Safet Sušić - Pape

Denizmare

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Denizmare » 08 maj 2012, 23:08

Edin TM87 je napisao/la:Sad Safet prica da Dzeko trba sto prije iz Citya :lol: Sta bi prije godinu i po, ja se pitam :roll: Ako Dzeko nastavi grijati klupu, hoce li igrati u kvalama? Hoce li uopce bit na spisku? Ne do Bog da ne prodjemo ovu smijesnu grupu...
A po cemu je to grupa smijesna? Samo neobjektivni Bosanac moze svakoga podcijeniti. Pogledaj malo gdje i kako su igrale repke iz nase grupe zadnjih par godina,a onda im pogledaj malo sastave pa nam opet reci jesu li smijesne ekipe.
Bice sve samo ne lako,ali ne i nemoguce ako odigramo na nivou na kojem objektivno mozemo,a glavni igraci budu u formi sto trenutno nije slucaj sa vecinom igraca.poz

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 maj 2012, 09:01

Denizmare je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sad Safet prica da Dzeko trba sto prije iz Citya :lol: Sta bi prije godinu i po, ja se pitam :roll: Ako Dzeko nastavi grijati klupu, hoce li igrati u kvalama? Hoce li uopce bit na spisku? Ne do Bog da ne prodjemo ovu smijesnu grupu...
A po cemu je to grupa smijesna? Samo neobjektivni Bosanac moze svakoga podcijeniti. Pogledaj malo gdje i kako su igrale repke iz nase grupe zadnjih par godina,a onda im pogledaj malo sastave pa nam opet reci jesu li smijesne ekipe.
Bice sve samo ne lako,ali ne i nemoguce ako odigramo na nivou na kojem objektivno mozemo,a glavni igraci budu u formi sto trenutno nije slucaj sa vecinom igraca.poz
u ovoj grupi BiH moze do prvog mjesta, ali uz pravi pristup... ako krenemo u kvalifikacije sa stavom da smo favoriti la(h)ko se moze desit' da kvalifikacije zavrsimo na cetvrtoj poziciji... mi objektivno nemamo kvalitet da bi protiv grcke i slovacke bili favoriti... imamo par odlicnih igraca u prvom sastavu, ali ukoliko samo jedan od njih izostane alternative su nam ocajne... naravno da mozemo igrat' ravnopravno ako nam se okolnosti poklope, ali favoriti sigurno nismo... puno jace ekipe se pate sa slovacima i grcima, a i sa litvancima na njihovom terenu..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 maj 2012, 10:11

amho je napisao/la:mi objektivno nemamo kvalitet da bi protiv grcke i slovacke bili favoriti...
Isto tako ni oni nemaju kvalitet da bi protiv nas bili favoriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 maj 2012, 11:36

Virtu4l je napisao/la:
amho je napisao/la:mi objektivno nemamo kvalitet da bi protiv grcke i slovacke bili favoriti...
grcka je ucesnik 3 zadnja velika takmicenja i samo ta cinjenica ih cini favoritima...
slovaci su tu negdje s tim da nominalno gledano nismo ni od njih jaci....

favoriti ne pobjedju uvijek, ali kad vec pricamo o tome grcka je favorit... u duelu sa slovacima nema favorita..

naravno mi smo sebi najveci favoriti i to oduvijek, samo cudno sto nas nigdje nema.. mi smo haman onaj dezurni izuzetak koji potvrdjuje pravilo da favorit uvijek ne pobjedjuje... ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 maj 2012, 11:39

amho je napisao/la: naravno mi smo sebi najveci favoriti i to oduvijek, samo cudno sto nas nigdje nema..
Evo što nas nema...

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 maj 2012, 11:51

Virtu4l je napisao/la:
amho je napisao/la: naravno mi smo sebi najveci favoriti i to oduvijek, samo cudno sto nas nigdje nema..
Evo što nas nema...

[youtube][/youtube]
ne vidim ovaj link, obzirom da me proxy ne pusta na youtube, ali pretpostavljam da su sudije u pitanju???
naravno da su sudije... bjelosvjetska urota... svi su protiv nas, a mi smo najjaci...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 maj 2012, 12:02

Protiv Grčke nikako ne možemo biti favoriti... igramo bolje, igramo ljepše - vidjeli smo to u onoj prijateljskoj ali svi dobro znamo koliko je to jaka selekcija kada ide na rezultat, negledljiva igra, tvrda, na momente ružna.. ali efikasna...

