Rigoletto je napisao/la:Do.pi.zdilo Zakaricu igrat za ustaske klubove i sad bi malo u srpski. Prelivodo!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rigoletto je napisao/la:Do.pi.zdilo Zakaricu igrat za ustaske klubove i sad bi malo u srpski. Prelivodo!
Odrasti maliMortemHz je napisao/la:Mislim da Benjo i njegovi imaju zube, neki dan smo kafenisaliMocMahale444 je napisao/la:Javljaju se jufkarosi koje je Adzem 3put zguzio![]()
Par krezavih levata ih ugasilo![]()
Hajde ba malci![]()
Zguzite helçu turçina sevap je.
Nije istina.MocMahale444 je napisao/la:Javljaju se jufkarosi koje je Adzem 3put zguzio![]()
Hajde ba malci![]()
Relax and take notesMocMahale444 je napisao/la:Odrasti maliMortemHz je napisao/la:Mislim da Benjo i njegovi imaju zube, neki dan smo kafenisaliMocMahale444 je napisao/la:Javljaju se jufkarosi koje je Adzem 3put zguzio![]()
Hajde ba malci![]()
Zeljo vjerovatno. "Sarajevo ispod trebevica bit ces opet ante pavelica" se i sad pjeva tamoPenaltiky je napisao/la:Za koga je najveći sin Bradine navijao? Igman? Želješčar? Velež? Mladost Lištica?Rigoletto je napisao/la:Sve je to od iste majkePenaltiky je napisao/la:
Znam za Želju, al ni sanjo nisam da je ŠB ustaški
Mislim na Pavelića ne na Jajana
Izvinjavam se onda. Niko ko Sabra s SeveraGoosman je napisao/la:Nije istina.MocMahale444 je napisao/la:Javljaju se jufkarosi koje je Adzem 3put zguzio![]()
Hajde ba malci![]()
Sabrina sama bila.
Neke fukare im trans uzele?bihuzur je napisao/la:Navijaci zeljkana pisu o gasenju![]()
Pa bolan ja sam vam sredio da vam 4 srbina vrate udarni trans koji su vam oteli
Penaltiky je napisao/la:Neke fukare im trans uzele?bihuzur je napisao/la:Navijaci zeljkana pisu o gasenju![]()
Penaltiky je napisao/la:Neke fukare im trans uzele?bihuzur je napisao/la:Navijaci zeljkana pisu o gasenju![]()
Goosman je napisao/la:U tuzli bez patika,al zato tu je famozna invazija na vitez.
Pogasise sve,a kad50 poljaka divlja po sarajevu,oni na nakom seminaru u drezdenu.
Odu na gostovanje, spavaju u susjednoj drzavi.
Kradu pastete.Napadaju trudnice.
Iz Trepče ili Tutina?bihuzur je napisao/la:Ako vam ja pocnem pisati ozbiljne stvari o toj tzv grupi ukinuce vam gazda internet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.