i obojica nepravedno osudjenijoker90 je napisao/la:U najboljem slučaju od dva brata deeeca! Psiholog i demagog!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
i obojica nepravedno osudjenijoker90 je napisao/la:U najboljem slučaju od dva brata deeeca! Psiholog i demagog!
Nebi sebi nikad halalio da znam da od svoje "cvaje" morate jos odvojiti za vakcine.Vakcina bas nije ni jeftina,kad se sjetim da vas je karta od 5 km skoro ugasila,ne treba da rashodujete i na vakcine.Penaltiky je napisao/la: Bolje da vas obiđu, a Fukare će im pokloniti za vakcine potrebne za obilazak bliskoistočne naseobine nadomak Tuzle.
Nama su vakcine dodžaba, uzimamo brodske kontejnere, ipak vi dolazite u Tuzlu, šta treba da se zarazimo?BosanacGorstak je napisao/la:Nebi sebi nikad halalio da znam da od svoje "cvaje" morate jos odvojiti za vakcine.Vakcina bas nije ni jeftina,kad se sjetim da vas je karta od 5 km skoro ugasila,ne treba da rashodujete i na vakcine.Penaltiky je napisao/la: Bolje da vas obiđu, a Fukare će im pokloniti za vakcine potrebne za obilazak bliskoistočne naseobine nadomak Tuzle.
Mi smo Tuzla,cuj dolazimoPenaltiky je napisao/la:Nama su vakcine dodžaba, uzimamo brodske kontejnere, ipak vi dolazite u Tuzlu, šta treba da se zarazimo?BosanacGorstak je napisao/la:Nebi sebi nikad halalio da znam da od svoje "cvaje" morate jos odvojiti za vakcine.Vakcina bas nije ni jeftina,kad se sjetim da vas je karta od 5 km skoro ugasila,ne treba da rashodujete i na vakcine.Penaltiky je napisao/la: Bolje da vas obiđu, a Fukare će im pokloniti za vakcine potrebne za obilazak bliskoistočne naseobine nadomak Tuzle.
Ma jok, posudi mi motorku da ga kasapim.Penaltiky je napisao/la:Muho ne raspravljaj se s njim, baci boNbu, jesi manijak il nisi?
I ja od Gorštaka rentam, vidi s njim.MocMahale444 je napisao/la:Ma jok, posudi mi motorku da ga kasapim.Penaltiky je napisao/la:Muho ne raspravljaj se s njim, baci boNbu, jesi manijak il nisi?
Rigoletto je napisao/la:Gleda vas Alija sa neba i ibreti se, za tuzlake je već naviko
Jbg. u vasem dzematu djaba ulaz, lako je za vas dvojicu navijaca Sloge....sad kad budete igrali na Tusnju, Husic ce auto poslati po vas...yebali ste onu dvojicu navijaca Olimpika.....BosanacGorstak je napisao/la:Nebi sebi nikad halalio da znam da od svoje "cvaje" morate jos odvojiti za vakcine.Vakcina bas nije ni jeftina,kad se sjetim da vas je karta od 5 km skoro ugasila,ne treba da rashodujete i na vakcine.Penaltiky je napisao/la: Bolje da vas obiđu, a Fukare će im pokloniti za vakcine potrebne za obilazak bliskoistočne naseobine nadomak Tuzle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.