Jašta, dobro sve, al ko će sutra ljudima na oči. haahaahahahahahahahek0 je napisao/la:Sta je pizde, sta se odmah predajete ? Igramo ko ****, ali ja volim Real vise nego ikad. Poludio sam i **** sam sve, nista nismo uradili ali opet se nadam da cemo ih **** u drugom poluvremenu. A ovim putem **** SVE i Iniesti i Gvardioli i Iniesti sve u picku **** jedna separatisticka, provokatorska.
**** ti zivot i igru, pa znaju li oni koliko ce mene sutra ljudi **** u mozak ako izgubimo bez prilike ? pa igrajte **** mu mater. Nadam se da ce proigrati jer ja sam blizu zivcanog sloma, ili bar neka zavrse ovako inace ako prime treci i dalje ja sam donji. fuj
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Brnjoo je napisao/la:Zbog cega mlako? Sta ste ocekivali. Igraju onoliko koliko mogu. Kod prvog gola nas je majstorski Iniesta izbacio i Xavi se nekako snasao i zabio gol. Kod rugog gola greska Casillasa, ali je makar sprijecio dva komada.Toxicity je napisao/la:Ma Brnjoo kralju znamo da je Barca bolja, al ovo je tragedija od zalaganja s Realove strane i to je najviše što me ubija.. Ne ide mi u glavu kako ovako mlako igraju..
al ono što me najviše ubija su ovi usrani linkovi.. Kretenske domaće tv postaje!
Igramo koliko nam dopustaju da igramo.
Ja sa nikakvim netom se ne zalim na streamove, jes da mi 10 sekundi radi, 10 ne radi, ali ide nekako.
@enobarca - nebitno, zelimo penal da makar jedan zabijemo xD
Ama brate evo vam najbolji link sto postoji sop://broker.sopcast.com:3912/82153
Dakle, da bi link funkcionisao moras imati SOPCAST aplikaciju. Ona se moze skinuti ovdje http://sopcast.en.softonic.com/universa ... der-launch Ne mogu da vjerujem da ljudi jos uvijek ne znaju sta je ovo, te nazivaju link nenormalnim.

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 29 nov 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
stao si na kabloek0 je napisao/la:Sta je pizde, sta se odmah predajete ? Igramo ko ****, ali ja volim Real vise nego ikad. Poludio sam i **** sam sve, nista nismo uradili ali opet se nadam da cemo ih **** u drugom poluvremenu. A ovim putem **** SVE i Iniesti i Gvardioli i Iniesti sve u picku **** jedna separatisticka, provokatorska.
**** ti zivot i igru, pa znaju li oni koliko ce mene sutra ljudi **** u mozak ako izgubimo bez prilike ? pa igrajte **** mu mater. Nadam se da ce proigrati jer ja sam blizu zivcanog sloma, ili bar neka zavrse ovako inace ako prime treci i dalje ja sam donji. fuj

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
@eko
Inijesta je spanac u katalonskom timu i nije katalonac.
Inijesta je spanac u katalonskom timu i nije katalonac.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svakoj uspjesnoj seriji dodje kraj pa tako i ovoj Realovoj bez poraza, ali da ne prejudiciram, sacekacemo kraj.
I sta bi za Carvalha? Jel' zasluzio crveni u onoj situaciji?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cist penal na Ronaldom, prije je doso do lopte.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- KB-TM87
- Kontakt:
ek0 je napisao/la:Sta je pizde, sta se odmah predajete ? Igramo ko ****, ali ja volim Real vise nego ikad. Poludio sam i **** sam sve, nista nismo uradili ali opet se nadam da cemo ih **** u drugom poluvremenu. A ovim putem **** SVE i Iniesti i Gvardioli i Iniesti sve u picku **** jedna separatisticka, provokatorska.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Barcina djeca ubise zvijezde Reala
ocajni ste na terenu,ljudi su vam ocitali lekciju.. samo ne vidim cemu toliko nerviranje,ne igra BiH ili neki nas klub,vec klubovi iz Spanije 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
ista igra i u drugom poluvremenu ,go visi u zraku ,pitanje vremena je kad će i treći
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Omerbavarac je napisao/la:Svakoj uspjesnoj seriji dodje kraj pa tako i ovoj Realovoj bez poraza, ali da ne prejudiciram, sacekacemo kraj.
eto vidi
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Umjesto koga je usao Lass nisam vidio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ozlia meščini ?miky_hz je napisao/la:Umjesto koga je usao Lass nisam vidio

FK Pjetlovi
umjesto Özilareds je napisao/la:Di Marie meščini ?miky_hz je napisao/la:Umjesto koga je usao Lass nisam vidio
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Özilamiky_hz je napisao/la:Umjesto koga je usao Lass nisam vidio

- majestic24
- Kontakt:
hebo ti vase "kraljestvo". Slobodno skinite krunu i bacite je Barci pod noge
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hoce li ikad staati pizda im materina 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo za vas !
Placi mala paci
Samo za vas !
Placi mala paci
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- legenda reala
- Kontakt:
Koji me đavo navrati ,da gledam ovo večeras
Vila ,pa nismo mi djeca da plačemo ,prije bi možda i plako i nerviro se ,a sad mi je kako sam više odrasto sasvim svejedno
Vila ,pa nismo mi djeca da plačemo ,prije bi možda i plako i nerviro se ,a sad mi je kako sam više odrasto sasvim svejedno
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 29 nov 2010, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mislio vrabac da je orao pa poletio. Yebo vas vas fudbal, Galaktikosi i Special One.... ovo ce biti 6-tica i na nasem stadionu. vi kraljevi.... kukavice ucite
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 nov 2010, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.