Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal
Bosco je li se u kakvim kombinacijama spominjao Vucinic ? Misljenja sam da je to jedan od najboljih napadaca svijeta samo je zaboravljen a i Romi ne ide bas najbolje pa da se moze dokazati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma jest jednom koliko se sjećam, iskreno to je igračina, zamisli on i Babo u tandemu. Pa orali bi ljudi ligom.Megamon je napisao/la:Bosco je li se u kakvim kombinacijama spominjao Vucinic ? Misljenja sam da je to jedan od najboljih napadaca svijeta samo je zaboravljen a i Romi ne ide bas najbolje pa da se moze dokazati.

o tome ti pricamArsenalisation je napisao/la:Aj ne seri...To Dzeko,Torres,i kompanija za koje se placalo 3x nego sto vrijede...Nabijem ja sve u upravi Barce koji misle ciganski dovest igraca na fol DNA ...Kao da je Arsenalu tesko prodat njega Interu,Milanu,City-u,i Realu...garantujem da bi svaki od njih dao preko 50 miliona samo Barca ko fol drzi do toga da ne daju puno para...Romariooo je napisao/la:tako je bosco, mislim da stasavanje Wilshira u vrhunskog igraca definitivno znaci da Cesc moze napustiti Arsenal, ja sam jos na pocetku sezone govorio da vam nije potreban toliko koliko se misli, al vi ste mislili da govorim to zato sto ga je nesto zelim kod nas.Bosco je napisao/la:Što se mene tiče Fabregas može put Katalonije već na ljeto, to bi bilo čak poželjno. Iako je extra fudbaler, onakva nula od čovjeka nam definitivno ne treba. Ili nek ide ili nek mu se uzme kapitenska traka. Cijelu sezonu ga nadigrava jedan Jack Wilshere, cijelu sezonu. Cesc jednostavno neće da se trudi.
sve ovo oko njega vuce na to da ce ipak ovo ljeto doci kod nas, mada sam tu i ja pomalo oprezan, jer nekako me strah da placamo toliko igraca koji je ocigledno poslije dugotr4ajne povrede pred kraj prosle sezone puno losiji, definitivno to nije vise stari Fabregas, sad je cini mi se vrlo podlozan novim povredama, pa se sigurno vrlo rizicnim cini dovodjenje takvog igraca koji u principu ne bi ni imao sigurnog mjesta kod nas u prvih 11.
pitanje je sad koliko i vrijedi Fabregas, onih 35 miliona proslog ljeta tad je uzaista izgledalo smijesno za takvog igraca, medjutim za ovakvog Cesca sad je i to upitna cijena, mozda ne vrijedi ni toliko, u samom Arsenalu pretekli su ga mladji pastuvi brzi, Wilshir i Nasri po meni sad vrijede vise nego Cesc
Ibrahimovic kupljen za 60(otprilike) otisao za 24 mil,Chegrinsky dosao za 22 mil a otisao za 12...Sad ne zele ponovit gresku i mislim da ga nikad nece ni kupit' jer su razocarali i samog Cesca sa ponudama koje se u Premiershipu koriste u dovodjenju Benta,Suareza,itd...
Mogao bi se trade napravit sa Milanom oni nama Pata i 30-ak miliona i svi zadovoljni za te pare dovesti Younga i Fellainia i jaci smo makar duplo.Nasrija gurnut u sredinu,gdje lik igra dosta brze.atraktivnije i efikasnije od Cesca koji je pomalo oslabio nakon silnih povreda i trebalo bi ga utopit' dok nije pao skroz...-
Ako ovako nastavi doci ce ubrzo vrijeme kad ce se borit' za prvih 11 a ne za kapitena i vodju momcadi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Megamon
- Kontakt:
Mislim da Vucinic nebi kostao vise od 15 milki mada nesto ne vjerujem u njegov dolazak.Ocekivati je da Wenger dovede nekoga djaba ili nekog antitalenta kao sto je Bendy
BTW
Posto sutra skidam ovaj avatar sta kazete za ovaj novi sto cu ga sutra staviti ?

