FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona

Zar je Lazio toliko nezanimljiv, pa da nesretnik mora dolaziti ovdje da dobacuje sa strane, kako bi ga neko primjetio

Ne podnosim ni primitivce, kao ni glupost, tako da ću te i ubuduće pratiti. Lagano.let3 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:49Vazi stari, dogovoreno![]()
A sad mi se lagano skini sa spolnog organa![]()
Generalno su više igrači odgovorni za gubljenje bodova, nego Koeman. Naravno ima tu i Koemanove krivice i gluposti, ali toliko je bodova prosuto na individualne greške.
Getafe - poraz, de Jong napravio glup penal, Griezmann promašio 1vs1
Alaves - remi, Pique sjebo Neta i poklonili gol, Ansu na početku promašio 1vs1, još gomilu šansi promašili
Atletico - poraz, ter Stegen kreno na khurac
Cadiz - poraz, autogol Mingueze, drugi gol ter Stegen i Lenglet poklonili
Eibar - remi, Araujo poklonio 1vs1 igraču Eibara, Braithwaite na početku penal promašio
Cadiz - remi, Lenglet napravio preglup penal
Eto još nisam htio uzet onaj poraz protiv Reala gdje je Lenglet napravio penal. Znači ostane remi sa Sevillom, dva poraza protiv Reala i remi protiv Valencie. Znači tri poraza i tri remija gdje se direktno na najgore moguće načine poklanjali golovi i bodovi. 15 bodova izgubljeno.
Getafe - poraz, de Jong napravio glup penal, Griezmann promašio 1vs1
Alaves - remi, Pique sjebo Neta i poklonili gol, Ansu na početku promašio 1vs1, još gomilu šansi promašili
Atletico - poraz, ter Stegen kreno na khurac
Cadiz - poraz, autogol Mingueze, drugi gol ter Stegen i Lenglet poklonili
Eibar - remi, Araujo poklonio 1vs1 igraču Eibara, Braithwaite na početku penal promašio
Cadiz - remi, Lenglet napravio preglup penal
Eto još nisam htio uzet onaj poraz protiv Reala gdje je Lenglet napravio penal. Znači ostane remi sa Sevillom, dva poraza protiv Reala i remi protiv Valencie. Znači tri poraza i tri remija gdje se direktno na najgore moguće načine poklanjali golovi i bodovi. 15 bodova izgubljeno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Guravo će ovo biti do kraja, sve je moguće. Igra i forma su na nivou, voljni momenat isto tako, ali ne može čovjek više vjerovati ovoj ekipi. Ne bi me čudilo da otresu sve ove jače do kraje i okliznu na Eibaru recimo.
Biće zanimljivo, lijepo bi bilo kad bi se uzela dupla kruna, nakon svih dešavanja i haosa od početka sezone. Ljeto će, siguran sam, biti veoma zanimljivo za propratiti.
Biće zanimljivo, lijepo bi bilo kad bi se uzela dupla kruna, nakon svih dešavanja i haosa od početka sezone. Ljeto će, siguran sam, biti veoma zanimljivo za propratiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slobodno ti mene prati nije ni to problem, znam da si opterecen sa mnom i mojim postovima, ali me samo nemoj citirati bgt

Nista pametno covjek od tebe da procita.
Na ovoj temi uvijek vatreno, samo još fali da i vas dvoj'ca razmjenite adrese i brojeve. 