Protiv njih neće biti nimalo lahko...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 maj 2012, 15:12

amho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
grcka je ucesnik 3 zadnja velika takmicenja i samo ta cinjenica ih cini favoritima...

favoriti ne pobjedju uvijek, ali kad vec pricamo o tome grcka je favorit... u duelu sa slovacima nema favorita..

naravno mi smo sebi najveci favoriti i to oduvijek, samo cudno sto nas nigdje nema.. mi smo haman onaj dezurni izuzetak koji potvrdjuje pravilo da favorit uvijek ne pobjedjuje... ;)
Amho slazem se s tobom , posmatram kako se nista ne radi na pojacavanju repke trkacki a konkurenti ce nam biti dvije netehnicke al trkacke repke. Pogotovo to vazi za Slovake koji ce nas pojesti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nihco

Post Postao/la nihco » 09 maj 2012, 18:20

kimbo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Amho slazem se s tobom , posmatram kako se nista ne radi na pojacavanju repke trkacki a konkurenti ce nam biti dvije netehnicke al trkacke repke. Pogotovo to vazi za Slovake koji ce nas pojesti.
racionalno razmisljanje. protivnici ce nas dobro prouciti i spoznati da nadigravanje s nama nece ici, to ni brazilcima nije proslo, ali presing, trcanje, duel igra nas ostavljaju potpuno inferiorne. slovaci su otprilike nas nivo, na nekim pozicijama su jaci, na nekim slabiji ali su trkacki ispred nas. imaju odlicne krilne igrace i par vrsnih veznih.... grci su, naravno , favoriti . nominalno mozda i ne djeluju opasno ali , u praksi, su daleko najcvrsca i opasnija ekipa u grupi. moramo poboljsati duel igru, trcanje i odustati od taktike s puno tehnicara u veznom redu, u takmicarskim utakmicama to nece proci.
Sent from my Commodore 64

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 09 maj 2012, 18:44

Spanija, Turska, Belgija, Estonija, Armenija sa nama u grupi 2010 i zavrsili smo drugi.
Grcka, Slovacka, Litvanija, Latvija i Listenstajn 2014.
Ako ne budemo prvi u grupi, Safet Susic, legenda BH fudbala, mora da odstupi i da se javno izvine naciji na upropastavanju dvaju kvalifikacija za odlazak na veliko takmicenje.
Ne postoji izgovor za nekvalifikovanje osim trenerskog neznanja i lose taktike.

Ja licno vjerujem u uspjeh nasih momaka.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 maj 2012, 18:55

Kakva god da nam je grupa mi cemo imati barem jedan peh, takvi smo i to se ne moze promjenit.

Ja takodje vjerujem da je ove godine nasa sansa, uz par novi igraca mozemo daleko dogurat. Nije ni pocelo da ne baksuziramo odmah. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 maj 2012, 19:56

Samo cu reci bosanski mentalitet, ili bolje receno onaj luzerski mentalitet, koji nas prati vec decenijama. Kad tome pridodas malo nesrece i nepravde, dobijes jedan fin razlog zasto nas nema nikad na velikim takmicenjima.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 maj 2012, 19:59

amho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Evo što nas nema...

[youtube][/youtube]
ne vidim ovaj link, obzirom da me proxy ne pusta na youtube, ali pretpostavljam da su sudije u pitanju???
naravno da su sudije... bjelosvjetska urota... svi su protiv nas, a mi smo najjaci...
KAD SMO POREZIVI TU NOC I DRUGIH CEMO 1000 :-)
Kako su samo nasi momci trcali :-)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2012, 10:50

Spisak: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Sanel Jahić, Muamer Svraka, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Stojan Vranješ, Senijad Ibričić :roll: , Vedad Ibišević, Edin Džeko, Mehmed Alispahić i Darko Maletić.

Nova imena: Miroslav Stevanovic, Damir Vrancic, Stojan Vranjes, Muamer Svraka !

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 10 maj 2012, 11:03

Elegant je napisao/la:Spisak: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Sanel Jahić, Muamer Svraka, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Stojan Vranješ, Senijad Ibričić :roll: , Vedad Ibišević, Edin Džeko, Mehmed Alispahić i Darko Maletić.

hahaahha pape debilu jedan

Zahirovic, Stojan Vranjes i Muamer Svraka OUT

Zajko Zeba , Kvesic , Ognjen Vranjes IN

Cuj ibricic frajer nije odigrao cijelu utakmicu od nocnog turnira u Sanskom Mostu! :evil:

Svaka cast za Stevanovica , Alispahica i Vrancica!!
LP
>>No body likes us but we dont care<<

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2012, 11:11

NK/RK Krivaja je napisao/la:Pjanić?
Vjerovatno ga nisu naveli ali on je sigurno pozvan.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 maj 2012, 11:14

Elegant je napisao/la:
NK/RK Krivaja je napisao/la:Pjanić?
Vjerovatno ga nisu naveli ali on je sigurno pozvan.
Rekoše da je pozvao 22 igrača, a na spisku koji su objavili samo 21, dakle Pjanić je sigurno taj koji je pozvan ali ga nema na ovom spisku.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 10 maj 2012, 11:48

Elegant je napisao/la:Spisak: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Sanel Jahić, Muamer Svraka, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Stojan Vranješ, Senijad Ibričić :roll: , Vedad Ibišević, Edin Džeko, Mehmed Alispahić i Darko Maletić.

stvarno je i pape biser nad biserima
adeko

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 10 maj 2012, 11:50

samo mogu reci..jedno veliko NO COMMENT
Unica grande amore

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.