BTW
Posto sutra skidam ovaj avatar sta kazete za ovaj novi sto cu ga sutra staviti ?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Slažem se s tobom.I ja sutra ocekujem jednu tvrdu utakmicu.Protiv najbolje ekipe smo pokazali(naravno dok smo bili kompletni)da imamo tvrdu odbranu koju je jako teško probiti kad se branimo,i to je vrlo bitno za samopouzdanje igraca.Smireno i čvrsto igrati,i rezultat nece izostati.Ne trebamo se odmah zalijetati naprijed,kljuc je sredina terena,jer ako ih tu pritisnemo sanse su nam vece,ali pet napominjem NE TREBA SE ZALIJETATI NAPRIJED KO MUHA BEZ GLAVE,jer ce nas odmah znati kaznitiMegamon je napisao/la:Momci trebaju hladne glave uci sutra u utakmicu.Ovaj poraz samo treba da bude jaci motiv nasim igracima da bi obradovali navijace sitom svijeta.Iskren da budem sutra ocekuje tvrdu utakmicu ali i da hladni Rus presudi utakmicu.
Sto se tice Fabregasa on jeste odlican igrac al' smatram da Wenger nije trebao njemu da dodjeli kapitensku traku.Pravi predvodnik ove generacije je Babo(RVP).
Ono sto je potrebno nasim igracima je motiv a trebaju ga traziti u tome sto nismo dugi niz godina osvojili niti jedan trofej.Bili smo tako blizu Carling cupu ali neki grc nasih igraca udaljio nas je od zeljenog cilja.
Ekipa je prepuno potencijala i vidu Wilshera(sigurno za par godina decko ce biti jedan od najboljih u svijetu),Miguela(opet Barci hapili igraca).
Ove sezone smo jako osteceni povredama sto u neku ruku meni i nije cudno jer smo navikli da nikad ne vidimo Arsenal u najjacem sastavu.Ove sezone nam je najvise falio belgijski Verminator.Sigurno je da ca sa Koscienlyim bidi jedan od najbolji tandema lige sljedece sezone.A ko zna mozda tu jos neko uleti na mjesto stopera![]()
Izgleda da smo dobili i nasljednika Simensa u vidu mladog poljaka kojem talenta ne nedostaje.Sceszny je sigurno jedan od najvecih golmanskih talenata pored Neura iz Schalkea.
Ono sto je ocigledno da Denilsnon nije kvalitet za Arsenal i pod hitno probati uzeti pare za njega.
Nasri je definitivno najbolji igrac Arsenala ove sezone.Ne smijem ni da zamislim kakva bi bila saradnja Nasrija sa jednim Hazardom![]()
.Nikad se ne zna mozda i belgijanac sleti na Emirates.
Sto se tice napada mi nemamo kvalitetnog napadaca pored RVP.Babo jeste kvalitet ali i samo znamo da je sklon ozljedama.
Sto se tice Bendya niko ne moze osporiti da se bori ali covjek nije kvalitet za uzbekistansku ligu.Sto se tice Chamaka mislim da je to promasajWengera.
Ocekujem od Arsena da tokom ljeta dovede jednog kvalitetnog napadaca.Sto to nebi bio Benzema ili meni jako dragi Vucinic![]()
Sve u svemu sutra nas ocekuje teska utakmica protiv jakog protivnika sa kojim se borimo za titulu najboljeg u Engleskoj.Nek sve protekne u fer i korektnoj igri bez povrijeda a neka Arsenal pobjedi![]()
Mi to mozemo,mi to zelimo Mi smo Arsenal.
Arsenal dominira !
Zadnja izmjena: ensadek, dana/u 11 mar 2011, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Stavi Wilsherea samo. 

Obratite paznju na Cesca (nakon treceg Lesijevog gola)

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Megamon
- Kontakt:
Hajd mi nadji onaj kad ljubi grb kada je dao gol Aston vili na gostovanjuBosco je napisao/la:Stavi Wilsherea samo.

Znate koji bi nama igrac pomogao dosta?.onaj Omevingi iz WBA.Ne znam,ali meni se bas sviđa kako momak igra
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma cigan ba nadam se da ce sve njegove kolege ovo vidjet',prije svih mislim na Wilshera,i da ga izlupaju ko konja...
P.S.nakon ovog gay osmijeha cudi me da nije prosuo "zvaku" Messiju pred 95 000 dusa i zajedno sa njim slavio...
EDIT:
http://soccertvlive.****/2011/0 ... messi.html
vise lici na bolan uzdah nego na smijeh ali eto....

P.S.nakon ovog gay osmijeha cudi me da nije prosuo "zvaku" Messiju pred 95 000 dusa i zajedno sa njim slavio...

EDIT:
http://soccertvlive.****/2011/0 ... messi.html
vise lici na bolan uzdah nego na smijeh ali eto....

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 11 mar 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Šta je ovo narudžba ?Megamon je napisao/la:Hajd mi nadji onaj kad ljubi grb kada je dao gol Aston vili na gostovanjuBosco je napisao/la:Stavi Wilsherea samo.

Vise kao ono stiskanje zuba kada ti je krivo zbog necega. Barem se meni tako cini...
Mislim na Cesca i navodni osmijeh
Mislim na Cesca i navodni osmijeh

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Dajte ba nema sanse da je ovo osmijeh..dobro vam covjek kaze nadjite snimak...pa nije toliki levat da vise voli da mu jarani prodju dalje nego on sam...pa ko to josh voli druga vishe nego sebe...nemojte biti takvi levati ba sta vam je,cesc je strasan igrac samo ga u zadnje vrijeme ne ide i vi to odmah pretvorite s njegovim prelaskom u barcu...smjestno....vratice se on jos jaci...vrijeme ce pokazatPortillo je napisao/la:Obratite paznju na Cesca (nakon treceg Lesijevog gola)
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Evo imate 50 i neka sekunda je ta situacija....
covjek kaze ajjj ili tako nesto !!
covjek kaze ajjj ili tako nesto !!
Zadnja izmjena: armin arsenalovac, dana/u 11 mar 2011, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Još jedan dokaz da je tekma namještenaPortillo je napisao/la:Obratite paznju na Cesca (nakon treceg Lesijevog gola)

Čudi me da još nitko nije spomenuo onaj faul Alvesa nakon kojeg se ozlijedio Szczesny, morao je Dani dobiti žuti

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Megamon
- Kontakt:
Bosco 

Megamon je napisao/la:Bosco

Ne moraš ga ni smanjivat, odnosno dimenzije su mu taman, 100x75
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.