Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Onakva pichkasta igra nasih manekena u drugom poluvremenu ne zasluzuje ni bod. Svima im treba nogice polomiti. Cestitke konama na boljoj igri i vise nego zasluzenim bodom.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma kakvi smo mi bili u prvom vi ste malo bolji bili u drugom od nas iz prvog.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- imekorisnicko
- Kontakt:
Koji si ti sada klinac? Mrsko mi je trazit ciji si navijac, ali ciji god da si, nisi navijac niti aktuelnog, niti buduceg sampiona.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:56Dobija ovo Zeljo, Sarajevo je bezveze ekipa sa termin igracima Rahmanovicem i Tatarom.
Sretno ti sa termin ekipom za koju navijas.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
A penal u prvom, treba var uvest bar na derbije
da je ahmet bio spreman on bi ono rijesio umjesto handzica glat, ovaj dok se. Nastima okrene nacilja vec mu trojica na ledjima
-
- Kontakt:
Ja sam u upravi Olimpika i navijac Vukova sa Otoke.Steven11 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:40Koji si ti sada klinac? Mrsko mi je trazit ciji si navijac, ali ciji god da si, nisi navijac niti aktuelnog, niti buduceg sampiona.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:56Dobija ovo Zeljo, Sarajevo je bezveze ekipa sa termin igracima Rahmanovicem i Tatarom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zvat ću ti Evandera.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:41Ja sam u upravi Olimpika i navijac Vukova sa Otoke.Steven11 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:40Koji si ti sada klinac? Mrsko mi je trazit ciji si navijac, ali ciji god da si, nisi navijac niti aktuelnog, niti buduceg sampiona.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:56Dobija ovo Zeljo, Sarajevo je bezveze ekipa sa termin igracima Rahmanovicem i Tatarom.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Katastrofalni Handzic, sebični Pejovic krivci za prvo poluvrijeme gdje je trebalo biti 3:0 u drugom poluvremenu Željezničar mnogo bolji svaka čast Bekricu u onim godinama čovjek dominirao.
Zelji treba odmah dati ssmpionsku titulu. Svaka vam cast. Bod ko pobjeda
-
- Kontakt:
Nemoj ponovo da dzaba dolazim u Sarajevo bgt, kosta me.
MES QUE UN CLUB!
Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:41Ja sam u upravi Olimpika i navijac Vukova sa Otoke.Steven11 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:40Koji si ti sada klinac? Mrsko mi je trazit ciji si navijac, ali ciji god da si, nisi navijac niti aktuelnog, niti buduceg sampiona.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:56Dobija ovo Zeljo, Sarajevo je bezveze ekipa sa termin igracima Rahmanovicem i Tatarom.
Bravo za beTe... Treba ti i pdf pod nazivom 'termin' napravit.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Joooj Lendriću, što ga ne zabi na kraju
jbm li ti sunce kilavo nesposobno . Da pošalje zvrkove kolektivno na aparate 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 nov 2020, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Vi nama najavljujete pad evo 8 godina.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:39Mozes ti napisati jos 100 self-help komentara,nakon ovog vam ide pad
-
- Kontakt:
Napravi nam, pa da prebacimo i teme Rahmanovica i Tatara tamo da mozemo diskutovati.
MES QUE UN CLUB!
- ElCartel11
- Kontakt:
Čestitke konama na velikom bodu za njih!
Zahvalite Handzicu.
Zahvalite Handzicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al prije toga, ako ces dolaziti u Sarajevo, kao sto gore pises, samo da ti napomenem, ne trebas preskakat tramvajske sine, nema struje. I u tramvaj se ulazi sa obucom, a u kuce i stanove bez obuce.Wandelanoite je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:48Napravi nam, pa da prebacimo i teme Rahmanovica i Tatara tamo da mozemo diskutovati.
Sta rece ono za termin? Ma bujrum.
- feniksptica
- Kontakt:
Opet realan rezultat na derbiju.
Ima l neporazenih novinaru
Ima l neporazenih novinaru
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zar imaju tramvaji u Sarajevu? Ja sam do sada vidjao kontejnere po sinama, ipak sam ja puno po zapadu i od javnog prevoza preferiram metro.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Šta kaže denchi? Trubi 2 dana da smo mesari, da se šopamo. 

Nisam vjerovao u neki pozitivan ishod poslije prvog poluvremena. Ne znam šta ono bi s naše strane. Ono što ste promašivali, ono je fkt da se objesiš kao navijač fks. Na kraju, i bod vam ispade super kako je moglo završiti. Bekrić i Lendrić... uhhhhhhh, sekunda!

Nisam vjerovao u neki pozitivan ishod poslije prvog poluvremena. Ne znam šta ono bi s naše strane. Ono što ste promašivali, ono je fkt da se objesiš kao navijač fks. Na kraju, i bod vam ispade super kako je moglo završiti. Bekrić i Lendrić... uhhhhhhh, sekunda!
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.