Nego Diego bi malo kroz ljude da prolazi, ali mu se nesto ne da.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Leti, leti Mclaren
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Principatus
- Kontakt:
Ali najbolji su navijaci Wolfsburga koji sebi nece da priznaju, da Misimovic fali. Nego mastaju o nekim novim pojacanjima, pri kojima ce onda Diego "doci do izrazaja".

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mc Klown puko' ko fosna.Uvodi cova Friedricha a gube 1-3 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Da uvodio je Friedricha za skok igru, ali nije bilo nicega na sta je mogao skociti...
Grozno i sramotno.
Grozno i sramotno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Friedro je stoper,uz to operisan na kicmi.Sto znaci samo prizdravio.Kicma kad se jednom operise.moze jedino ceker na pijacu ponijeti i to laksi.Ali onaj stari ,nikad vise.Da ne govorimo o nekakvoj skok igri.Principatus je napisao/la:Da uvodio je Friedricha za skok igru, ali nije bilo nicega na sta je mogao skociti...![]()
Grozno i sramotno.
To bi u normalnom klubu se nakon ovoga rasformiralo.Dale cestitke treneru,menadjeru.Utopilo igraca i diglo neke pare.I sve jovo,na novo.Ali izgleda od odlaska Magatha ovaj klub je sve,samo nije normalan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U ovoj sezoni za njih jedino Džeko pozitivna stvarB0SANAC je napisao/la:Wolfsburg - Cottbus 1:3
Kraj za McLarena, mogao je povesti odmah i Hoeneßa sa sobom, a i Dzeko sto dalje samo od ove ekipe.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zaniljivo da su po forumima navijaci Wolfsburga da McLaren ostane trener, a da treba promjeniti ekipu iz korijena, jer misle da su neki igraci nakon titule postali preplaceni i tako se zasitili. Vecina bi vise volila da ode "glupan" koji obavlja duznost sportskog direktora i da uprava kluba koja se nalazi iznad "glupana" dovede pojacanja koja McLaren trazi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nisu mi jasniamerosm je napisao/la:Zaniljivo da su po forumima navijaci Wolfsburga da McLaren ostane trener, a da treba promjeniti ekipu iz korijena, jer misle da su neki igraci nakon titule postali preplaceni i tako se zasitili. Vecina bi vise volila da ode "glupan" koji obavlja duznost sportskog direktora i da uprava kluba koja se nalazi iznad "glupana" dovede pojacanja koja McLaren trazi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Njima se trening odvija od ponedeljka do petka.Osam sati u sklapanju djelova Golfova i Pasata.
McClown je poslovodja a Hoennes racunovodja.
Sa ovim uoste ne mislim na zaebanciju.Imati relativno ovakav tim reprezentativaca a ovako ih srozati.Nista drugo nego ovo sto rekoh.
McClown je poslovodja a Hoennes racunovodja.
Sa ovim uoste ne mislim na zaebanciju.Imati relativno ovakav tim reprezentativaca a ovako ih srozati.Nista drugo nego ovo sto rekoh.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Po nekim izvorima do kojih dolaze navijaci McLarena je zadesila sudbina Pellegrinija, navodno nije se ni za sta pitao i zato navijaci "glupana" smatraju glavnim krivcem za ovu situaciju i traze njegovu glavu, i govore da ne zele biti drugi Stuttgart koji ce stalno mjenjati trenere a "glupan" dovoditi igrace po svojim ukusima. Naveli su primjer da je McLaren htio Douglasa kao stopera a "glupan" doveo Friedricha. Jednostavno kazu zele da se problem rjesi u svom korjenu a taj korijen za njih predstavlja "glupan".Carlo je napisao/la:Nisu mi jasniamerosm je napisao/la:Zaniljivo da su po forumima navijaci Wolfsburga da McLaren ostane trener, a da treba promjeniti ekipu iz korijena, jer misle da su neki igraci nakon titule postali preplaceni i tako se zasitili. Vecina bi vise volila da ode "glupan" koji obavlja duznost sportskog direktora i da uprava kluba koja se nalazi iznad "glupana" dovede pojacanja koja McLaren trazi.Pa Wolfsburg je najviše potrošio tokom ljetnog prelaznog roka (u Njemačkoj), realno gledajući ovdje je McLaren kriv i to dobro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Džeko ovo isto uradi i Henesu:
[youtube][/youtube]
i da se napokon riješiš ovih gov.nara..