Vidi ih što žele biti kao Wanda i Evander
Tastatura borac, laku noć.
Ako ce ekipa stajati na terenu kao prvih 45min jucerasnje utakmice , vjerujem ovom timu.
Ako ce ekips igrati kao nakon crvenog rivala , onda nemam pozitivan osjecaj.
Jednostavno nit smrdi nit mirise.Ako se doslo igrom slucajs i spletom okolnosti do sanse da se uzme Liga , onda
Ides zivotom da uzmes ligu.Nems kalkulisanja.Dozvoljen je remi proitiv Atletica uz ostale pobjede.Bez ikakvog izgovora , lopta je okrugla.
Ako ce ekips igrati kao nakon crvenog rivala , onda nemam pozitivan osjecaj.
Jednostavno nit smrdi nit mirise.Ako se doslo igrom slucajs i spletom okolnosti do sanse da se uzme Liga , onda
Ides zivotom da uzmes ligu.Nems kalkulisanja.Dozvoljen je remi proitiv Atletica uz ostale pobjede.Bez ikakvog izgovora , lopta je okrugla.
ma ovaj rodju nije umocio par dana pa je pun frustracija, dosao na forum da pokaze zapravo da moze on to, a u ove 3god na forumu jos nije kvalitetnog posta objavio. Netko normalan bi trebao kao reagirati na njegove provokacije na nivou nekog skolarca, bjezi bgti.
Pa eto ti reagiraš.Furymaker je napisao/la: ↑26 apr 2021, 10:38ma ovaj rodju nije umocio par dana pa je pun frustracija, dosao na forum da pokaze zapravo da moze on to, a u ove 3god na forumu jos nije kvalitetnog posta objavio. Netko normalan bi trebao kao reagirati na njegove provokacije na nivou nekog skolarca, bjezi bgti.
Iskreno, nisam na tebe uopće nigdje ni pomislio, jer imam osjećaj, da barem pročitaš tuđa mišljenja, pišeš dosta argumentirano, što ne znači uvijek i tačno, ali ipak potkrijepiš svoje mišljenje. To spuštanje na razinu osobnog, a da pritom ništa o sugovorniku ne znaš, mi je pomalo jadno. Najveći problem i jeste, što imam osjećaj, da ovdje mnogo ljudi ne čita tuđe tekstove, pa se ljute kad mu citiraš njegovu želju, da predstavi samo djelimično neku stvarnost. Naravno, govori o onom dijelu, koji njemu "pomaže", da ispolji svoju negativan stav prouzročen ko zna čim. Drugi dio, onaj koji mu ne odgovara, koji ga demantira, naravno ne pominje. Neko, hvala bogu, umjesto mene, u jednom postu, sve to lijepo argumentirano ispiše, a ja bivam neokusno napadnut zato što sam mu na to ukazao. A gdje si se ti našao, e to ne znam. To je već tvoj problem, reagiraš, pa demantiraš sam sebe tvrdeći to što si napisao.
pa gle, nisam se nikad nesto prepucavao ovdje s nekim, al ovakvi postovi su nepotrebni iskreno, ja i let3 smo napisali nesto o izlaznim transferima igraca i ti si bacio taj zadnji komentar pa se nastavio prepucavati s njim, mislio sam ti jos sinoc pisati al rekoh necu.
Jutros uletim vidim da ste se nastavili prepucavati i da je pocelo tvojom zadnjom recenicu u navedenom citatu.
Ako se ne slazes kazes ne slazes se, a ne moras tako "bockati".
Nebitno, prepucavanje to sto sam citao jest u rangu tinejdzera i totalno nepotrebno i glupo. Svi smo tu iz istog razloga i svi pisemo svoja subjektivna misljenja, nekad i nesto objektivno napisemo al je to nebitno.
Uglavnom, da zavrsimo s ovim
Jutros uletim vidim da ste se nastavili prepucavati i da je pocelo tvojom zadnjom recenicu u navedenom citatu.
Ako se ne slazes kazes ne slazes se, a ne moras tako "bockati".
Nebitno, prepucavanje to sto sam citao jest u rangu tinejdzera i totalno nepotrebno i glupo. Svi smo tu iz istog razloga i svi pisemo svoja subjektivna misljenja, nekad i nesto objektivno napisemo al je to nebitno.
Uglavnom, da zavrsimo s ovim
Pored Messija i de Jonga, Griezmann i Mingueza su dobili po 4.karton. Oni su u opasnosti da propuste jednu utakmicu. Prvo Granada, pa uvijek teško gostovanje na Mestalli i onda možda i meč odluke s Atleticom.
Ne znam gdje Messi skupi tolike žute.
Ne znam gdje Messi skupi tolike žute.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Izgleda će Pedri odmorit protiv Granade.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.