Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Dzoni ma to buraz
najbolji diss ikad
Dresta i B.G. Knocc Out su takodjer izdominirali. Eazy E je dotuko Snoopa i Dr. Dre
[youtube][/youtube]
evo nesto malo drugacije od mene, tipicno za ove sate

[youtube][/youtube]
evo nesto malo drugacije od mene, tipicno za ove sate

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
PJ - Jeremy
Juicy J feat. Lil Wayne and 2 Chainz - Bandz A Make Her Dance

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

Lana Del Rey - Blue Jeans
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rob do bagro
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@Dzoni ma to buraznajbolji diss ikad
Dresta i B.G. Knocc Out su takodjer izdominirali. Eazy E je dotuko Snoopa i Dr. Dre

mislim da smo ti i ja vec jednom pisali o tome i ja sam tada rekao da je ipak najbolji diss svih vremena

- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel mi neko objasniti koaj je funkcija ovog "A" izmedju bandz i make?? Uostalom, pokusaj striptizeti bacati gumice, pa vidi hocel ona zaplesati prije nego te izbace iz kluba.LenBias je napisao/la:Juicy J feat. Lil Wayne and 2 Chainz - Bandz A Make Her Dance
Inace uzasna pjesma.
+1dr.van nostrand je napisao/la: Lana Del Rey - Blue Jeans
Boginja.
Itekako.Dzoni je napisao/la:
mislim da smo ti i ja vec jednom pisali o tome i ja sam tada rekao da je ipak najbolji diss svih vremena

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kanye West - Never Let Me Down (feat. Jay-Z & J. Ivy)
bas me zanima sta ti ocekujes od bengera, neko filozofiranje ocito
dobar beat koji udara kao lud, zarazan refren, fino iznosenje versova i to je to, apsolutno nista vise ne treba 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
taman da se zarakijamo u podne - prvi celo balkana!
- firefirefirely
- Kontakt:
- Unknown Genius
- Kontakt:
Profesore, respekt za tu prvu pjesmu. Sreća pa ne pijem, inače uz takvu muziku gdje bih završio...
Dugo, dugo, zoru ranu
čekam uzalud
'ej živote, sreće nema
tugo golema.
Dugo, dugo, zoru ranu
čekam uzalud
'ej živote, sreće nema
tugo golema.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekujem barem da se ne vrijedja ljudska inteligencija.LenBias je napisao/la:bas me zanima sta ti ocekujes od bengera, neko filozofiranje ocitodobar beat koji udara kao lud, zarazan refren, fino iznosenje versova i to je to, apsolutno nista vise ne treba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobar je ali nikad niko ko eazy eDzoni je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:@Dzoni ma to buraznajbolji diss ikad
![]()

ovo danas sto se naziva hip hop, rep.... Bogu plakat samo. Onaj frajer kao neki reper san mu bio da bude mojni dizanjer. Pede.rluk teski
[youtube][/youtube]
eh sad je pitanje je l' ovo bilo za Shakura

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
tako se to nekad radilo... ne ove danas splacine
[youtube][/youtube]
a evo tu je i babo da ovoj djeci danas pokaze par stvari...
tako se to nekad radilo... ne ove danas splacine
[youtube][/youtube]
a evo tu je i babo da ovoj djeci danas pokaze par stvari...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Bosniacium WestCoast majka.
Ne bih se slozio s tobom da je B.I.G bolji od Paca,hocu rec ma nema sanse da je bolji.
J3biga ovaj prvi i nije imao bas vremena,stigo je da snimi tek dva studijska albuma.
S druge strane Pac je bio nevjerovatan radoholicar ne znam je li ti poznato da je album "all eyes on me" (koji je inace dupli album) zavrsen za samo dvije sedmice?
I to nakon njegovog izlaska iz zatvora.
Tupac mi je zaista jedan od najfascinantnijih likova koji se pojavio u muzickoj industriji.
Imao je nevidjenu sposobnost da u jednoj recenici objasni sustinu zivota,fakticki.
Nevjerovatan storytelling
I ain't a killer but don't push me
Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy
Imao je covjek damu do poda,nije se bojao da kaze ono sto misli bez obzira o kome je rijec to ga je na kraju i kostalo glave,al jbg A coward dies a thousand death's,a soldier dies but once
(citao covjek Šekspira)

nakon pokusaja atentata u kojem je pogodjen 5 puta,i zbog kojeg je na kraju i ispao taj beef sa Biggijem.
S obzirom da je njegova majka pripadala pokretu black panthers,i s obzirom da ga je ona odgajala i samim time imala uticaj na njeg kao osobu,bilo je logicno da ce i dosta njegovih tekstova biti inspirisano borbom za svoj narod,i borbom protiv nepravde opcenito.
Nedugo nakon sto je objavljen ovaj spot biva pretucen od policije.
Ali naravno bezobzira na to njegova kritika je bivala jos zesca.
Jedna od meni najdrazih:
Tupac rest in peace and God bless all my enemies.

Ne bih se slozio s tobom da je B.I.G bolji od Paca,hocu rec ma nema sanse da je bolji.

J3biga ovaj prvi i nije imao bas vremena,stigo je da snimi tek dva studijska albuma.
S druge strane Pac je bio nevjerovatan radoholicar ne znam je li ti poznato da je album "all eyes on me" (koji je inace dupli album) zavrsen za samo dvije sedmice?
I to nakon njegovog izlaska iz zatvora.
Tupac mi je zaista jedan od najfascinantnijih likova koji se pojavio u muzickoj industriji.
Imao je nevidjenu sposobnost da u jednoj recenici objasni sustinu zivota,fakticki.
Nevjerovatan storytelling

Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy
(citao covjek Šekspira)

nakon pokusaja atentata u kojem je pogodjen 5 puta,i zbog kojeg je na kraju i ispao taj beef sa Biggijem.
S obzirom da je njegova majka pripadala pokretu black panthers,i s obzirom da ga je ona odgajala i samim time imala uticaj na njeg kao osobu,bilo je logicno da ce i dosta njegovih tekstova biti inspirisano borbom za svoj narod,i borbom protiv nepravde opcenito.
Ali naravno bezobzira na to njegova kritika je bivala jos zesca.
Jedna od meni najdrazih:

Tupac rest in peace and God bless all my enemies.

- Donnie Darko
- Kontakt:
ASAP Rocky - Bass
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.