Btw.Šta se čuje kad Henes padne u vodu?
- "GLUP"
[youtube][/youtube]
i da se napokon riješiš ovih gov.nara..
Btw.Šta se čuje kad Henes padne u vodu?
- "GLUP"
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Bjezi Dzeko noge da te nose...Idi igraj dzaba ako treba...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Što rade takve stvari ovom momku? Mislim da ničim, ali baš ničim nije zaslužio ovakav tretman u ovom smeću od kluba. A i ti ljudi koji ga vode, ovaj idiot Hoeneß i ta ekipica, nisu normalni.
Ipak, očekujem vidjeti Edina u Realu. Uskoro.
Ipak, očekujem vidjeti Edina u Realu. Uskoro.
Hayley <3
Trebao ga je Edo opaliti po guzici za psovanje.Pun mi j k u r c isfrustriranih tipova koji nisu guzom makli da im bude bolje nego glume šanere po čaršiji i velike patriote.Napuše se i napiju onda traže sa kim će se pomarisati u ime Bosne ,repke i šta ja znam.Čuješ mu samo akcent i govor pa vidiš da je neki klošar.TOLIKO.
- Principatus
- Kontakt:
http://www.bild.de/BILD/regional/hannov ... sburg.html
Nevjerovatno: McClaren ostaje trener u Wolfsburgu iako je Wolfsburg izbacen od 2. ligasa iz kupa, konzekvencija ce biti za igrace, nije jos poznato koje.
Nevjerovatno: McClaren ostaje trener u Wolfsburgu iako je Wolfsburg izbacen od 2. ligasa iz kupa, konzekvencija ce biti za igrace, nije jos poznato koje.
Izgleda da ce Hoeness dobiti otkaz prije McClarena 
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Saga o eventualnom transferu bh. reprezentativca i napadača Wolfsburga, Edina Džeke, nikako ne prestaje.
Približavanjem zimskog prelaznog roka priče o eventualnom transferu Dijamanta u inostranim medijima zauzimaju naslovne strane.
Milan, Juventus, Manchester City, Real Madrid, Chelsea, imena su velikih klubova, koji bar prema pisanju inostranih medija, žele Džeku vidjeti u svojim redovima, no Dijamant je još uvijek misli samo na Wolfsburg.
Čelnici njemačkog kluba i dalje tvrde da nemaju namjeru prodavati našeg napadača, a Daily Mail navodi da su iz grada automobila odbili posljednju ponudu Građana i to vrtoglavom cijenom od 45 miliona eura, pa će se navodno City okrenuti nekim drugim rješenjima.
sve je uredu al po cemu su city i chelsea veliki klubovi
Približavanjem zimskog prelaznog roka priče o eventualnom transferu Dijamanta u inostranim medijima zauzimaju naslovne strane.
Milan, Juventus, Manchester City, Real Madrid, Chelsea, imena su velikih klubova, koji bar prema pisanju inostranih medija, žele Džeku vidjeti u svojim redovima, no Dijamant je još uvijek misli samo na Wolfsburg.
Čelnici njemačkog kluba i dalje tvrde da nemaju namjeru prodavati našeg napadača, a Daily Mail navodi da su iz grada automobila odbili posljednju ponudu Građana i to vrtoglavom cijenom od 45 miliona eura, pa će se navodno City okrenuti nekim drugim rješenjima.
sve je uredu al po cemu su city i chelsea veliki klubovi
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 10 gostiju.