Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ubica
-
- Kontakt:
Kakva klasa
I kad neko nesto kaze za Dybalu. Prvo peta za Arthura za prvi Vlahovicev sut, i onda ovo.
Suho zlato!
Suho zlato!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Samo igra i dalje za qurac ...drze nas u 16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta ovaj sudija radi hebem mu nanicu pod plecku.
Evo opet da kazem da se nayebem kompletne familije ovom sudiji.
Evo opet da kazem da se nayebem kompletne familije ovom sudiji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Ovo je trebao biti penal, fino se vidi da je dušan sklonio loptu i dobio poslije toga po nogama.
#ALLEGRIOUT
-
- Kontakt:
Šteta za šansu..
Inače svidja mi se što igramo brzo i agresivno..zalaria se popravio poslije prvih 15min gdje je bio nevidljiv.
Inače svidja mi se što igramo brzo i agresivno..zalaria se popravio poslije prvih 15min gdje je bio nevidljiv.
#ALLEGRIOUT
Arthur najboljih 45 min do sad!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne razumijem zasto Allegri ovo radi s prekidima. Dybala ima jedan od najboljih centarsuteva u ligi, u Evropi, on mu ne da da izvodi kornere. Prvo je ispred njega stavljao sterilnog Bentancura, i sad njegov ljubimac De Sciglio maestralno izvodi prvi korner u zivotu. Imamo ovakve skakace u ekipi, lik se zayebava. Majke mi nekad Maxa treba dobro izudarati.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa iz kornera smo dobili sto smo trazili, 2na2 na desnoj strani, Vlahovic i Dybala.BuffonGigi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:34Ja ne razumijem zasto Allegri ovo radi s prekidima. Dybala ima jedan od najboljih centarsuteva u ligi, u Evropi, on mu ne da da izvodi kornere. Prvo je ispred njega stavljao sterilnog Bentancura, i sad njegov ljubimac De Sciglio maestralno izvodi prvi korner u zivotu. Imamo ovakve skakace u ekipi, lik se zayebava. Majke mi nekad Maxa treba dobro izudarati.
Max Allegri
Potpuno nevidljiv. Ja koji sam pro-Arthur kažem da je ispod prosjeka. Moze i mora bolje. Verona s pocetka tekme pojela sredinu. Puno je ovo dezorijentirano jos, u žurbi nekoj, slabo se drzi lopta.
U nastavku preci na 2 napadača i probati tako dati gol. Prebitna tekma. Igra s početka je bila grozna, ali kasnije se popravilo, no, nema se dojam da je sve pod kontrolom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 feb 2022, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Dobro djeluje ovo.
-
- Kontakt:
Hvala induvidualnom kvalitetu Dybale i Vlahovića.
VERONA ODRŽALA ČAS FUDBALA JUVENTUSU U SRED TORINA.
Lijep rezultat,igra kao i uvijek VELIKA SRAMOTA.
Naš je moto ipak SVI ZA ZIHERAŠA,ZIHERAŠ ZA SVE
VERONA ODRŽALA ČAS FUDBALA JUVENTUSU U SRED TORINA.
Lijep rezultat,igra kao i uvijek VELIKA SRAMOTA.
Naš je moto ipak SVI ZA ZIHERAŠA,ZIHERAŠ ZA SVE
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Steta za Dusanovu sansu za 2-0 Ali dobro …
Sve u svemu ocekujem vise i da se malo zadrzi lopta u nogama. Ova Verona nam vazda nezgodna…
Sve u svemu ocekujem vise i da se malo zadrzi lopta u nogama. Ova Verona nam vazda nezgodna…
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Da mi je znati šta je bilo dobro u prvom poluvremenu,igramo jedan lijepi bunker.
Jesmo li stvorili šanse a da to nije bio kvalitet Dusana i Dybale?
Jesmo li otvorili kad po bekovima?
Da li se vezni kad ubacio pa odigrao dupli sa onom trojcom gore? Apsolutno nista.
Bte panjevi Rabiot i Siljo ponovo najgori
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Nemoj da zajebajes. Defanzivno nikad nije niti ce biti igrac za pohvaliti, a to da su nas pojeli je rezultiralo 4-5 kontri koje su lagano mogli biti golovi/penali, a nisu.Pogba je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:35Potpuno nevidljiv. Ja koji sam pro-Arthur kažem da je ispod prosjeka. Moze i mora bolje. Verona s pocetka tekme pojela sredinu. Puno je ovo dezorijentirano jos, u žurbi nekoj, slabo se drzi lopta.
U nastavku preci na 2 napadača i probati tako dati gol. Prebitna tekma. Igra s početka je bila grozna, ali kasnije se popravilo, no, nema se dojam da je sve pod kontrolom.
Arthur veceras pojeo ofanzivu. Imas igraca koji smiri loptu, nosi je sa sobom. Ali sve je to zbog Zakarije i Dusana. Kad imas igrace koji se ne kriju od lopte poput Bentancura vec igrace koji se otvoreno nude. Kompletan sistem je drugaciji.
Odlicna igra, moglo bi jos malo ofanzivnije, ali jasna je namjera da im se slozi drugi gol iz kontre gdje smo lagano par puta dolazili do gola.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.