Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Treba biti realan i reci da su nas sudije pomazile protiv Sitija, mada sam misljenja da bi svakako prosli dalje. Ne zreba se iznenaditi ukoliko sad nas ostete.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Daj nam Barselonu da gledamo Coutinha opet na Anfieldu.
Čuj mene daj nam Barselonu.
Čuj mene daj nam Barselonu.

Kocka je bačena
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Gledam po fb navijaci reala ne zele Liverpool jer su kao u naletu nekom,prizeljkuju Bayern da Juppa vrate u penziju.Bas bih volio da im Bayern zapadne da im ocita bukvicu.
Ako nam daju Reala,namam nista protiv,al bih volio samo da bar jedan mec sudi onaj svabo sto je sudio na Anfieldu protiv građana.
Ja bih volio Bayern izbjec i ovdje i u finalu,mislim da mozemo igrat sa Realom i Romom pogotovo
Ako nam daju Reala,namam nista protiv,al bih volio samo da bar jedan mec sudi onaj svabo sto je sudio na Anfieldu protiv građana.
Ja bih volio Bayern izbjec i ovdje i u finalu,mislim da mozemo igrat sa Realom i Romom pogotovo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Da se moze kako prespavat do izvlacenja sutra..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa brate evo skoro 1 ujutro, niko ti ne brani da legneš i spavaš do 12.StevieG8 je napisao/la:Da se moze kako prespavat do izvlacenja sutra..

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bayern 1000000%
davaj nam rejal
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da je bolje da sa Realom igramo dvije utakmice nego jednu, sa Bayernom je obratno. O Romi ne mislim, mislim da mi nismo te srece, Real jeste.
Dakle, moja prognoza:
Real M - Roma
Bayern - Liverpool
Dakle, moja prognoza:
Real M - Roma
Bayern - Liverpool
- Amsterdam1312
- Kontakt:
U ovoj fazi je svejedno jer su to sve veliki ulozi i zajebane ekipe, koliko god mislili da je Roma najlakši protivnik, ljudi su proošli prvi u grupi protiv Chelsea i Atl. Madrida, izbacili Barcu itd. Prevelik je ulog sada i svi daju 120%.
Činjenica jest da je Real najiskusnija ekipa i najveći favorit ali sve je moguće u dvomeču sa sve tri ekipe.
Ono što ja mislim je da je u finalu najlakše igrati protiv Rome ili Bayerna, Real je tu nenadjebiv što se tiče tg iskustva i mentaliteta kojeg su izgradili davno. Meni ne bi bio bed da ih izvuku sad pa kako god da bude jbg.
Činjenica jest da je Real najiskusnija ekipa i najveći favorit ali sve je moguće u dvomeču sa sve tri ekipe.
Ono što ja mislim je da je u finalu najlakše igrati protiv Rome ili Bayerna, Real je tu nenadjebiv što se tiče tg iskustva i mentaliteta kojeg su izgradili davno. Meni ne bi bio bed da ih izvuku sad pa kako god da bude jbg.
Fakultetgaston je napisao/la:Pa brate evo skoro 1 ujutro, niko ti ne brani da legneš i spavaš do 12.StevieG8 je napisao/la:Da se moze kako prespavat do izvlacenja sutra..

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ko god...imaju 2 utakmice.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Na kojem kanalu će biti prenos izvlačenja ?
Ja mislim OBNEBSCO je napisao/la:Na kojem kanalu će biti prenos izvlačenja ?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nisi ti @sage ovdje da mislis!Sage je napisao/la:Ja mislim OBNEBSCO je napisao/la:Na kojem kanalu će biti prenos izvlačenja ?
REAL! Da ispravimo nepravdu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Arena1, obn, a bice i stream na zvanicnoj UEFA stranici.
U 13h je izvlacenje.
U 13h je izvlacenje.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Slazem se 1000%. Ko god da dodje svejedno je. Polufinale je najeltinijeg takmicenja, svi su jaki i svi su zasluzeno tu. Shvatiti ozbiljno, nadam se (cak bih rekao da ne sumnjam) da ce Klopp, Buvac i Krawitz i ostala ekipa u pozadini koja analizira protivnike dobro spremiti dvomec.Amsterdam1312 je napisao/la:U ovoj fazi je svejedno jer su to sve veliki ulozi i zajebane ekipe, koliko god mislili da je Roma najlakši protivnik, ljudi su proošli prvi u grupi protiv Chelsea i Atl. Madrida, izbacili Barcu itd. Prevelik je ulog sada i svi daju 120%.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Roma! Otvoren nam je put do finala!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.