FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MortemHz onaj sto je usao u stadion nije iz Visokog
...Ne vidim razlog zasto se pljuje po Visokom kad ovdje ima ubjedljivo najvise hordasa u odnosu na ostale manje gradove...

Nemoj im zamjeriti,nisu oni krivi sto su takvi. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze pljuvat samo onaj ko nije upucen, zivjeli vi nam vi bracoHzVisoko je napisao/la:MortemHz onaj sto je usao u stadion nije iz Visokog...Ne vidim razlog zasto se pljuje po Visokom kad ovdje ima ubjedljivo najvise hordasa u odnosu na ostale manje gradove...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne bih da potezem opet tu pricu stvarno, ali je li Miske nasao ikakav klub jos??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije.
(y) Al je najace kad je sudija zauzeo gard bokserski da se tuce hahahaha..Nadam se opet ubrzo tekma u Visokom i siguran sam da ce teren biti bolji...jbg svugdje je u ovo doba isti teren....Braco SVI U NAPAD JEDAM JE HASE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mersini smo huligani

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ko ne psuje nije čovjek!
Budi mi pozdravljem i da je proslavimo kod vjecne vatre 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno legendo !HzVisoko je napisao/la:Budi mi pozdravljem i da je proslavimo kod vjecne vatre

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Proslava kod sebilja ipak.. Uz podjelu šalova koje čekamo od 2007.
Nema ništa dosadnije od treninga, vjeruj meni.. 

malo da razbacimo dok jenedelja koja bi formacija po vama bila najbolja po meni bi to najidealnije bilo 4-1-3-2
Taj neki golma
Baric Tatko Dupovac Puzi
Cimirot
Stojcev Alispahic Duljevic
Benko Velkoski
S tim ako treba vezni red ojacat radovca umjesto jednog napadaca,mada i ovako se valja napatit uzet im loptu,baric mi se mnogo svidio u tuzli kako je odigrao on je rijedak slucaj beka da ima upotrebljiv ubacak a upotrebljivi ubaci ce nam biti potrebni....iskreno svo mogu na klupu samo dulju netreba dirat trebapustiti momka da pokaze svo znanje
Taj neki golma
Baric Tatko Dupovac Puzi
Cimirot
Stojcev Alispahic Duljevic
Benko Velkoski
S tim ako treba vezni red ojacat radovca umjesto jednog napadaca,mada i ovako se valja napatit uzet im loptu,baric mi se mnogo svidio u tuzli kako je odigrao on je rijedak slucaj beka da ima upotrebljiv ubacak a upotrebljivi ubaci ce nam biti potrebni....iskreno svo mogu na klupu samo dulju netreba dirat trebapustiti momka da pokaze svo znanje
Samo Sarajevo
Vidi ja nisam balavac i samo kažem da se psovalo i jeste se psovalo i tačka i nisu samo stariji nego dva mlađa dvadesetak godina i neko dijete sa njima a bila su i neka tri penzionera i ovi mlađi znaju nekog od tih penzionera i prozivaju ga kao on se razumije u te igrače Bosne te gdje onaj(neki igrač) zamisli da on igra itd.... I nisam ja neki imam svoje ime (nick) i ko je optužio čitavo Visoko rekao sam kako je meni bilo i šta generalizujete to je stvar kućnog odgoja i znanja (fudbalskog) koje im je veoma plitko, nisam ni ja neki stručnjak ali ne znaš kako ti se trener Bosne zove i kaže Adžem je trener Sarajeva (i to onaj što ga pitaju za igrače šatro on zna) itd.... Mislim da nisu u najmanju ruku prijateljski nastrojeni prema Sarajevu da ne govorim grđe izraze a to ne važi za cijelo Visoko ćak ni za cijeli stadion to sam ja doživio i to se desilo meni i završite raspravu sa tom tematikom.HzVisoko je napisao/la:Ja sam bio tacno na centru i ja nikog nisam cuo da je psovao tako da...a i ako jeste to je vjerovatno neki penzioner i slicno....Al eto necu da se pravdam vise imas pravo da mislis sta hoces...Pozz

Sarajevo ljubavi moja!
Po meni poraz nam nikako nije trebao,pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Bosnom, i težak teren.Ono što me nije iznenadilo(dva je previše) da smo primili gol/ove.I u prvenstvu se vidjelo da je naša odbrana nesigurna,panicna,a primjera u prvenstvenim utakmicama je mnogo.Ako ne pojacamo zadnju liniju,jedino cemu se mozemo nadati je to ,da damo više golova nego sto možemo primiti. 

E ljudi moji sto mi se zgadio ovaj ušljo NIkola Komazec malo je reci..Tip mi je svojim potezima odvratan samo tako.Znaci frajer poslije Sarajeva otisao u J.Koreju.Vratio se u Haugesend i sada opet otisao na Tajland.
Nikakav je to igrac,hoce samo pare.Bio on dobar igrac ili ne vidim da je on ko covjek jedna velika ****.
Nikakav je to igrac,hoce samo pare.Bio on dobar igrac ili ne vidim da je on ko covjek jedna velika ****.
+1amypitar je napisao/la:Po meni poraz nam nikako nije trebao,pa makar to bila i prijateljska utakmica sa Bosnom, i težak teren.Ono što me nije iznenadilo(dva je previše) da smo primili gol/ove.I u prvenstvu se vidjelo da je naša odbrana nesigurna,panicna,a primjera u prvenstvenim utakmicama je mnogo.Ako ne pojacamo zadnju liniju,jedino cemu se mozemo nadati je to ,da damo više golova nego sto možemo primiti.
vecaveca je napisao/la:E ljudi moji sto mi se zgadio ovaj ušljo NIkola Komazec malo je reci..Tip mi je svojim potezima odvratan samo tako.Znaci frajer poslije Sarajeva otisao u J.Koreju.Vratio se u Haugesend i sada opet otisao na Tajland.
Da mu nije bilo Kuste i Dine...ni do Hagesunda ne bi dobacio. Dobio je preporuku od njih pred onu tekmu sa Norvezanima....a nudio se nama. Medjutim , guzom je vrata zatvorio..i...pa-pa.Cudi me da kod kospa nije zavrsio...ipak iz "prazne ne puca"
ma on je gotova prica, ovdje je mogao biti hadzija i to sa finim primanjima, europu bi igrao pa nikad se ne zna mozda i negdje dalje zavrsio da je nastavio sa onom formom i da se jos malo doveo u red, ovako se vrtio iz kluba u klub i propao !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
To ti je kad imas majmuna -lopinu menadjeracollector je napisao/la:ma on je gotova prica, ovdje je mogao biti hadzija i to sa finim primanjima, europu bi igrao pa nikad se ne zna mozda i negdje dalje zavrsio da je nastavio sa onom formom i da se jos malo doveo u red, ovako se vrtio iz kluba u klub i propao !!!