trebati jos samo jedna pobjeda do kraja, ali hajde, za kaznu im treba uzeti Bertranda

pa mogla nam je trebati jos samo jedna pobjeda do kraja, ali hajde, za kaznu im treba uzeti Bertranda

Sarajevo i Liverpool
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne dirajte Solankea. Bice on dobar