FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Eno malo sam kalkulisao
na Fifinoj stranici i kada bi dobili Meksiko vjerovatno bi bili u TOP 20 pred prvenstvo. Mada je to totalno nebitna i nevažna stvar ali eto 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
koji ćemo biti kad osvojimo? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ovo i mene zanimaKaunas je napisao/la:koji ćemo biti kad osvojimo?

Ako pobjedimo u finalu sa više golova razlike broji li se to šta?

Mislim da nam se u tom slucaju brise ona izgubljena utakmice protiv Svabije pa mozda imamo i sanse da udjemo u Top 3.HariTz je napisao/la:ovo i mene zanimaKaunas je napisao/la:koji ćemo biti kad osvojimo?![]()
Ako pobjedimo u finalu sa više golova razlike broji li se to šta?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Na sljedecoj listi smo 20.
Ispred nas na 19. mjestu je Rusija, a 18. Hrvati. Iza nas na 21. mjestu ce biti Meksikanci. Argentina ce biti peta, Nigerija ce zadrzati poziciju i opet biti oko 45. pozicije, dok ce Iran pasti sa trenutne 37. pozicije takodjer tamo na neku poziciju oko 45., najvjerovatnije ce biti samo jedno mjesto ispred Nigerije.
Ispred nas na 19. mjestu je Rusija, a 18. Hrvati. Iza nas na 21. mjestu ce biti Meksikanci. Argentina ce biti peta, Nigerija ce zadrzati poziciju i opet biti oko 45. pozicije, dok ce Iran pasti sa trenutne 37. pozicije takodjer tamo na neku poziciju oko 45., najvjerovatnije ce biti samo jedno mjesto ispred Nigerije.
E neka smo se vratili u TOP20, zbog mog druga @bhsport i ostalih dušebrižnika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Super.. realnost nam je u top20.. ako nas krene na SP... mozda postignemo licni rekordAnelZ je napisao/la:Na sljedecoj listi smo 20..

Re: Odg: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Nismo trebali ni ispadat.Virtu4l je napisao/la:E neka smo se vratili u TOP20, zbog mog druga @bhsport i ostalih dušebrižnika.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
21.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Gdje smo se vratili Virtuelni majstore?Virtu4l je napisao/la:E neka smo se vratili u TOP20, zbog mog druga @bhsport i ostalih dušebrižnika.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nikako mi ova Švicarska nije jasna...igraju ko karine(pratio oh i kvale i prijateljske..sigurno),i uvijek nekako izvuku dobar rezultat.Krasnići,Murići .Seferovići...6 na Fifa listi..uvijek u vrhu,uvijek na europskim i svjetskim prvenstvima...kao du sve afričke vračeve angažirali da rade za njih..
aqarius je napisao/la:Nikako mi ova Švicarska nije jasna...igraju ko karine(pratio oh i kvale i prijateljske..sigurno),i uvijek nekako izvuku dobar rezultat.Krasnići,Murići .Seferovići...6 na Fifa listi..uvijek u vrhu,uvijek na europskim i svjetskim prvenstvima...kao du sve afričke vračeve angažirali da rade za njih..
ma brate opusteno mi da smo u rangu andore a hvala bogu nismo mi bi opet ubijali sve redom, **** ljestvicu nista ona vise ne mora znacit hoces li biti nosion ili ne nosioc, ta vremena su iza nas sada smo mi takva repezentacija da mozemo bilo koga dobiti al tesko izgubiti...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma lista je irelevantna do izvlacenja za sljedece kvalifikacije.
Ako se gleda prosjecan renking timova u grupi nasa je najlaksa.
Argentina 5
BIH 21
Iran 43
Nigerija 44
Prosjek: 28,25
Najteza je Grupa D
Uruguay 7
Italija 9
Engleska 10
Kosta Rika 28
Prosjek: 13.5
Argentina 5
BIH 21
Iran 43
Nigerija 44
Prosjek: 28,25
Najteza je Grupa D
Uruguay 7
Italija 9
Engleska 10
Kosta Rika 28
Prosjek: 13.5
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ako pobjedimo nigeriju i iran a izgubimo od argentine vjerovatno cemo biti negdje na 15.poziciji recimo, a ako pobjedimo onda svicarce ili francuze idemo negdje oko desetke i tu nam je negdje i kraj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
SAFETE ODLAZI!bordo_Sarajevo je napisao/la:21.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pobjeda protiv mehika nije usla u zbroj..tako da smo 21 a ne 20.. da je usla u zbroj sada mehiko bi bio donji, ne bitno uostalom, doce na red.
Evo moje
MEX - BIH 0:1 3 1 180 0.94 507.6
ARG - BIH 1:2 3 4 195 1 2340
NGA - BIH 1:3 3 4 156 0.93 1740.96
BIH - IRN 2:0 3 4 157 0.93 1752.12
CURRENT POINTS 873
POSSIBLE RANKING POINTS 1257
Evo moje

Ervin Zukanovic
Da, moja je greska iz razloga sto sam zaboravio da iako lista izlazi 06.6. da cesto utakmice odigrane 3-4 dana pred izdavanje liste ne ulaze u nju. Također, neke utakmice su ponistene zbog prekoracenja broja dozvoljenih izmjena.
Evo sad za sve pametnjakovice kojima rezultat prijateljskih utakmica nije bitan.
Jeste li vidjeli kako nakon dva poraza padosmo za 10 mjesta a nakon dvije pobjede i to protiv ekipa iz top 20 skocismo tek za 4?Kako se lahko pada a tesko dize,vidjeli?
Nije samo bitan ranking kad se priblizi neko izvlacenje,uvijek je bitan jer je to stalan,kontinuiran proces,znaci nesto sto se desava u svakom mjesecu,imas kontinuitet,imas i dobar ranking,nemas kontinuitet drasticno padas brzo i nemilosrdno a vracas se sporo i tesko.
Jeste li vidjeli kako nakon dva poraza padosmo za 10 mjesta a nakon dvije pobjede i to protiv ekipa iz top 20 skocismo tek za 4?Kako se lahko pada a tesko dize,vidjeli?
Nije samo bitan ranking kad se priblizi neko izvlacenje,uvijek je bitan jer je to stalan,kontinuiran proces,znaci nesto sto se desava u svakom mjesecu,imas kontinuitet,imas i dobar ranking,nemas kontinuitet drasticno padas brzo i nemilosrdno a vracas se sporo i tesko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.